Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bun, maine sunt acasa de la 20:00. O sa dam attack in LS pe Richman + Marina LS daca prindem.

Nu vreau sa ne prezentam iaras 25 pe turf, vreau minim 30. Daca vreti sa facem ceva in LS, trebuie minim 30. Nu va ganditi ca daca suntem 25 o sa castigam, nici o sansa.

De astazi se sanctioneaza, cine nu vine la warr-uri, FW. Nu mai stam la discuti, ok, am inteles, in SF v-am lasat sa mai lipsiti, nu am sanctionat, insa acuma haideti sa fim mai activi, doar 2 ore zilnic, nu este mult 2 ore.

Deci maine toti On la 19:45, cine nu vine FW !

Azi voi parasi si eu gangul, sper ca nu v-ati facut o parere rea despre mine in astea doua saptamani, multa bafta, sper sa tineti SF-ul mult timp de acum inainte, Avispa este mafia mea de suflet, am 3 sub-lidere in mafie pe servere RPG diferite si nu mi-ar placea sa vad gangul cu 0 turfs! :)

Azi voi parasi si eu gangul, sper ca nu v-ati facut o parere rea despre mine in astea doua saptamani, multa bafta, sper sa tineti SF-ul mult timp de acum inainte, Avispa este mafia mea de suflet, am 3 sub-lidere in mafie pe servere RPG diferite si nu mi-ar placea sa vad gangul cu 0 turfs! :)

Hai norok.

Am dat magiuta.

Si eu ma retrag marți, nu ma mai prinde acest joc.