Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, titan.camorra

GG pentreu 3/4 daca ne concentram putin mai bine ii faceam si la primul la war, acum asta e, bafta la atac si maine poate luam 4/4 daca prindeti atac.

Nb, aveti grija de corpurile voastre.

Salutare. Am prins 2 attack-uri exact unde am vrut, sper maine sa fie actiivtate la fel ca astazi.

Nu conteaza primul war, a fost o diferenta de 1-2 kill-uri, insa asta e, nu mai conteaza.

Maine activitate maxima ! Felicitari pentru 3/4 si pentru HQ 69, a fost foarte strans.

@@v8 BlasT KIA, Spune-mi tu un player bun dupa server care nu a luat macar odata ban aiurea pentru ca adminii nu au experienta.Frate,Kelton ar trebui sa faca o categorie de admini pentru gang'uri si o categorie pentru restul.Multi habar nu au ce inseamna un reflex,dar nu numai.

Ba nene,pentru toti care o sa cititi ce am postat aici,dupa atatea luni de jucat incontinuu doar in gang'uri,normal ca am invatat,e imposibil ca dupa atata timp sa nu stii sa tragi.Am avut peste 50 de teste,de vreo 5-6 ori am luat ban,mai potoliti-va odata cu bataia asta de joc.Am ajuns sa-mi iau ban pe propriul video in care se vede foarte clar ca joc curat,nu tremura tinta sau mai stiu eu ce.Abia am inceput si eu sa filmez,incerc sa-mi fac treaba cat mai bine,progresez de la video la video,chiar imi place ceea ce fac.

@@v8 BlasT KIA, Spune-mi tu un player bun dupa server care nu a luat macar odata ban aiurea pentru ca adminii nu au experienta.Frate,Kelton ar trebui sa faca o categorie de admini pentru gang'uri si o categorie pentru restul.Multi habar nu au ce inseamna un reflex,dar nu numai.

Ba nene,pentru toti care o sa cititi ce am postat aici,dupa atatea luni de jucat incontinuu doar in gang'uri,normal ca am invatat,e imposibil ca dupa atata timp sa nu stii sa tragi.Am avut peste 50 de teste,de vreo 5-6 ori am luat ban,mai potoliti-va odata cu bataia asta de joc.Am ajuns sa-mi iau ban pe propriul video in care se vede foarte clar ca joc curat,nu tremura tinta sau mai stiu eu ce.Abia am inceput si eu sa filmez,incerc sa-mi fac treaba cat mai bine,progresez de la video la video,chiar imi place ceea ce fac.

bv tata esti tare, si la mine se lega de un video de acu o luna pe care l-am sters, el o confundat data si ma tot ameninta cu ban.. trist.

Zorky asta e mare caracter bv!

Edited by kagawa

, Ma, dar video-urile sunt trecute de 3 zile, mai sunt valabile? Infine.

Frate. Hai sa va zic cum sta treaba, eu dupa ora 22:00 de la warr-uri stau ca prostu 1 ora sa editez video-urile, las PC deschis sa se randeze peste noapte + inca cateva ore care il uploadez pe YouTube.

La 7 dimineata ma trezesc, eu stau pana la 12 si ceva sa editez si toate astea si niste admini vin si ne baneaza aiurea..

Nu mai am nici un cuvant de zis, este o munca aiurea si dupa 5 video-uri ma vad ca sunt si eu banat aiurea pe motiv v2, un baiat a jucat cu v2 si acu' toata lumea are v2, BATAIE DE JOC.

Imi este si frica sa mai filmez ca ma trezesc cu ban.

Nici nu merita sa ti dai interesul pentru filmari la cum sunt adminii acum cu v2 :)), dai un 10/10 la unul de sta pe c langa tine si gata codat, i a dat secunda.

Oricum, sper sa iei unban pana la wars, ne vedem la 20, sunt smecher mz.

Pentru cei care nu m-au suportat,ca din pacate am un v2,da frate am v2,e in sange nu pot sa-l scot.

Pentru toti papagalii: http://imgur.com/meRgjrT

Imi pare rau ba baieti,nu pot sa trag altfel,nu aveti ce sa-mi faceti.Atat pe turf cat si inafara va roade invidia.Sper ca acest ban sa va binedispuna,sa ramaneti astia care va credeti playeri vechi,toti suferinzii server'ului.

De la un cacat de v2,care pot sa jur ca nu stiu nici ce e si daca exista,ca si eu la randul meu am auzit de la altii.

Ce sa faci frate,nu am suferit vreodata cum fac altii,nu am facut vreodata post cuiva,nu am incercat niciodata sa bag cearta sau chestii de genul,dar din pacate am ajuns si eu prada papagalilor care isi bat joc de noi,de playerii buni.

Din punctul lui Kelton de vedere ca sa fi un player bun trebuie sa faci maxim +10 si alea cu m4,sa nu cumva sa treci de +10 ca bate la ochi.

Ma jucam jocul asta doar din placere si era singurul joc caruia ii mai acordam atentie.In calculator am doar moduri,tinte,poze pentru a-mi imbunatati aspectul jocului.

In ultimul timp am preferat sa las deoparte performanta si am pus pe primul loc grafica,pentru a face videoclipuri cat mai frumaose sa va incante pe toti.Deja din 3 videoclipuri am si luat ban.

Vine si Pharell care-mi spune ca pana acum nu m-a prins.Ba baiatule tu ai o problema mintala,cum dracu sa iti demonstrez si sa va demonstrez ca nu am nimic.Daca va spun decand joc shootere si ce atentie am acordat acestor jocuri,va iau mintile razna,iesiti afara si intrebati ce timecyc e asta.

Respect celor care si ei la randul lor m-au respectat,m-au ajutat mereu cand am avut nevoie,nu am lasat vreodata o functie din lasitate,am vrut doar sa ma duc undeva unde pot face kill-uri sa le arat tuturor ca sunt unul dintre cei mai buni dupa server,si asta nimeni nu poate sa o conteste.O sa mai pun si eu un videoclip cu fazele de aseara,dar pentru care nu am luat ban.

Pentru cei interesati,am luat ban pentru video-ul meu

in care un jucator adevarat si-ar da seama din prima daca joc curat sau nu.

In fiecare joc sunt si jucatori care oricat de mult antrenament a-i face,tot nu ai ce sa le faci,pentru ca iti trebuie si putina minte,sa gandesti fazele,sa ai inspiratie.

Edited by ZorkyKIA

Rusine, Rusine, Rusine. Rusine staff-ului B-zone.

S-a ajuns sa dea ban pe un cod care la folosit un prost. Dupa ce a folosit acel prost v2 gata, toti avem v2, mai nou v8 pentru unii.

Inca o data, rusine.. Se ajunge sa fim toti banati pe niste filmari care nu semnifica nimic, absolut nimic. Cei care filmati, aveti grija ca luati ban pentru v2, mare atentie =))

Inca o data, mare rusine pe sv-u asta. S-a ajuns sa ne lasam de un sv care-l jucam din placere....

Pharell, poate ti-a scapat si video asta. Astept ban pentru v2 =))

#Respect .

Edited by v8 BlasT KIA

Baieti, se pare ca o sa ajungem sa luam toti ban intr-un final, nu pot sa inteleg cum cineva te-ar putea bana pentru niste videoclipuri care, oricat de nab esti, iti dai seama ca oricine ajunge sa faca niste faze in filmulete la care nu te-ai astepta, pentru asta exersezi, exista si reflexe in care pana la urma si tu te miri cum ai dat.. si da, se strang dupa ce joci atatea war-uri si bineinteles ca le pui intr-un video ca sa se vada bine si totusi ajungi sa iei ban pentru ele, pacat de gandirea pe care o au, nu gasesc nicaieri codul, mereu suntem luati la teste, dar au vazut ca nu ies banurile si ce au zis.. oricum era clar ca banul ramane atata timp cat a luat beyond si restul. Mi-e sila de ce a ajuns serverul asta, o sa ramana doar pasnicii cu comenzile. Pacat de Zorky si de restul care nu au avut nicio treaba.

Intru si eu in 5 min la war pentru sa sunt smecher si imi permit, sper sa luam 4/4 daca nu macar cu 69 sa pierdem, dar oricum o sa va injur daca o faceti deci se accepta doar 4/4 :)).

@, Am impresia ca s-au platit niste sume ca sa ne scoata din joc,altfel nu-mi explic.Astia sunt baietii grei ai server'ului si trebuie priviti cu respect,ca merita.Merita tot respectul pentru ceea ce au facut,pentru ca munca noastra,zic a noastra pentru ca nu sunt singurul in cauza,a fost de prisos.Am incercat sa filmez sa scap de teste,dar nu,baietii isi cam bat joc de noi,iar astfel de oameni trebuie tratati ca la groapa de gunoi.

Gandeste-te cate unban'uri am luat pana acum pentru reflexe,din perspectiva lor,si cum cand am intrat in KIA hop nu mai iau unban.Sunteti jalnici,toti staff'ul pentru ca nu luati masuri.

Cum dracu sa-l banati pe BeyondOwn ca e cel mai cunoscut player dupa server,are foarte multe realizari la nivelul acestui joc,si-a dedicat atata timp degeaba.A ajuns bataia voastra de joc,defapt noi,am ajuns bataia voastra de joc?

@ZorkyKIA Iti dau dreptate, si tie si tuturor in situatia ta, dar sa nu uitam ca b-zone este o afacere si pe nimeni nu intereseaza faptul ca ai gresit (folosit cod) sau nu ai gresit (situatia ta)

Am dreptate?

Edited by Alexless

E rău dacă s-a ajuns pana aici. Staff incapabil sa depisteze un cod, scripteri care nu-și dau cat de puțin interesul sa facă un sistem anti-cheat, playeri care nu știu juca corect, nu vad rostul folosirii unui cod, dar totuși.. Se pare multi folosesc. Unii sunt prinși, alții nu, alții banati pe nedrept, etc. Asta e motivul pentru care eu unul m-am retras din mafii, pe lângă faptul ca a început sa existe o oarecare ura intre mafioți, uitând faptul ca acesta e doar un joc, în care trebuie sa te distrezi jucându-te, ci nu să-ți faci nervi. Asta e.. Toate cele bune. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post, o seara faina tuturor.

@@PauLyNNho ZEW, Nu ai de ce sa ne deranjezi,ai spus un mare adevar,ma bucur ca sunt si playeri care ma sustin,si au incredere in mine,ca sunt si destui care tot cred ca am avut coduri.Iar pentru astia care cred ca am avut coduri,nu aveti decat sa-l pupati in continuare in fund pe Kelton si sper ca sa ajungeti in locul meu sa vedeti cu adevarat ce se intampla.Pana atunci,mai aveti sa invatati sa trageti,iar apoi nea Kelton va da ban 100%.

@, Uite de aceea nu m-am apucat sa filmez la war, pentru ca imi era teama ca imi iau ban. Asa ca mai bine sunt luat la teste (http://imgur.com/QUwJ3ec) sa se vada ca-s curat decat sa-mi iau ban ca toti ceilalti pe niste videoclipuri in care sa incerc sa dovedesc altora ca nu joc murdar si sa arat ce pot.

Imi pare rau pentru toti care au jucat corect si au fost banati: solstice, Poltergeist, Zorky, Iulian, Beyond, Phax si altii pe care nu i-am mentionat.

Edited by v8 Naga KIA

Ei s au saturat de codati si noi de abuzuri, pharel un codat parlit acum se uita in dovezi si spune el ca stie ce e ala aim, dar mna asa e serverul asta.

Btw, cu copii precum king tibi si compania nu o sa facem nimic. v-am lasat nb., sunt smecher.