Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti!

Nick: [Cr
Rank: 3
Data la care nu poti veni: 19.08.2016
Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War
Lipsesc din motivul: Merg sa-mi fac vizita medicala si sa semnez contractul pentru noua echipa de fotbal.
Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2-prima.
Alte precizari: Mersi Askh!
Maine s-ar putea sa nu ajung la waruri, spor la cat mai multe turfuri.
Sper sa termin pana-n 13.
Noapte buna!

@@Askhanar, Fratica, nu cred ca daca "m-ai scapat de la uninvite" asa cum spui tu trebuie sa faci pe smecheru'. Eu unul nu-ti suport mistourile astea, atat ti-am spus, nu altceva.

@, Normal. Ce mai faci ba sefule?

@@AIM Zitrone aka BlasT, Daca nu faci cumva si aflii cum scap de barile negre ma enervez rau pe tine si nu mai vin nicaieri..

@Deea Shakira, Tu, tu esti proasta de cand te stiu, dar de ce vrei sa ne arati asta? Am vazut ca te lauzi cu "Mi-a zis blast daca-i dau rank 6 lui si inca unu", bun, te-am intrebat, ai zis "da, iti dau" dupa ce ti-am zis? "Sau lasa ca nu vin", ce a fost asta? Am vrut sa vad ce faci, singuru lucru care vreau este sa vina ZEW in El Loco ca de 6 luni te tot lauzi cu ZEW ca faci ca futi si defapt tu esti o proasta care nu stie absolut nimic. Imi spui tu mie ca H2K este un clan de ZEI deveniti peste noapte, nu stiu cum sa-ti zic, insa 40% din acesti "zei" deveniti peste noapte jucau sa:mp si prin 2009 cand tu nu stiu daca aveai PC, probabil scuipai seminte in fata blocului, nu stiai ce este ala SA:Mp.

Si inca ceva, ce te doare pe tine capu cui da sub-lider, pe cine alege s.a.m.d ? Nu te uiti la tine ca schimbi sub-liderii ca pe sosete si vorbesti de Avispa ma? Ai fost Avispa, ai futut gang-ul, ai fost ELC l-ai futut, acu te-ai dus inca o data in ELC iaras l-ai futut. Ce vrei sa demonstrezi tu defapt?

Vezi-ti odata de tine si de "zeii" tai din [ZEW] si taci, nu te mai da in spectacol pe forum ca vine x si y, de 2 luni de zile tot zici ca vine ZEW ca vine si defapt doar vorbe.

Sincer iti zic, astept ZEW in El Locco ca sa nu ma mai plictisesc pe turf, in rest nu am ce sa-ti zic, decat sa taci si sa-ti vezi de El Poco tau, ok ?

Stai cuminte ca daca Old zew vine in loco, mananci semințe in hq ;) ;) dar revenirea noastra e cam imposibila

@South LuNg, Nu vreau sa ma cert cu tine. Nu am zis ca sunteti palete ori ca nu o sa ne faceti fata, eu am zis un singur lucru, acela ca Shakira se lauda ca vine ZEW de 2-3 luni insa nu vin baietii, intelegi? Nu am zis nimic de voi ca sunteti asa ori asa, nu am treaba cu asta, eu doar i-am spus ca se lauda cu voi pe cand voi nici nu stiu daca aveti vreun interes sa mergeti la ea, infine nu este treaba mea asta. Poate ai inteles tu gresit prin ce am zis pana acu. sper ca te-am lamurit acum !

Ce faci ma suferinta?

40/41, bravo voua, deja avea 1-0, war-ul era ca si castigat:

CHi2TZR.png

Ba ati auzit ma? O sa urmeze soarta VDT ca l-am enervat rau.

ffwyBtu.png

Poi ce ai facut ma nene ma, ai pus adminii pe mine in runda 6 ca sa pierdem? Pacat

4RZo6Nf.png

A zis sa-l batem, corect?

EMgIuMO.png

Poftim raspuns final : https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6367

Edited by AIM Zitrone aka BlasT

Baieti, tineti-va bine ca SKY zis si "beleaua" (pe drq) o sa inscrie al 2-lea wipe de-al sau (si al 3-lea de pe RPG 1).

sa_mp_270.png

Bai argat, cand erai tu lider la Avispa Rifa si aveai SF-ul, ti-ar fi parut bine ca altcineva sa dea PM pentru wipe si sa destrame ce-ai cladit in mafia aia?

Te-ai cacat pe tine o data la wipe-ul lui Verdant, acum o sa te caci pe tine a 2-a oara? Chiar nu ai pic de suflet? Sa dai wipe la mafia pe care ai condus-o? Rusinica...

Stai bre` in banca ta si vezi-ti de ale tale. Nici cu rank 6 nu esti in stare sa faci scoruri pe plus, ca toti care te omoara zici ca au coduri nu altceva.

PS: Vezi de luni sa ai grija sa dai report pe toti din H2K. ;)

Edited by Naga

, Asta este scopul lui, sa primim noi Wipe ca sa nu fie recordul lui din Avispa in pericol. Bine de ce zic eu al lui nu stiu ca el era la influenta in mafie. Nu vezi ca sufera la tot sv-u si ne spune ca ne da Wipe?

Inainte daca o mafie ajungea la 40 turf-uri, 45 chiar 50 era ceva normal.. acuma daca ajungi la 25 maxim "WIPEEEEEE", gataa o sa aveti soarta vdt-ului si etc. Poi ma lache (sky) te informez ca noi pana in ziua de azi nu am avut nici un banat pentru coduri, astazi a fost primu membru din Avispa banat dupa 1 saptamana si asta probabil (70%) o sa primeasca unban...

Da' ce ai facut, ai plecat din El Loco ca nu-ti mai placea in HQ? Stai calm ca te batem si in LV !

, Nu stiu nici eu frate, ce stiu de el este ca a umblat cu ZEW in mafii, gen el avea VIP, insa daca nu era ZEW facea fix pix cu clanul lui =)))

El mergea cu ZEW, aduce snr 80% din membri, mai aducea el 4-5 palete si gata, munca lui. Niciodata nu l-am vazut sa mearga intr-o mafie doar cu clanul lui, sa faca ceva, sa arate lumii ca poate si el, nu doar cu ZEW. ASta e, nu este in stare, doar gura este de el.

@@Askhanar, Mersi! Doamne, numai la bere iti sta gandu'!

Bai, eu ma imbrac sa plec la bar, sa ma uit la meci cu baietii.

Abia astept sa "ma racoresc putin" =)) Niste Strongbow sa ma fac (strong)bou. =))

Ce face Steaua in seara asta? Rog dinamovistii sa nu raspunda =))

Hai, ceaules!

Exista băieți care beau strongbow? Ăla e o posirca pentru fetele virgine.

Iulia vreau părerea ta despre băutură sub 5,5 alcool minim !! @@F4L Asqwe

BA CR eu cu iulica am băut singuri doua sticle de tequila, și mai deținem recorduri ( tot ginul la majoratul uneia și 5 l de vin în 3 oameni ; o sticla de jb de 1 l )

Recordul meu personal o sticla de votca de 1 l de absolut SINGUR! !

IULICA deține recordul de anduranta, a băut de la 12 pana a doua zi la 8 dimineață bere??

Edited by Askhanar

, Daca-ti zic ca niste poloneze te-au facut nu ma crezi. Am baut cu 2 poloneze 4 sticle de Vodka ABSOLUT. Era si un baiat insa ala a baut chiar putin, in rest eu cu ele am batut 4 sticle =)))) Deci stai cuminte ca te pun in cur polonezele. Atunci am batut si eu Vodka si dupa nu mi-a mai trebuit in viata mea Vodka, am batut atat demult incat m-am scarbit, nu mai ma pot atinge de ea =))

??? ba blast sa ști ca am auzit de Poloneze, am avut un var care a lucrat în Anglia și se combinase cu una, a ieșit sa bea ceva cu ea, aia singura a băut o sticla jumătate de Jack, și avea tocuri, și nu a căzut, eu dacă beam atât puteam sa fiu și hopa mitică ca tot eram lat pe jos

Astăzi ne-au părăsit membrii importanți și buni prieteni din pricina certurilor interne, am reușit sa mai aranjez câteva reveniri dar nu vor acoperi anumite goluri.

Așa ca dacă se vor mai provoca certuri interne, nu contează rank, o sa fiti drastic sancționați, nu ne pierdem prietenii pentru o zona în LV, corectati-ma dacă greșesc.

Așa ca vreau sa dispară atitudinea de "COCOS ", cine nu respecta și își mai batjocorește colegii care nu reușesc sa se integreze la fel de bine warurilor va fi sancționat cu Rank DOWN sau uninvite.

Cu asta am încheiat, așa ca nu vreau sa aud comentarii.

Sunt conștient ca obiectul e de 72/72 dar nu călcăm pe cadavre, prietenia e mai importanta. Îmi cer scuze încă odată Iulica, Cata, ouț și devilson( va împac eu cu o bere după Câmpina ?)

Edited by Askhanar