Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba ce ai ma te-ai lovit la ceas?

Daca a ajuns specimenul asta sa sufere, csf, n-ai csf, el saracu' e de umplutura acolo si il cara codateii cat mai pot si ei, tristut.

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/gangsters/rank/800, prieteneeeeeeeeeee cum poti sa suferi aici cand stii ca tu esti de influenta acolo ?

Mori de ciuda ca te-am batut la un amarat de eveniment, ba te rog nu mai plange si tactu e de influenta nu eu.

FdCAa0l.png

Astazi 14.09.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW!

Warr-uri:

1.Car Rent SF- Deffend- El Loco Cartel- (20:00-20:30)

2.Arch Angels SF- Attack- El Loco Cartel- (20:30-21:00)

3.Citty Hall SF- Deffend- El Loco Cartel- (21:00-21:30)

4.GSSF- Attack- El Loco Cartel- (21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3!

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00!

VREAU PREZENTA MAXIMA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today, 14.09.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

Macar nu am fost banat pt coduri

Ca sa stii si tu, Inez zis si Poltergeist sau syiinc, a fost banat de 5 ori pentru coduri. Din aceste 5 ori, de 4 ori a luat unban, iar a 5-a oară nu i-a mai fost acceptată cererea, in ciuda faptului ca era curat. Acel ultim ban pe care l-a luat pentru aimbot a fost pe propria filmare si stim câți playeri buni au fost banati aiurea pe propriile filmari. Asa ca stai chill, n-o sa ajungi niciodată la nivelul lui Inez.

Ca sa stii si tu, Inez zis si Poltergeist sau syiinc, a fost banat de 5 ori pentru coduri. Din aceste 5 ori, de 4 ori a luat unban, iar a 5-a oară nu i-a mai fost acceptată cererea, in ciuda faptului ca era curat. Acel ultim ban pe care l-a luat pentru aimbot a fost pe propria filmare si stim câți playeri buni au fost banati aiurea pe propriile filmari. Asa ca stai chill, n-o sa ajungi niciodată la nivelul lui Inez.

ban 30 zile aimbot

Fratilor, va certati degeaba si nu mai comentati care cum are cod ca si la voi sunt codati... adica un om corect care nu ii suporta da... mai intelegeam sa sufere de codatii altora dar chiar daca nu folositi, cu codati tot jucati in gang pentru ca va place sa va care si voi doar sa alergati dupa ei sa faceti +. Mie sincer nu-mi plac si stie toata lumea. Daca bagi un cod inseamna ca ai o satisfactie de cacat si iti place doar sa castigi, nu joci de amuzament echivalentul vizionarii unui videoclip cu un ''talentat'' pe youtube. Daca vrei sa vezi cum se omoara singuri uita-te frate pe youtube la astia dar daca vrei sa joci si sa para ca nu esti un obsedat care incearca sa-si arate suprematia pe un joc din 2004 atunci este timpul sa constientizezi ca jocul te-a futut la cerebel.

PS: Sper ca nu sunteti bulangii sa dati report :))

@@CaTaLyNN xD, Bafta in viata reala.

Baieti, aduceti-va aminte de ce v-am spus in joc. Cei care nu aveti experienta in mafii si trageti mafia in jos, mai bine iesiti de buna voie decat sa fiti dati afara cu 3/3. Nu am nimic cu voi, dar ati gresit factiunea (sau mafia).

@@CaTaLyNN xD, Bafta in viata reala.

Baieti, aduceti-va aminte de ce v-am spus in joc. Cei care nu aveti experienta in mafii si trageti mafia in jos, mai bine iesiti de buna voie decat sa fiti dati afara cu 3/3. Nu am nimic cu voi, dar ati gresit factiunea (sau mafia).

@@Decimo AllenMinyo, Ce-mi place omuletul asta =)) Face videoclipuri cu V2-ul :)) : In primul video dupa gard cand tinta se pune automat dar arma fuge intr-o parte din cate stiam e de la V2 ca a mai fost un nab care facea la fel cand eram in Bratva si evident era din Pimps :)) Faci posturi la codati in timp ce folosesti coduri fain =)) Ce om si tuddy asta. Cam cat de prost sa fii sa zici ca am v2, tu nu vezi ca trag un incarcator si ii iau 60 dmg, CATA PROSTIE SA ZICI ASA CEVA ? Fac posturi cu codul, credeam ca ai ceva in capul ala, dar csf. E bine ca aveti si pile pe undeva sus pe acolo, daca era altcineva pentru post-ul asta lua imediat ban, dar totul este din cauza lagului pentru cativa, cica el nu joaca cu coduri =]]]

Edited by tuddypwnz

Mai este timp prietene, stai linistit ca asta e doar inceputul, de data asta se pare ca a fost de partea ta, dar mai usor cu activatul sa nu fie de partea mea data viitoare.

@@BestiaL ZEW, pai ce ai facut ma, nene, maaaaaaaa si aici a fost lag ?

, el nu joaca cu coduri =]]. Edited by tuddypwnz

tuddypwnz Ba priceputule , voi luati ban pentru coade si tot voi faceti reclamatie ? Raspunsul va fi acelas ca si in reclamatia ta .

Eram cel putin 4-5 pe acel deal care trageam in el . Asteptam raspunsul si dupa discutam , daca vrei sa te invat cum sa tragi te astept la ora 20-22 la meditatie , ok ?

Edited by BestiaL ZEW

Mai este timp prietene, stai linistit ca asta e doar inceputul, de data asta se pare ca a fost de partea ta, dar mai usor cu activatul sa nu fie de partea mea data viitoare.

@@BestiaL ZEW, pai ce ai facut ma, nene, maaaaaaaa si aici a fost lag ?

, el nu joaca cu coduri =]].

Gata? facem posturi?

Fa bine si retrage-i lui Cena. Nu zic de 2 ori.