Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am observat ca tot nu ati inteles sa va platiti amenzile in 24 HOURS. Marck a luat al doilea FW pentru NEPLATA AMENDA si ca el o sa luati toti. Am inteles, faceti minus, sunteti incepatori...Dar platiti tata amenda aia, nu va bateti joc de regulament. DE LUNI EVIDENTA IN FIECARE ZI, 1 INVOIRE MAXIM 2 / ZI, si alea cu motive serioase. Daca stiti ca nu aveti timp aceste 2ore/zi pentru WARS, puneti demisia, pentru a nu va strica si faction log-ul. Bafta!

https://www.facebook.com/andreipaulb/

Da-ti si voi niste invitatii prietenilor vostri sa aprecieze pagina? Raman dator,multumesc ! :D

@, Doamne ce voce avea ala, fereasca .... :)))

Salut baieti, am venit si eu sa ajut pe aici, asadar sper sa cucerim in continuare!

Eu zic sa pierdem SFu si sa-l recucerim dupa,ca alt oras nu ne permitem =]

Am mai acceptat niste membrii acum, poate o sa reusim ceva si in alt oras... Dar e greu din cauza ca facem mult pana pe turf si mai plecam si dezorganizati. Sper ca in curand sa se rezolve si asta.

ATENTIE LA ACEA EVIDENTA IN FIECARE ZI!!!

Salutare, scuzati ca postez si io pe aici da, in 2 zile ma primiti si pe mine? :o3

Si normal ca eu nu am cum sa te primesc =]

@, I-auzi, esti baiat puternic tu asa de fel =))

Salut mai baieti, cica m-am apucat si eu de RPG1 ca pe 2 nu mai avea ce sa fac si de astazi vom fii colegi. Sper sa ne intelegem si daca aveti nelamuriri in ceea ce ma priveste, dati un #checkprofile ;)