Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut si bine v-am gasit.

Am venit si eu sa mai echilibrez situatia, printre atatia codati sa fie si unu care joaca corect sa dam bine la admini no ? Glumesc, sau nu?

In loc sa va tot plangeti dupa ce luati ban pentru coduri, mai bine nu bagati coduri si n-o sa mai aveti de ce va plange, corect no ?

@@Zenod ZEW, N-ai decat da atunci nu te mai plange ca ai luat "ban aiurea", e adevarat iei ban aiurea de la admini ca-s neexperimentati dar daca chiar n-ai coade cu siguranta Kelton o sa-ti dea unban, din pacate Kelton da unban si celor care au coduri, daca si Kelton considera ca ai luat pe merit el fiind MULT PREA BUN cu codatii de multe ori inseamna ca ai cod. Nu iau apararea staffului, am luat n banuri pt insulte staff si nici a lui Kelton, dar el are experienta spre deosebire de admini si stie ce inseamna cod.

Aviz lu' specimenu asta

Ba, nu ai ce sa le faci astora din rifa, sunt niste tarani prosti ba, le dam 6-0 dupa se activeaza si dau clear in 10 oameni, crash dupa crash si tot asa, e un joc ba dar pentru ei nu pare asa smr ba )...Astia traiesc prin jocu asta, bag pula in gura lor de copii ratati

Bai orfanule, tu daca esti rupt in gura de foame nu latra pe forum ca-ti umbla foamea-n burta cu lanterna, taci in **** mea de copil fiert, esti un cacat de copil ce suferi te-n gura de milog. Sa nu te mai aud ca esti in depresie de virgin inchis intre 4 pereti, mai iesi in **** mea afara din casa. Si zi lu Sky ca ii astept wipe-ul ^^ ca nu in rifa ploua cu ban-uri.

Ba, nu ai ce sa le faci astora din rifa, sunt niste tarani prosti ba, le dam 6-0 dupa se activeaza si dau clear in 10 oameni, crash dupa crash si tot asa, e un joc ba dar pentru ei nu pare asa smr ba :)))...Astia traiesc prin jocu asta, bag pula in gura lor de copii ratati

Bai plodule, 1 la mana, sunt tare curios daca-ti mai bagi ****-n mine, fata-n fata si ma faci si copil ratat.
2 la mana, 10 insi sunt de ajuns sa dea clear la 40 de idioti ca tine.
3 la mana, special o sa te caut pe turf azi, sa vezi ce inseamna un nivel Pro.
Hai te-am scuipat intre ochi, si-o palma dupa ceafa, plod toxic ;)

Ba, nu ai ce sa le faci astora din rifa, sunt niste tarani prosti ba, le dam 6-0 dupa se activeaza si dau clear in 10 oameni, crash dupa crash si tot asa, e un joc ba dar pentru ei nu pare asa smr ba :)))...Astia traiesc prin jocu asta, bag pula in gura lor de copii ratati

Hai salut, nu stiu care-i treaba cu crashurile dar daca chiar ati facut asta e urat din partea voastra, nu cred ca doar dand crashuri la adversari putem bate recordul ala, avem destui membri experimentati care pot sa dea clear si fara sa vina unu sa dea crashuri, cel putin asta ar trebui sa aratam daca tot ne credem cei mai buni. Nu va bateti joc acum pe ultima suta de metri, ar fi pacat nu credeti ?

Bai eu nu cred ca este posibil sa dai crash cui vrea .... ta de pe toata mapa. Daca asa ceva chiar este posibil, fie ca cel care da crash sa fie prins si banat permanent deoarece am dat 60 de milioane pe acest PC ca sa vina un terchea berchea sa mi dea mie crash. Nu cred ca este cineva de la noi, din cauza ca si eu si multi colegi de ai nostri se plang de crash. De ce da toata lumea vina pe noi ? Ca ne am strans toti jucatorii cu experienta aici si ca nu misca nimeni. De ce suntem doar noi suspectati ? Din acelasi motiv. Totusi, din ce mai stiu si eu, ca sa poti da crash unui jucator trebuie sa fii langa el cel putin. Cum dracului sa fie posibil sa dai crash din SF in LS asa la misto ? Astea sunt doar speculatii baietii mei. Ce ar mai fi la fiecare crash sa dau report sa fac PM si asa mai departe? Hai sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu mai vorbim aiurea in tramvai. Si mai terminati cu glumele proaste, gen @Runk si asa mai departe. Sunt multe alte variante daca cineva chiar s ar ocupa cu acest "crasher", ori e cineva care vrea sa ne opreasca miseleste si foloseste "crasheru" doar sa speculeze toata lumea ca Avispa are coduri. Ori cineva low profile din GSB ca sa ne faca tot asa pe la spate. Ori multe alte posibilitati. De ce suntem noi acuzati ca dam crash? Cine da crash sa fie prins si banat permanent + interdictie pe viata pe server. Sa ramanem sobrii si sa incheiem cu toate speculatiile de prost gust.