Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce mai faceti doamnelor? Tot dupa 72, tot dupa 72 =)))? Spor sa avem/aveti.

Ba.. a zis Escobaru clar ca RDT LV + Caligulas sunt ultimele 2 turfuri nush cum dracu ati dat voi attack da e bine si asa, hai cu 60 turfs, pe 3 aprilie la socoteala mea avem 72/72. Ne auzim maine seara pwps si cosmaruri placute da-te-ti-va dreacului

Hai salut, felicitari pentru waruri, eu am avut monitoru defect o saptamana de asta n-am putut intra, acuma mi l-a reparat sper sa ma tina ceva timp, am vazut ca avem cale libera spre 72/72 easy, au vazut baietii ca n-au cum sa ne opreasca si acuma vin toti la noi :)), eu n-as accepta niciunu, vin acuma pe final sa se laude si ei cu recordu dupa, nu merita.

Edited by AIM NewLife

Hai salut, felicitari pentru waruri, eu am avut monitoru defect o saptamana de asta n-am putut intra, acuma mi l-a reparat sper sa ma tina ceva timp, am vazut ca avem cale libera spre 72/72 easy, au vazut baietii ca n-au cum sa ne opreasca si acuma vin toti la noi :)), eu n-as accepta niciunu, vin acuma pe final sa se laude si ei cu recordu dupa, nu merita.

Bine zis. :)

Vrem adversari ! poate va adunati si voi toti intr-o mafie sa faceti ceva... zic sho.

hai cu mine in vtb sa oprim dominatia

@@sQuiZz KIA, Pai nu ne opriti voi pe noi ma =))

Salut bai baieti, misto la waruri, pacat ca nu pot juca mereu eu pe cont...

nici n-am de gand, avand in vedere faptul ca am contribuit la asta, dar totusi daca as da cateva mesaje macar as putea intarzia chestia cu 72/72

@@sQuiZz KIA, Cu parere de rau iti spun ca daca o luam pe mesaje este greu` ;) si asa, mai buni decat cei acum in Avispa nu ai ce sa aduci, decat sa ii pui sa joaca cu "Aimka" dar nici asa nu fac fata =)) + sincer sa fiu cu tine putem mai mult decat se vede, doar ca nu este cazul sa aratam daca ma intelegi ;)

@@sQuiZz KIA, Cu parere de rau iti spun ca daca o luam pe mesaje este greu` ;) si asa, mai buni decat cei acum in Avispa nu ai ce sa aduci, decat sa ii pui sa joaca cu "Aimka" dar nici asa nu fac fata =)) + sincer sa fiu cu tine putem mai mult decat se vede, doar ca nu este cazul sa aratam daca ma intelegi ;)

nu am suportat niciodata codatii si nici nu o sa fac chestia asta, mai ales sa si am prietenii cu unii ca ei, nu suport caracterele de genul. Stiu ca in Avispa sunt cei mai buni, doar sunt cele mai bune 2 clanuri de pe server aici, adik pnm, a fost frumos cat a fost, sper sa imi mai caut alt cont pana sa atingeti obiectivul ca sa pot sa va ofer inca un mic sprijin si din partea mea :)

Mai copilasi, asa eram si eu la 15-16 ani. Candva o sa va dati seama ca toate realizarile sunt = cu 0, absolut tot.

In timp ce inaintati in varsta o sa ajungeti doar la 3 concluzii:

- curent pierdut (asta e la sto, pentru saraci..)

- pierdere de timp (parerea mea)

- nervi degeaba (momentan la voi nu prea este cazul.. pentru ca sunteti niste gladiatori)

Dupa ce luati cele 3 orase, eu zic sa dati uninstall (ma refer la astia mai vechi..)

N-o luati in nume de rau, v-am dat un sfat pentru ca viata e frumoasa. Pwp.

Mai copilasi, asa eram si eu la 15-16 ani. Candva o sa va dati seama ca toate realizarile sunt = cu 0, absolut tot.

In timp ce inaintati in varsta o sa ajungeti doar la 3 concluzii:

- curent pierdut (asta e la sto, pentru saraci..)

- pierdere de timp (parerea mea)

- nervi degeaba (momentan la voi nu prea este cazul.. pentru ca sunteti niste gladiatori)

Dupa ce luati cele 3 orase, eu zic sa dati uninstall (ma refer la astia mai vechi..)

N-o luati in nume de rau, v-am dat un sfat pentru ca viata e frumoasa. Pwp.

Asta e parerea ta, fiecare isi cladeste drumul lui in viata.

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Pai ai dreptate in mare masura, dar unii dintre noi privim warurilor gen o relaxare, bineinteles ca reusim sa ne ocupam de treburile importante pe parcursul zilei, urmand ca seara "sa ne rasfatam" la wars, atunci cand nu suntem plecati undeva.

60 Turfs, GG. Inca umpic si o sa fie doar 2 waruri pe server. Weekend placut sa aveti.

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Te vad ca postezi peste tot la discutii chestii de genu ca nu inseamna nimic jocul asta pentru tine, ca sa ne lasam ca nu merita ca nuj ce, pai daca nu inseamna nimic de ce urmaresti tot ce se intampla si tot postezi pe la discutii ? cred ca tie iti pasa mai mult de patratelele alea de pe harta decat noua si de tot ce se intampla in ganguri, nu mai fi penibil, ms.

PS:Tot un sfat e si asta n-o lua in nume de rau ;)

Edited by AIM NewLife

@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Te vad ca postezi peste tot la discutii chestii de genu ca nu inseamna nimic jocul asta pentru tine, ca sa ne lasam ca nu merita ca nuj ce, pai daca nu inseamna nimic de ce urmaresti tot ce se intampla si tot postezi pe la discutii ? cred ca tie iti pasa mai mult de patratelele alea de pe harta decat noua si de tot ce se intampla in ganguri, nu mai fi penibil, ms. PS:Tot un sfat e si asta n-o lua in nume de rau

Ke rau ejti sah moara jeaka mea Larisa