Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bn , o sa incerc dar mai greu , app ți-ai cam luat-o in botic pe turf , 2vs1 si fraza: "TE SPARG" - Poate îți aduce aminte de CV sau de cnv =)))))

Azi vezi ca sa te uiți la fetițele powerpuff sa fii in forma la war ca ieri ai fost PLANTA =)))) Hai p@ : " TE SPARG" =)))) ( Ultimul post pwp la junioara anotimp si fetițele lui PowerPuff =]] )

Ba te-n ma-ta eu am ajutat acest gang in 2 sapt cat poți tu ajuta in 5 ani , închide gură aia mare ca ti-o bag pe bot tuti fetiță mații.

Jokere sa nu mai dai atack-uri pana nu ne facem 41.. pana atunci stam fara waruri,nu are rost sa ii fortam cand stim cu toti ca nu avem sanse numeric. Pama atunci aveti vacanta,sa spunem asa :))

Ehh =)) ce sa faci ma Demone,eu le-am zis sa puna demisile sa plece undeva mai bine,i-am adunat si l-eam spus ca de azi in colo nu vom mai da waruri,de ce ? pentru ca nu vreau :)) m-am saturat de waruri si de nervi facuti aiurea,o sa facem o mica pauza si cand o sa am ceva oamenii atunci voi incepe sa dau iar atack-uri pana atunci le-am dat vacanta :))

Silviule cat despre tine s-ar putea sa iti scot cativa dintii daca nu stai la locul tau.

Stai tu cuminte colorse ,tot copil prost facut pentru alocatie ramai oricear fi,si stai calm ..te bate doamna maicata daca nu stai cuminte ...am avut probleme cu pc,,ca nu era spawn kill...np am revenit si sa fi gata sa dai si tu pe maciuca o limba doua

Ia gata cu postarile aiurea,ce este asta chat free? pe cine mai prind ca posteaza aiurea neavand treaba cu aceasta factiune va primi sanctiunea bine meritata !

Edited by Anotimp VODA

Așa bai anotimpe , da-le vacanta si poți sa le aduci mentori ( vtb ) ei stiu cei mai bine cum e in vacanta , sunt experți =]]]]]]]

Colors , zile ba nu-i lăsa sari pe ei.

Sylvyule , aduc eu bata tu vi cu mănușile de box , mergem după anotimp =))))) glm , glm dava drq =)))

#SEFDEPAGINA#

Edited by DemOnGTA

Ba copile ma pis pe tine nu-mi spui tu unde sa postez si unde nu , si vezi ca e ultima oara când îți zic sa nu mai fi tare-n gura , daca nu termini , trec la fapte.

@@DemOnGTA,Lasa-i ba, nu mai posta... ca se oftica drq astea, din cate vad "nu mai dam attack pana nu avem membri" si au dat 2 attackuri deja... imi pierd timpu cu ei la war degeaba, stiu bine ca joc cu v3-u si le dau sa sara dinti, dar tot nu ma cred... csf, o sa le trimit niste videoclipuri cum le dadeam macel asa pe barosaneala.

Pai ce sa mai zic si eu... Vad ca in joc va certati , aici va certati. Pentru ce ma baieti , pentru un joc? In fine. Vreau sa ii multumesc lui Anotimp pentru sansa acordata in Avispa , dar drumul meu in aceasta mafie se termina aici , m-am plictisit de orasul "SF" de 5-6 luni numai in el am stat.. Bafta baieti! Sper sa va maturizati si voi <3 :*