Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Oarga ZEW said:

De maine incolo se anunta teroare.. Ce mai faceti?

oooo Sall oarge sef , we are waiting you back ba <3 ce faci?

Am zis si o mai zic, oarga a fost si este cel mai bun sublider al acestui gang. Patetic numarul membrilor online de azi si ar fi bine si srn sa nu mai viseze cai verzi pe pereti si sa creada tot ce zboara si sa faca ceva. Nimeni nu organizeaza, evidente 0, nimic. O mafie nu are cum sa mearga cu 15-20 on la war, nu are cum. 

Oarga best sublider ;)

On 22/08/2017 at 0:15 AM, Oarga ZEW said:

Hai ca de maine joc si eu, incepem cu evidente bineinteles! Ati face bine sa intrati sa trecem peste cota 60.

da ba oarga best subleader

15 hours ago, AIM Jackus said:

@Just xeSmajoritatea dintre noi am avut învoire sau am fost inactivi, nu e bai că ne revenim noi.

owe jackus this stupid taliban is big cheater i don't know why he got unban .... he is big liar he doesn't have any lag you can see his record fps 200 no lag , and when someone post him , he say oh kelton know that i am from tunisia and i have lag damn....

https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/69941 keep posting 

Edited by SabzeRo ZEW

@Oarga ZEW nu stii sa schimbi ip sa nu te mai afle astia? Eu prin 2016 aveam ban+interdictie si am jucat linistit de pe alte conturi. Eu nu mai joc sa:mp. Daca vrei sa mai intri cu alt cont, da-mi mesaj si te invata baiatu' sa joci linistit.. sa nu te mai demita pentru interdictie. Sunt prea inapoiati adminii pentru mine. Va pwp.

Ba, ce tot va plangeti in report-uri frate? Ati vazut ca nu mai puteti sa luati 72/72 si acum vreti sa ma banati? Aveti mentalitate de copii de 11 ani, "ba hexown rupe codul nu dormiti va rog", report trimis de Itani, sau Sky care scrie in report "HEXOWN AIMBOT+NORECOIL" , apoi pe chat-ul clanului "gold reportu', nu va inteleg de ce plangeti ca niste copii, luati-va o viata ba, pe bune, pentru unii din voi, colorarea a 72 de patratele, e un scop in viata :))), eu zic sa va linistit ca si daca iau eu ban si daca nu, voi 72/72 nu pupati. Ma acuzati pe mine de coduri si voi va teleportati pe turf ? :)))), frate, incetati sa va mai plangeti ca stie toata lumea ca jucati cu V3, si va mai si laudati ca voi filmati tot :))), vai de voi...

1 hour ago, AIM HexOwn said:

Ba, ce tot va plangeti in report-uri frate? Ati vazut ca nu mai puteti sa luati 72/72 si acum vreti sa ma banati? Aveti mentalitate de copii de 11 ani, "ba hexown rupe codul nu dormiti va rog", report trimis de Itani, sau Sky care scrie in report "HEXOWN AIMBOT+NORECOIL" , apoi pe chat-ul clanului "gold reportu', nu va inteleg de ce plangeti ca niste copii, luati-va o viata ba, pe bune, pentru unii din voi, colorarea a 72 de patratele, e un scop in viata :))), eu zic sa va linistit ca si daca iau eu ban si daca nu, voi 72/72 nu pupati. Ma acuzati pe mine de coduri si voi va teleportati pe turf ? :)))), frate, incetati sa va mai plangeti ca stie toata lumea ca jucati cu V3, si va mai si laudati ca voi filmati tot :))), vai de voi...

Ia mai da te spre penisul meu, nu ne intereseaza ce crede lumea?

1 luna jumate de v2, 2 luni de v3 in avispa, cu setari destul de mari si tot nu m-au prins adminii astia de nimic, m-au prins c-am dat eu tp si adrian ala a pus video cu mn pe yt.. lepra si ala.. succes la 72 turfs, daca se face anticheat pe 1 cum se aude vin si eu inapoi, daca nu asta e. v-am pupat

On 8/24/2017 at 0:09 AM, AIM HexOwn said:

azut ca nu mai puteti sa luati 72/72 si acum vreti sa ma banati? Aveti mentalitate de copii de 11 ani, "ba hexown rupe codul nu dormiti va rog", report trimis de Itani, sau Sky care scrie in report "HEXOWN AIMBOT+NORECOIL" , apoi pe chat-ul clanului "gold reportu', nu va inteleg de ce plangeti ca niste copii, luati-va o viata ba, pe bune, pentru unii din voi, colorarea a 72 de patratele, e un scop in viata :))), eu zic sa va linistit ca si daca iau eu ban si daca nu, voi 72/72 nu pupati. Ma acuzati pe mine de coduri si voi va teleportati pe

Bai ruptura de menisc ce esti, de la -5 in Rifa lui Escobar tu iei acum besturi de 25, dai secunde cu ak de la 50M, ce sa zic, esti bun... Scuze, e bun codul pe care il ai.