Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baaa, sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem foarte foarte ,, rau '' =]]

Pe multi dintre voi va cunosc deci vom colabora ca si inainte ...

Noapte buna celor care s-au culcat deja ( dar e cam devreme ) ... si hai la START SPAM!

Noapte buna tuturor.

Succes maine la scoala/liceu... (gradinita) :-??:)), glm.

Ne auzim maine.

Welcome celor noi!

:-H

Edited by Ella F o X

Bafta mai departe nicu_apetrei

Super program de war, kelton esti tare. si nu sunt deloc ironic.

Cat despre antrenamente, sper sa le puna Explosive Miercuri si Vineri la ora 20:00 pentru a putea intra si flavii si multi altii.

Si acesta va fi ultimul meu post aici ..

Vreau sa va urez multa bafta la waruri , veti avea nevoie si vreau sa spun ca ne-am inteles foarte bine si sunteti niste colegi calumea , sa zic asa

Lideru e mai nab de felul lui dar trebuie sa il ascultati pentru ca stie multe si e nab

Va urez multa bafta in continuare si Craciun Fericit ! :))

Si acesta va fi ultimul meu post aici ..

Vreau sa va urez multa bafta la waruri , veti avea nevoie si vreau sa spun ca ne-am inteles foarte bine si sunteti niste colegi calumea , sa zic asa

Lideru e mai nab de felul lui dar trebuie sa il ascultati pentru ca stie multe si e nab

Va urez multa bafta in continuare si Craciun Fericit ! :))

Bafta in continuare si tie Nicu :)

Ce imi place noul orar de la war :X :X :X imi faceam probleme ca nu o sa pot ajunge dar e perfect asa :)

Bafta mai departe Nicu , totusi urat din partea ta ce ai facut ..

Bafta mai departe A$rock

Si a inceput oficial scoala :((

Am iesit si eu , noapte buna

bafta mai departe rossi

salut la toti, stau /sleep, sper sa prind banii si levelul sa fac si eu 1.020.000 $ :))

Ba da inactivi mai sunteti pe forum :|, Maine no sa fiu la war, rupeti fara mine :X

ehe nab...nu stiu ce o fii maine, dar stiu ca sambata iau besturi, vineri vine netu' :X :X :X abea astept.

Am postat evidenta, astept mention quote sau PM. scuzati-mi greselile daca sunt!

ehe nab...nu stiu ce o fii maine, dar stiu ca sambata iau besturi, vineri vine netu' :X :X :X abea astept.

Am postat evidenta, astept mention quote sau PM. scuzati-mi greselile daca sunt!

Vezi ca nu pot sa-ti trimit PM, de aia iti zic aici. Amice, m-am invoit la tine, pe /F, ti-am scris clar, ca poate ajung poate nu, ai comentat tu ceva pe acolo, si ai zis clar OK.Apoi de ce imi pui 1/2 si neprezentat?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic