Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Na'seara ! In seara asta nu pot ajunge la war-uri, s-a ivit ceva si trebuie sa plec cu niste tovarasi.

Asa ca.. aveti grija ce faceti. Ascultati de Dolaru, Robert si ceilalti rank 4+..

Succes la war, va pup.

PS: Incercati attack pe ELC, sunt usor de infrant.. trebuie doar putina organizare.

Doamne.

Cat de prafi sa fiti ma?

Am omorat 3 avispa in 4 secunde si voi muriti de 4 ori in 3 secunde (se stiu care sunt aia)

Pai cam asa e...Nu suntem organizati ca lumea...Fug 4 pe unu si mor 2 :(

naspa.png

Exact ce spuneam şi ieri.

BĂTAIE DE JOC!

N-ai cu cine, nu te mai ataca atat. Eu deja m-am obisnuit si nu ma mai consum asa mult.

Pe moment.. si atat.

Btw, am avut scor naspa astazi pe parcare, 22-19.. slabut. N-ai ce sa si faci, prea multi fac -, si nici nu te poti baza deloc pe ei ca-ti tin spatele.

Am pierdut din cauza ca cei din avispa au ocupat parcarea, datorita faptului ca cei de la noi au murit si n-au mai binevoit sa revina.

Au stat toti jos, in fata la HQ, desi in prealabil le-am spus sa nu faca asta. :-J Apoi, ca sa fie frumos.. alde' avispa au inceput sa faca spawnkill.

Cum sa nu pierzi, zi si tu ?!

N-ai cu cine, nu te mai ataca atat. Eu deja m-am obisnuit si nu ma mai consum asa mult.

Pe moment.. si atat.

Btw, am avut scor naspa astazi pe parcare, 22-19.. slabut. N-ai ce sa si faci, prea multi fac -, si nici nu te poti baza deloc pe ei ca-ti tin spatele.

Am pierdut din cauza ca cei din avispa au ocupat parcarea, datorita faptului ca cei de la noi au murit si n-au mai binevoit sa revina.

Au stat toti jos, in fata la HQ, desi in prealabil le-am spus sa nu faca asta. :-J Apoi, ca sa fie frumos.. alde' avispa au inceput sa faca spawnkill.

Cum sa nu pierzi, zi si tu ?!

Cu toate astea trebuie sa ne mobilizam...Nu sta in firea 69.Trebuie sa facem ''smecherii'' Merg rank 4+ si cativa mai buni, fac + si plecam...

Astazi mergeau tot 1 cate 1 in 20 de oameni...Si faza cu spawnkill...degeaba

Eu sunt primul care o spune.

Felicitari MyAir pentru lider, sa speram ca nu o sa devii mai nob decat esti acum.

Dolar, chiar daca nu am avut prea mare succes pe harta, ai fost un lider exemplar, succes la BAC.

V-am pupat pe toti, Dodge, Pade, Musiq, Robert, Motorhead, Ciprian, Ducky si ceilalti. Tineti minte un lucru fratilor, in viata asta.. totul e pe pile.

Niciodata nu e pe merit, m-am convins a nu stiu cata oara de asta. Stiam ca cineva acolo sus, are ceva cu mine, asta nu e nimic nou.

8 luni de zile am stat in gang-ul asta, m-am certat cu toti pentru 69, mi-am facut atatia dusmani. Au fost clipe frumoase, clipe mai putin frumoase, dar nu regret nimic.

Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru cuvintele bune, dar aventura se incheie aici, cel putin pentru mine.

Bafta si spor in viata. Btw: http://imgur.com/a/irSRM

Myair, ti-o mai zic odata, urat din partea ta. Prieten fals esti si ai fost mereu. P@

Edited by E u G e n 9 0

#@E u G e n 9 0 Îmi pare rău pentru ce ţi s-a întâmplat.. :(

Am vrut să-mi dau demisia imediat ce am văzut ca te-a dat afară, însă am şi eu planul meu de a ţine odată în mână un tec sau combat.

Şi să văd dacă reuşeşte să aducă facţiunea acolo unde trebuie.

Chiar îmi pare rău că te-a scos..

Succes în tot ce faci.. :(

BA MYAIR,DECI NU CRED CA L-AI DAT AFARA PE EUGEN,TE SPANZUR BA,DE CE AI FACUT-O?

De ce ? Hai ba Atoame si restul, lasati caterinca.

Va zic o chestie, dati-mi report, fac /pee pe reportul vostru ;)

Asa se face mai nou, se sta cu adminii pa skype, chestii, trestii, forfecute, pile, surubelnite, iei un amarat de rank 4, din care 3 din 7 zile intri in game sa faci parte din factiune, 2-3 vorbe la baieti, poc lider, ca na, merita lumea, dupa cateva banuri permanente si altele si altele care mai de care, 30 de zile pentru fel si fel de chestii, jigniri admini, nici nu se mai pune problema, iar cei care isi bat capul 5-8 luni si se implica n-au fata de acces la culoarea portocalie pe forum la nick. Asa-i sau nu ?

Chiar aveam de gand sa las pasiunea pentru departamente ca sa vin in 69 daca ar fi luat Eugen90 lider.

Cam asa sta treaba.

Mult succes 69 Pier Mobs in continuare, veti avea nevoie.

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat pe aici , ce mai faceti ? O zi buna in continuare!

Eugen,imi pare rau de tine si bafta mai departe !

Sper sa ne punem pe picioare si noi cat mai repede ca o sa fie nasol.

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat pe aici , ce mai faceti ? O zi buna in continuare!

Eugen,imi pare rau de tine si bafta mai departe !

Sper sa ne punem pe picioare si noi cat mai repede ca o sa fie nasol.

De facut facem bine!

Si eu ii urez bafta in continuare lui eugen!

De pus pe picioare nu cred ,DOAR cand vom, fi vreo 20 de rank 4+!

Fiti atenti,pentru voi am sa fac niste cadouri.Cand luam tot sf-ul va cumpar la toti cate un tornado!

:D Asa ca grabitiva!

Edited by IB W e l l e r

De ce ? Hai ba Atoame si restul, lasati caterinca.

Va zic o chestie, dati-mi report, fac /pee pe reportul vostru ;)

Asa se face mai nou, se sta cu adminii pa skype, chestii, trestii, forfecute, pile, surubelnite, iei un amarat de rank 4, din care 3 din 7 zile intri in game sa faci parte din factiune, 2-3 vorbe la baieti, poc lider, ca na, merita lumea, dupa cateva banuri permanente si altele si altele care mai de care, 30 de zile pentru fel si fel de chestii, jigniri admini, nici nu se mai pune problema, iar cei care isi bat capul 5-8 luni si se implica n-au fata de acces la culoarea portocalie pe forum la nick. Asa-i sau nu ?

Chiar aveam de gand sa las pasiunea pentru departamente ca sa vin in 69 daca ar fi luat Eugen90 lider.

Cam asa sta treaba.

Mult succes 69 Pier Mobs in continuare, veti avea nevoie.

http://www.psyhelp.ro - Incearca cu incredere, platesc eu

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic