Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Dupa cum ti-am spus si in game, las-o asa daca nu merge sa dai edit. Te voi pune ca prezent.

Felicitari pentru war-urile de azi (excludem pe cel cu GSB). A fost o zi relativ buna si am fost 25+ on desi ma asteptam pe la 20 la cate invoiri erau pe forum, inactivitati si cate am mai primit prin PM.

Va spun de pe acum ca azi am facut o exceptie si am mai acceptat si invoiri prin PM dar este pentru ultima data. Data viitoare nu le voi lua in considerare asa ca veniti la war daca doriti sa facem ceva frumos.

Asasini sa fiti mai activi sau va dau afara.

Ganditi-va ca sunteti in cea mai interlopa grupare dupa server si cu totii tre sa omorati cate un civil.

Pana acum am reusit sa depozitez 67000$ .

Alerta de grad rosu pentru asasini. Se pare ca avem codati si pe Black List..

UL7N1Zu.jpg

Ne pregatim ca dupa 7 zile tre sa mergem cu infanterie dupa asta ca sa scoatem banii de la el.

Cum a indreptat arma inspre mine a-ti si tras ca ne omoara unu cate unu cu aim-ul.

@@GF Maxim16, Pentru mine, nu vezi ca sunt civil? :| Ca G.Unit m-a dat fara fp afr si i-a dat pm lu kelton si mi-a dat ieri kelton fp si am tinut sleep, mai am 10fp. FAMI LOC

Stai asa, tu nu erai cumva in 69 ...sau wtf? : )))

@@GF Maxim16, Pentru mine, nu vezi ca sunt civil?:| Ca G.Unit m-a dat fara fp afr si i-a dat pm lu kelton si mi-a dat ieri kelton fp si am tinut sleep, mai am 10fp. FAMI LOC

Wtf sa mor de am observat :)). Daca vrei sa intri asteapta sa se elibereze 2 locuri. :) Sau sa vad daca pot face ceva.

@,Stai chill ca ai loc.

A dat-o prea tare bravo lui respect :XX

maine, gsb + noi + elc = attack pe avispa... e clar, doar def o sa avem maine, sa moara maxim de nu va fi asa..

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic