Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions


Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome Likee si celor ce au mai intrat .

Ne saracim :( cu inactivitatea asta .. , stiu , si eu sunt inactiv si multi altii dar gangul nu-l vom ridica asa .

Haideti sa fim putini mai activi si poate de luni incolo vom avea si noi waruri :3 .

Ps: Ma bucur ca a luat Antidot ala ban , tragea prea bine si eram sigur ca are ceva .. ma rog , se va face dreptate odata in cazul tuturor , si pun pariu ca toti sau macar juma' din Rifa au renko :))

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca acesta este ultimul meu post aici. Am sa fiu scurt si la obiect: Chiar daca am avut mici conflicte uneori ati fost o familie frumoasa, dar nu prea unita...Sper ca cei care ati ramas sa aduceti 69 Pier Mobs in varf...si aveti grija sa nu luati fw ca mine...din cauza unui civil care te ataca si apoi porneste filmarea si iti face post. Atat am avut de spus...succes James sper sa gasesti pe cineva foarte bun ca sublider, cum au fost Timoty si Darius care si-au vazut de treaba si cu mare profesionalism de functia primita. Mult succes! #SF.ALBASTRU

Edited by Mr KayJay Teq
Link to comment
Share on other sites

@Justinian, ti s-a mai spus odata nu ai voie sa postezi in Topicurile 69 Piers Mobs, pentru ca vei primi 10% suspendare pe forum + 1 warn pe forum, o zi buna, in rest chestia cu Job-ul e buna. Bafta

Link to comment
Share on other sites

Bai , ce-i cu inactivitatea asta? maxim 8 membrii online / zi ?

Haideti , fiti mai activi si dati ad-uri ca recrutam membrii , daca o tinem tot asa vom deveni o factiune pasnica . Va vreau mai activi pe toti !

Link to comment
Share on other sites

 

 

In loc sa fie spam la discutii voi faceti spam la DEMISII!

Cred ca te referi si la tine ...

 

Dati ad-uri ca recrutam si luati pachete de la NR , macar sa ne facem 20-25 si dupa dam waruri si asa vin playerii , altfel vom fi pasnici .

Link to comment
Share on other sites

@LucyanTeq99, Noua nu ne trebuiesc membrii, bine intr-un fel ne trebuiesc si membrii minim 20, Dar ne Trebuie o organizare corecta, si cei de rank mai mare sa fie putin mai duri, eu nu pot face asta nu am rank 5+, dar daca o sa ajung eu subleader o sa avem War in fiecare zi indiferent ca suntem 10 oameni, vom face war-uri si prin aceste war-uri vom invata apararea supra numerica si attack-ul supra numeric. Vom invata sa mergem toata lumea grupati, nu mai mergem RAMBO, sau cum se mai duc unii ''tacaniti''. Sper sa nu va suparati pe mine dar asta e parerea mea cand o sa ajung eu subleader.

Link to comment
Share on other sites

  • Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • Jackus unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.