Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Bafta la war-uri maine.

@, ai deschis 132 gege

@, sper sa iei best member

Ne auzim luni baietii, sau duminica, nu stiu inca. bafta. sa vad tot albastru'. va pwp

Edited by DoKy

@, Bafta la war-uri maine.

@, ai deschis 132 gege

@, sper sa iei best member

Ne auzim luni baietii, sau duminica, nu stiu inca. bafta. sa vad tot albastru'. va pwp

Eu iau best ;);).

Ia mure nubule. Iesi si tu afara baa ! Putrezesti in scaun.

Ce vrei amice? Eu-s nolifer, credeam ca stii.

Au moduri ma pe toate armele si modurile alea modifica si sistemul de tragere al armelor din cate am inteles,nu am folosit niciodata moduri joc DEFAULT.Nici eu nu pot sa-mi explic cum trage el cu rifle un glont unul dupa altul de zici ca trage cu m4,in 2 secunde mi-a dat dauna cu rifle sa nu mai zic de m4 ca mori instantaneu.De ce crezi ca ei si daca au rank 4+ trag doar cu m4 si Trestii cu m4 si rifle cu TEC si combat foarte putin spre deloc ? Oricum,e doar o chestiune de timp pana o sa fie prinsi,la fel am spus si de Tratec / Colonelu si le-a venit randu,vorba aia: "Fie roata si patrata tot se-n varte ea odata".

http://i.imgur.com/2Gw7hZ7.png ,S@L

PS: Cum sa rupi sampu la 23 de ani ? =))))))))))))))))))))))))

Prietene, suntem 4 care tragem in aceasi tinta. Vrei sa ratam tot? Habar n-ai, numa oftica ii de tine si plangi aiurea. Inavata sa-ti creezi o echipa si o sa intelegi despre ce vorbesc. Plangi in continuare

@ De tratec nu ai dreaptate, a fost banat ca eram ( astia din scc ) ca ne dadea dauna ( ma rog, voua )

@@ Apropo, esti but rau daca crezi ca modurile de pe arme modifica sistemul de shooting.. Da-ti foc

Edited by BOSS TresTiii69

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic