Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce se bucura baietii ca au castigat un turf si n-am facut noi 24 / 24.

Mai nou cica modurile pe arme ne ajuta sa tragem, si cica azi la war noi trageam cu rifle de parca era m4, glont dupa glont. =)))))))))))))) Sunt si amuzanti, ma jur ! =)))))

@ Si ca tot nu mai au de ce sa se lege, se leaga de varsta. I'm bored of all this stuff already. =;

Ce se bucura baietii ca au castigat un turf si n-am facut noi 24 / 24.

Mai nou cica modurile pe arme ne ajuta sa tragem, si cica azi la war noi trageam cu rifle de parca era m4, glont dupa glont. =)))))))))))))) Sunt si amuzanti, ma jur ! =)))))

@ Si ca tot nu mai au de ce sa se lege, se leaga de varsta. I'm bored of all this stuff already. =;

Haters gonna' hate L-) .

@@Radu,

Atat timp cat el imi face post cat timp am fost FBI si am luat FW , este normal sa ii platesc si eu cu aceasi moneda. Va rog sa numai plangeti atat..

Oricum o sa-ti zica maine andrey sa retragi postul ;). Asa ca mai bine retrage-l si lasa dusmania deoaparte.

Edited by BOSS Rasta69

Buna dimineata. Am si eu o problema legata de warul si antrenamentul trecut, si anume 31 Iulie si 1 august, am participat la war, am facut poza si la stats cu materialele insa imediat dupa aceea am avut o problema cu pc-ul in care nu ma mai lasa sa intru in windows, l-am reinstalat iar pozele nu am mai apucat sa le pun, in cazul acesta nu stiu ce trebuie sa fac, sper daca voi fi sanctionat sa se i-a in calcul ca nu am premediat nimic in legatura cu calculatorul. O zi buna

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic