Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Se pare ca forumul a luat-o putin la vale, nu mai e lag pe server dar a inceput sa se miste forumul greu. :))

Felicitari pentru war-urile de astazi.

Edited by DoKy

Va multumesc ca m-ati inteles azi la antrenament. Cand eram sus pe parcarea aia, la exercitiul cu AK-47, a venit AndreiDeiu ala si mi-a dat iar wanted 6 complice si kill ... As fi vrut sa raman si eu ca sa mai invat chestii noi legate de arme, dar n-am avut noroc.

Oricum, in urma plangerii facute, mi s-a facut dreptate si mi-am si recapatat inapoi licentele si cele 960.000 materiale..

Si de ce e asa liniste pe aici?cine va speriat

Explosive cu FW-urile si topicul inchis 14 zile.

Va multumesc ca m-ati inteles azi la antrenament. Cand eram sus pe parcarea aia, la exercitiul cu AK-47, a venit AndreiDeiu ala si mi-a dat iar wanted 6 complice si kill ... As fi vrut sa raman si eu ca sa mai invat chestii noi legate de arme, dar n-am avut noroc.

Oricum, in urma plangerii facute, mi s-a facut dreptate si mi-am si recapatat inapoi licentele si cele 960.000 materiale..

Ma bucur ca ti s-a facut dreptate, ceea ce fac astia nu merita sa fie copi. Oricum de-asta facem dm/db pe ei.

succes in continuare baietii, spor pe maine sa luati inapoi ce apartine mafiei si ne mai auzim !

ps : voi face contractele pe el loco cu cea mai mare placere, logic, daca bagati :>

succes in continuare baietii, spor pe maine sa luati inapoi ce apartine mafiei si ne mai auzim !

ps : voi face contractele pe el loco cu cea mai mare placere, logic, daca bagati :>

Pacat ca pleci, codename 1131 :-<. Ce pot spune, bafta mai departe si sa faci cat mai multe contracte pe adversarii nostrii;).

Neatza tututor. Pregatiti-va de macel.Astazi vreau sa va amintiti motto-ul nostru si sa-i rupem

Dap. Sa fim uniti si grupati, asta conteaza.

Mi-am reinstalat si eu windows-ul ca aveam o belea...instalez samp-ul si-am intrat.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic