Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba fratilor va merge serverul...?

O sa imi ia timp ceva sa ma acomodez bine sa incept sa va cunosc.

Sper sa nu fi-ti rautaciosi la war, daca cer o arma sa nu imi dati s-au sa ziece-ti ca nu aveti materiale.

Ba fratilor va merge serverul...?

O sa imi ia timp ceva sa ma acomodez bine sa incept sa va cunosc.

Sper sa nu fi-ti rautaciosi la war, daca cer o arma sa nu imi dati s-au sa ziece-ti ca nu aveti materiale.

Stai linistit. Citeste topicurile evidenta arms si wars.Toti trebuie sa aiba minim 30.000 de materiale inainte de fiecare zi de war, si sa consume minim 8.000 de materiale in fiecare zi de war, minim. Trebuie sa faci SS (screenshoot) inainte de fiecare zi de war, de exemplu: este luni, ne adunam in hq. atunci trebuie sa faci ss la /stats pentru a vedea cel care se ocupa cu armele (Eugen90) cate materiale ai avut inainte.Daca nu ai 30.000 de materiale, in mod normal primesti un advertisment. La 2 advertismente primesti un FW, evidenta va fii postata tot timpul. Dupa fiecare war ( cel de 30 de minute) trebuie sa faci ss la scor. La sfarsit, uploadezi imaginile ( pe imgur.com intr-un album de preferat) si le pui la evidenta WARS, dar abea dupa ce DAU EU START. Ai timp 24 de h, daca nu postezi in 24 de h, primesti un advertisment. Daca ai mai mult killuri primesti bani, daca ai mai putine killuri decat deathuri, atunci va trebui sa bagi bani in HQ. Voi posta la evidenta si cati bani trebuie sa postati!

Edited by South DoKy

Stai linistit. Citeste topicurile evidenta arms si wars.Toti trebuie sa aiba minim 30.000 de materiale inainte de fiecare zi de war, si sa consume minim 8.000 de materiale in fiecare zi de war, minim. Trebuie sa faci SS (screenshoot) inainte de fiecare zi de war, de exemplu: este luni, ne adunam in hq. atunci trebuie sa faci ss la /stats pentru a vedea cel care se ocupa cu armele (Eugen90) cate materiale ai avut inainte.Daca nu ai 30.000 de materiale, in mod normal primesti un advertisment. La 2 advertismente primesti un FW, evidenta va fii postata tot timpul. Dupa fiecare war ( cel de 30 de minute) trebuie sa faci ss la scor. La sfarsit, uploadezi imaginile ( pe imgur.com intr-un album de preferat) si le pui la evidenta WARS, dar abea dupa ce DAU EU START. Ai timp 24 de h, daca nu postezi in 24 de h, primesti un advertisment. Daca ai mai mult killuri primesti bani, daca ai mai putine killuri decat deathuri, atunci va trebui sa bagi bani in HQ. Voi posta la evidenta si cati bani trebuie sa postati!

Alea cu war si armele si materialele am citit stiu dar asta cu daca ai kill'uri primesti bani n-am stiut, fain..:X sper sa nu am deathuri am schimbat window-ul nu mai am armele pe care le aveam, tinta pe care o aveam, o sa fie distractiv.

Mutumesc mult pentru informatia data.

Data: 26.08.2013 18:00

Motivul pentru care este down: Serverul va fi mutat pe un nou dedicat mult mai performant pentru a reduce din load si lag. Va fi un rollback pana la ora 10:16.

Cand va reveni? In jurul orei 21:00

Clar , rollback la 10:16 , 10 ore pierdute degeaba in joc X(

+ turfurile de azi

Data: 26.08.2013 18:00

Motivul pentru care este down: Serverul va fi mutat pe un nou dedicat mult mai performant pentru a reduce din load si lag. Va fi un rollback pana la ora 10:16.

Cand va reveni? In jurul orei 21:00

Clar , rollback la 10:16 , 10 ore pierdute degeaba in joc X(

+ turfurile de azi

Lasa ca e mai bine, am iesit in paguba cu un turf, iar RDT nu mai sunt in SF. Sper sa nu mai fie lag sa putem sa batem.Cat despre RP, e adevarat.Dar nu e stres ca vin zilele 1-5 septembrie.

@, Pai da, se primesc bani de ex: daca ai 1-0 primesti 50$ , daca ai 0-1 trebuie sa bagi in HQ 50$,

Daca ai 3-0, primesti 150$, daca ai 0-3 trebuie sa bagi in HQ 150 de dolari.Dar asta per total pe toate cele 3 zile de war din saptamana.!

Edited by South DoKy

Off doamne.

Rollback.

Dar orcum 5 turfs avem 5 avem si acum.

Nu iesim in pierdere..

Denis te astept in samp la 23:00

Zicetimi si mie ca adorm prost..:)) alti imi zic, ca tocmai maine la 22se va da drumu la server, acuma vad ca la 23.

Deci cine stie mai bine?

Zicetimi si mie ca adorm prost.. :)) alti imi zic, ca tocmai maine la 22se va da drumu la server, acuma vad ca la 23.

Deci cine stie mai bine?

se deschide maine candva :)) nu e stres stai linistit!

@, Ba, vezi ca tu nu mi-ai postat bine la dealeri de arme, ai aceeasi poza si inainte si dupa.

@, Nu cred ca serverul o sa fie deschis in seara asta, asa ca iti recomand sa iti descarci doua, trei filme si sa te uiti la ele (ceea ce am facut si eu de altfel). X_X

Baieti.

Stiu,trecem printr-o perioada foarte grea...toti membrii buni au plecat,subliderul este in vacanta,explosive de=abia a venit,stiu o sa va faceti foarte multii nervi la war deoarece suntem 27 in factiune si altii 40....stiu o sa pierdem turfs,dar totusi,sa nu ne dam demisia la nervi si sa il sustinem pe explosive sa nu lase liderul,pt o perioada grea...o sa ne revenim noi....Dar cu rabdare....Sa nu uitam ca Explosive o luat de 2 ori SF si in majoritatea timpului de cand se afla lider aici in 69 pier mobs,a tinut cele mai bune zone de war,si cele mai importante,sa fim serios nu avem cum sa luam hq Avisa,el loco cu 27 membrii in gang,dar o sa ne revenim.Nu va dati demisia aiurea/Explosive nu renunta aiurea,o sa ne revenim noi:D

Chiar daxa nu sunt in Romania mai arunc un ochi pe aici..iar Razvan mi-a luat vorba de pe limba. Aveti grija de voi.

Hi all what's up?

Do not do posts like this, must have at least 5 words. Remember, from 15:00 in game time we practice. Must be present, if you can not come, you request permission slip.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic