Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Helllauuuuu !

Cam pustiu pe aici...

Nu sunteti prea vorbareti , bobocei. :o3

Ori sunteti suparati?

...Nu mai fiti. :P

:)

Edited by Ella F o X

Buna dimineata 69.

Am avut un rob.. vai mama lui...Am dat /rob pe la 03:00 am mers vreo 30-40 de metri si dupa dispare checkpointu ma nene..6000 de secunde degeaba...

O fi adormit si Game Modu la ora aia =))

Ea e. Cea mai mare nabeeeetaaa ! <3 :))

E din cauza job-ului. Asa se intampla cand dai /find. Pierzi cp de rob.

Uuuu:))

Dar faza e ca eu am dat /cancel find inainte sa dau /rob ...si dupa 10 secunde dispare si checkpointul..

Uuuu:))

Dar faza e ca eu am dat /cancel find inainte sa dau /rob ...si dupa 10 secunde dispare si checkpointul..

Stiu, e bug. Mereu mi se intampla sa ma plimb asa aiurea, si deodata sa imi apara " x target has left the game ". Chiar daca nu am dat /find si nici nu am job detectiv.

E bug.. :-J

Stiu, e bug. Mereu mi se intampla sa ma plimb asa aiurea, si deodata sa imi apara " x target has left the game ". Chiar daca nu am dat /find si nici nu am job detectiv.

E bug.. :-J

Nasol, 6k jail degeaba =]]]

Se mai intampla

Noapte buna baieti, si fete desigur (Denisa si Ella). Vrea sa va felicit pentru war-urile de astazi, war-uri la care am aratat ca desi suntem putini, suntem "marfa de calitate".

Felicitari, sper sa o tinem tot asa... mai ales ca in perioada imediat urmatoare, urmeaza o serie de promovari la rank 4, promovari cu care trebuie sa luam tot San Fierro.

O sa fie doar o chestiune de timp, veti vedea. :D

@@Dutzulica, Da edit la aplicatie, ca nu se intelege nimic.. doar litere si cifre aiurea. Cred ca ai vrut cumva sa-i dai culoare si a iesit, cum a iesit.

PS: Noapte buna tuturor !

Edit: Pagina 169, oo da.

Edited by EuGen90

Doamne, plpua de 3 zile la rand, ma mir ca inca n-am racit sau ca inca merg la liceu. La noi la loceu nu stiu ce s-a ars de nu mai avem curent si in liceu zici ca sunt -20 de grade. Inca putin si vine un weekend, dabea astept ca deja mor de frig :)).

Ne auzim joi, bafta.

Neata 69.

Mai am si eu 30 de minute înainte sa plec la liceu...

Doamne, plpua de 3 zile la rand, ma mir ca inca n-am racit sau ca inca merg la liceu. La noi la loceu nu stiu ce s-a ars de nu mai avem curent si in liceu zici ca sunt -20 de grade. Inca putin si vine un weekend, dabea astept ca deja mor de frig :)).

Ne auzim joi, bafta.

Macar la tine dăduse drumu la căldură :))) la mine-n clasa a cazut un geam de la vântul ce a fost..

Hai va las. Bafta.

Bună ziua, ce mai faceţi? Îmi pare rău că ieri nu am putut să intru, am fost foarte ocupat şi am avut şi musafiri seara, acum însă m-am mai eliberat.

Felicitări pentru war-urile de ieri. :)

@, mulţumesc pentru avatar, mi-a dat o idee ieri: qoL6cSM.jpg:))

Edited by Motorhead01

Bună ziua, ce mai faceţi? Îmi pare rău că ieri nu am putut să intru, am fost foarte ocupat şi am avut şi musafiri seara, acum însă m-am mai eliberat.

Felicitări pentru war-urile de ieri. :)

@, mulţumesc pentru avatar, mi-a dat o idee ieri: qoL6cSM.jpg:))

Ai facut acest post de pe telefon?

Cum de postati si voi acuma la discutii decand asteptam sa mai faceti si voi un post...

Felicitari pentru war-uril de ieri

Am dat si rob,

VA DAU UN SFAT SA NU AUDA BOB

NU DATI ROB CU EL CA DA FAIL

si am dat fail ... am o nou casa :X

Buna seara ! >:D<<'>

Ce mai faceti voi ? :o3

Buna seara ! class=

Ce mai faceti voi ? :o3

Buna seara si tie, domnisoara inactiva. @};- Ce sa facem, ne plictisim.. ce altceva am putea face ?!

Imi place chestia aia de la profilul tau: Interests: Nu sunt pe interes. =)))

Buna seara si tie, domnisoara inactiva. @};- Ce sa facem, ne plictisim.. ce altceva am putea face ?!

Imi place chestia aia de la profilul tau: Interests: Nu sunt pe interes. =)))

Mda,inactiva dar fara voia mea. :o3 . Codul galben e de vina. Ce sa faceti? :-? Hmm...pai faceti ceva ca sa nu va mai plictisiti atat. :))

Da,intr-adevar, nu sunt pe interes. :)

Am ajuns si la pagina 169,urmatoare tinta 269,mergeti devreme in pat sa fiti maine fresh la waruri.

hoho, pana la 19 cand incep warurile dorm toata dupa amiaza..

dar lasa ca daca tu te-ai dus asta este

Somn usor ! :*

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic