Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@F4L oTo, M-am uitat, dar nu vad la ce te referi.

A si iti spun ca asa e, n-ai timp sa te dai jos. Urca-te intr-o masina si pune 20 de oameni sa traga simultan in tine si vei vedea despre ce vorbesc.

Daca eram vinovat, imi asumam, dar daca stiu ca-s nevinovat.. am toate motivele sa te contrazic.

@, Tu pentru ce mi-ai dat mention ? Esti avocatul poporului si nu stiam eu ?

Era de asteptat ca o sa-l aprobi pe oTo in tot ce zice, dar totusi nu ti-a cerut nimeni parerea.

bun, am dat o raita. daca asa face oto, nu e problema. sa prind pc-ul si ma uit prin filme. fac si eu cateva posturi..

eugen, nu te mai panica, in poza lui nici macar nu poti sa-ti dai seama daca sunteti peste masina, si app oto, maina e intoarsa invers, deci daca bubuie, ei tot jos apar.fa si tu o proba.

Daca masina ia foc, si cineva trage in ea, bubuie pe loc la sofer si celui care a tras ultimul glont. deci poate ai tras tu glontul si a aratat ca a bubuit. pot fii multe variante.

Edited by South DoKy

@@F4L oTo, Eu te inteleg, dar sa faci post fara ca macar sa fie cum zici tu, nu e fairplay.

Si oricum, nu stiu ce dovada e aia a ta, nu inteleg mare lucru din ea. Arata-mi un video, ca sa dovedesti ca ne-am sinucis.

De unde pot eu sa stiu ca nu ne-a ucis vreun coleg de-al tau, ca tot deasupra masinii te da cand esti ucis, fiind pe G intr-o masina.

Ai dovada ca nu e asa cum zic eu ? Nu, nu ai dovada si nici dreptate.

@ O seara placuta, nu am chef sa ma cert pentru posturi dinastea aiurea, cu dovezi neconcludente.

Daca liderul va considera ca am gresit, ceea ce nu am facut, sa ma sanctioneze.

PS: Scuteste-ma de "mention" te rog.

LE: @@F4L oTo, Prietene, aici nu e pe spuse, eu pot spune si ca am folosit cheats, asta inseamna ca trebuie sa primesc ban ? Nu, trebuiesc dovezi concrete.

Eu ti-am zis doar ce se intampla de obicei, bubui instant si nu ai timp. Asta nu inseamna nimic, una la mana. Si in plus, a doua la mana.. cum a zis si Doky, da, masina e intoarsa invers, iar eu ca o persoana obiectiva, facand abstractie ca e vorba despre mine in cazul de fata, nu-mi pot da seama daca suntem sau nu peste masina.

@ Hai noapte buna, last post here for tonight.

Edited by EuGen90

@@F4L oTo, Eu te inteleg, dar sa faci post fara ca macar sa fie cum zici tu, nu e fairplay.

Si oricum, nu stiu ce dovada e aia a ta, nu inteleg mare lucru din ea. Arata-mi un video, ca sa dovedesti ca ne-am sinucis.

De unde pot eu sa stiu ca nu ne-a ucis vreun coleg de-al tau, ca tot deasupra masinii te da cand esti ucis, fiind pe G intr-o masina.

Ai dovada ca nu e asa cum zic eu ? Nu, nu ai dovada si nici dreptate.

@ O seara placuta, nu am chef sa ma cert pentru posturi dinastea aiurea, cu dovezi neconcludente.

Daca liderul va considera ca am gresit, ceea ce nu am facut, sa ma sanctioneze.

PS: Scuteste-ma de "mention" te rog.

LE: @@F4L oTo, Prietene, aici nu e pe spuse, eu pot spune si ca am folosit cheats, asta inseamna ca trebuie sa primesc ban ? Nu, trebuiesc dovezi concrete.

Eu ti-am zis doar ce se intampla de obicei, bubui instant si nu ai timp. Asta nu inseamna nimic, una la mana. Si in plus, a doua la mana.. cum a zis si Doky, da, masina e intoarsa invers, iar eu ca o persoana obiectiva, facand abstractie ca e vorba despre mine in cazul de fata, nu-mi pot da seama daca suntem sau nu peste masina.

@ Hai noapte buna, last post here for tonight.

Stiu foarte bine faza, eu eram sofer si ne-am rasturnat cu masina si ei au inceput sa traga 121312423543215 in noi iar eu si pasagerii au murit instantaneu.

Asta e, sper sa nu fi sanctionat si nu te mai enerva, nu vezi e plina lumea de "corecti" :-J

Edited by Aragorn

Gata cu discutiile din topicul de la 69 si de la Rifa, daca vreti discutii cu un membru de acolo, folositi PM. Nu cred ca vreti sa se intervina ca in cazul din LV si sa se interzica warurile. La urmatoarea abatere va inchid topicul o saptamana.

@,

@,

TYeGBl6.jpg

Ce bal are DoKy =)) 3 lei, invitat special DJ DARYU$.

=))) Liceul Teoretic Gataia + ca au balul marti :))

mancati rahatel si curu' =))... hai ca am plecat.. salut salut! :*

In topicul cu aplicatii, locul 1 : explosive,

Locul 2: Atom

Locul 3: inegalabilul in aplicatii, parisieno =)))

Edited by South DoKy

mancati rahatel si curu' =))... hai ca am plecat.. salut salut! :*

In topicul cu aplicatii, locul 1 : explosive,

Locul 2: Atom

Locul 3: inegalabilul in aplicatii, parisieno =)))

El face cate o aplicatie pe zi, n-ai treaba cu el. =))))))))))))

@,

@,

TYeGBl6.jpg

Ce bal are DoKy =)) 3 lei, invitat special DJ DARYU$.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) AHAHAHAHA, 3 LEI.

Sigur o sa iasa Miss Doky. =)))))))))))))

Salut 69. Acum cateva minute, am fost ca baiatu` la paintball, organizat de Allen. si i-a ghiciti ! RoberT97 BANNED - AIMBOT

N-am folosit asa ceva. Doamne fereste. Astept decizia lui Kelton. :|

Salut 69. Acum cateva minute, am fost ca baiatu` la paintball, organizat de Allen. si i-a ghiciti ! RoberT97 BANNED - AIMBOT

N-am folosit asa ceva. Doamne fereste. Astept decizia lui Kelton. :|

Am vazut, eram chiar la usa, asteptam sa se termine runda. :| L-am intrebat pe Allen si a zis ca are dovezi, ca doar nu dadea fara dovezi ban.

Oricum, Kelton e plecat, o sa-ti raspunda Royce sau Vinnie.

@ Pana una alta, da-i PM lui Allen si cere-i dovezi. Eventual posteaza-le aici, sa vedem si noi ce si cum. :D

Am vazut, eram chiar la usa, asteptam sa se termine runda. :| L-am intrebat pe Allen si a zis ca are dovezi, ca doar nu dadea fara dovezi ban.

Oricum, Kelton e plecat, o sa-ti raspunda Royce sau Vinnie.

@ Pana una alta, da-i PM lui Allen si cere-i dovezi. Eventual posteaza-le aici, sa vedem si noi ce si cum. :D

I-am dat PM, acum sa vad cand raspunde.

Edit : ALLEN : A fost o greseala imi pare rau maine o sa ai unban si vei fi si premiat, inca odata mii de scuze :)

M-a pacalit scriptul... :(

Edited by rTs RoberTT97

Buna seara !

Nu am mai postat in acest topic in ultima vreme si m-am gandit sa "trec" putin pe-aici,acum,cu ocazia update-ului asta,care nu-mi place absolut deloc. :| Voi ce parere aveti?

In afara de asta,voi fii inactiva timp de 5 sau 6 zile, probabil voi mai intra din cand in cand pe forum,cat despre jocul in sine,mi s-a luat tot cheful de a mai juca sa:mp. Am si ban pe IP mai nou. Pana cand si AdmBot ma uraste, toata lumea ma uraste :( #maducsaplanginbaiebrb. Oricum,daca as intra pe sa:mp,va trebui sa stau inca 5 ore jumatate in jail, ca nah,asta e... viata de criminala in serie. O sa ies eu din jail,cand o sa-l elibereze pe Jiji (nu foarte curand).

In fine...

Btw,noul update sucks, it`s very very najp@. 8-|

*Hugs*, noapte buna tuturor!

Buna seara !

Nu am mai postat in acest topic in ultima vreme si m-am gandit sa "trec" putin pe-aici,acum,cu ocazia update-ului asta,care nu-mi place absolut deloc. :| Voi ce parere aveti?

In afara de asta,voi fii inactiva timp de 5 sau 6 zile, probabil voi mai intra din cand in cand pe forum,cat despre jocul in sine,mi s-a luat tot cheful de a mai juca sa:mp. Am si ban pe IP mai nou. Pana cand si AdmBot ma uraste, toata lumea ma uraste :( #maducsaplanginbaiebrb. Oricum,daca as intra pe sa:mp,va trebui sa stau inca 5 ore jumatate in jail, ca nah,asta e... viata de criminala in serie. O sa ies eu din jail,cand o sa-l elibereze pe Jiji (nu foarte curand).

In fine...

Btw,noul update sucks, it`s very very najp@. 8-|

*Hugs*, noapte buna tuturor!

Mie mi se pare destul de OK updateul, singura neplacere este aceea ca arata putin cam intunecat. In rest mi se pare ok.

Si legat de problemele tale, stii vorba aia " un necaz nu vine niciodata singur" :)

Noapte buna colegi, ma duc si eu la somn. Maine la war-uri sper sa rupem.

Edited by Aragorn

Mie mi se pare destul de OK updateul, singura neplacere este aceea ca arata putin cam intunecat. In rest mi se pare ok.

Si legat de problemele tale, stii vorba aia " un necaz nu vine niciodata singur" :)

Noapte buna colegi, ma duc si eu la somn. Maine la war-uri sper sa rupem.

Majoritatea suntem nemultumiti de update , s-au schimbat multe lucruri , culoarea este urata rau de tot... dar ne obisnuim noi :))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic