Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata.

Se pare ca o mana spala pe alta, e greu sa dovedesti ceva impotriva unor oameni ce au ajuns sus prin fel si fel de mijloace. Totusi, nimeni nu este vinovat si nu isi asuma nimeni raspunderea sa, sanctioneze greseliile facute acolo, intre ei.

In legatura cu mine si cu soarta mea in aceasta familie, ii voi da un PM lui Atom. Se pare cu multi ce n-au putut ajunge sus s-au gandit ca ma vor stopa dar ELMagico se antreneaza zi de zi, atat cu Tec cat si cu deagle, pentru ca voi fi intodeauna fidel acestei familii si am sa o iau chiar si de la 0 daca este nevoie.

Welcome , la cum ai tras la test ai viitor , vedem la war ;)

Eu am sfarsit... :)))) Glumesc !

Noapte buna baieti, ma duc si eu la somn pentru ca sunt foarte obosit, inca putin si nu mai dormeam de 24 de ore. In seara asta, impreuna cu EuGen90 am dat de un specimen dintr-un departament al politiei cu rank-ul 2 care ma intreba pe mine daca am drept sau nu si nu stia ce sa faca, sa ma omoare sau nu...

Sa vina mai repede "sfarsitu lumii" si sa faca o selectie ca unii ajung iar la stadiul de maimuta/omul pesterii. =))

Buna dimineata mafioti!

Ce mai faceti?... azi e sedinta? ca atom/doky nu a anuntat in anunturi importante

Daca nu se anunta inseamna ca nu e, la noi sedintele sunt mai rare.

Salut ,Felicitari pentru rank 5 !

Sper sa fi on la war-uri cand doky,atom nu e

A trecut si weekend-ul asta :|

Felicitari Dolarule pentru rank 5 si welcome noilor mafioti :D.

Hai ca ma bag si eu la somn, noapte buna !

Mersii :X o sa fie de folos /fvr ;)

Am iesit si eu, noapte buna :*

Felicitari pentru warurile castigate,pacat ca s-a restartat scorul de n-am luat turful de la SFPD si n-am prins atac,sper sa luam maine mai mult.Sa fiti la fel de multi on si o sa fie bine.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic