Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce ati facut la war-uri? Nu pot intra momentan in joc pana nu-mi reinstalez jocu, dar imi este lene acum, ma duc la somn.

Maine dimineata il voi reinstala si sper sa nu mai am probleme cu el.

Ziua asta a inceput bine ca am castigat la Coca Cola macheta unui tir :P , dar s-a incheiat prost ca mi "s-a stricat" SA:MP-ul.

Edited by rTs Ferrari

Sall all.Ooo noi (Vechii mai colegi).De astazi sun nou (vechiu vostru coleg:))) )

In sfarsit, welcome back ba. Teze in fiecare zii, teste in fiecare zii, daca mai aud ca amxsi teste saptamana viitoare fac cerere inactivitate ca deja imi bubuie capul. Bafta la war-uri azi, poate, poate intru, nu e sigur.

Buna seara & welcome celor noi !

Welcome back, K0rs noob ! :P

Felicitari pentru warurile de astazi,s-a vazut ca n-am mai fsot 17 ca ieri si am fost 30.S-o tinem tot asa.

Care 30, poate 25. X_X

Mie mi-a placut de nabii aia care abia intrasera, au si luat ban pentru aim. Si doar am zis ca au, dar nu domle', e talent. :-J

Felicitari pentru warurile de astazi,s-a vazut ca n-am mai fsot 17 ca ieri si am fost 30.S-o tinem tot asa.

N-am fost eu on,de-aia ati castigat. :))

In fine,lasand gluma deoparte, ma duc la somn,maine am o teza de continuat. =)))

Noapte buna & dulciuri multe-n ghetute !

>:D<<'>

Da,bine ca cei 2 codati au primit ban chiar dupa primele 15 minute de waruri,sper sa ne scapam de toti codatii si sa ne putem juca corect.

daca nu scapam de tine, tot o factiune de codati ramanem :))

Care 30, poate 25. X_X

Mie mi-a placut de nabii aia care abia intrasera, au si luat ban pentru aim. Si doar am zis ca au, dar nu domle', e talent. :-J

Si de mine tot asa ai zis,zici si vei mai zice :-J Dar nu iau ban :P

Salut!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic