Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu cred ca ies din mafie....

Daca imi intra un admin pe TV si imi vede pozele cu mine dezbracat =))))))))))))))))))) ce ziceti, m-ar da afara si mi-ar pune interdictie in mafie pentru asa ceva?

E de-al dreacu ce sunt o sa ma gandesc la o poza sa o pun pe Descktop ca sa se sature de TV.

Asta a fost si cu mine, va multimesc pentru tot, multimesc Explosive ca m-ai acceptat, multumesc ca mi-ati fost alaturi in orixe situatie, multumesc tuturor, am trecut impreuna peste toate.

Va iubesc, n-o sa va uit niciodata, sunteti o familie pentru mine.

Ne vedem in gang peste 6 luni.

VA IUBESC, sa nu ma uitati.

Asta a fost si cu mine, va multimesc pentru tot, multimesc Explosive ca m-ai acceptat, multumesc ca mi-ati fost alaturi in orixe situatie, multumesc tuturor, am trecut impreuna peste toate.

Va iubesc, n-o sa va uit niciodata, sunteti o familie pentru mine.

Ne vedem in gang peste 6 luni.

VA IUBESC, sa nu ma uitati.

Parca erau doua saptamani, tu de ce 6 luni ? :| Oricum, te iubesc pisy. :* Da-mi Paintball pana revii. :))

@,Ce 6 luni iubire,nu erau 2 saptamani?

Ba, tu ce ai de gand ? Ori revii, ori ce faci ?

Parca erau doua saptamani, tu de ce 6 luni ? :| Oricum, te iubesc pisy. :* Da-mi Paintball pana revii. :))

Ba, tu ce ai de gand ? Ori revii, ori ce faci ?

Ce ati facut in seara asta la war-uri?

Ce ati facut in seara asta la war-uri?

Tu ce crezi ?

Am pierdut tot, bataie de joc.. nu veneau la war membrii nostrii, sunt prea valorosi. La ultimul war m-am dus doar eu, Sound, Fabii si Fredo.. restu' n-au servit.

Si ca sa fie treaba buna, si-au dat demisia in grup. :-J Vai de capul meu..

LE: @, Am uitat de tine.. ;)) Pe tine te-au luat la teste si te-au tinut mai mult de jumate de war..

Edited by E u G e n 9 0

Tu ce crezi ?

Am pierdut tot, bataie de joc.. nu veneau la war membrii nostrii, sunt prea valorosi. La ultimul war m-am dus doar eu, Sound, Fabii si Fredo.. restu' n-au servit.

heeeee dai edit si mentioneaza-ma si pe mine. am avut 6-2 dar am primit test de coduri... nu e vina mea... :))

Acest post este unul fara rost si vreau cat mai multe + uri la el.

Tu ce crezi ?

LE: @, Am uitat de tine.. ;)) Pe tine te-au luat la teste si te-au tinut mai mult de jumate de war..

Sunt "dezamagit" de voi astia care va luptati ca acest gang minunat sa ramana sus si sunt "mandru" de membrii care cred ca daca stai in gang nu ai raport si nu trebuie sa-ti bati capul.

Sincer daca eram lider, dadeam un mare wipe si pastram doar membrii devotati si activi, chiar daca 1, 2 luni SF-u avea culorile gainatului.

Te uiti ca mai aplica unu d-asta cu level mare, 80... si dupa 2 saptamani, vede ca nu merge treaba si pleaca. Au dreptate unii lideri cand accepta playeri de level 10.

Eugen stii la ce ma refer ca ai fost in Paramedic si stii cum era.

Sunt "dezamagit" de voi astia care va luptati ca acest gang minunat sa ramana sus si sunt "mandru" de membrii care cred ca daca stai in gang nu ai raport si nu trebuie sa-ti bati capul.

Sincer daca eram lider, dadeam un mare wipe si pastram doar membrii devotati si activi, chiar daca 1, 2 luni SF-u avea culorile gainatului.

Te uiti ca mai aplica unu d-asta cu level mare, 80... si dupa 2 saptamani, vede ca nu merge treaba si pleaca. Au dreptate unii lideri cand accepta playeri de level 10.

Eugen stii la ce ma refer ca ai fost in Paramedic si stii cum era.

adevarat ce zici, dar nu are voie sa de WIPE. NUB!

adevarat ce zici, dar nu are voie sa de WIPE. NUB!

Nu e nevoie de wipe... Daca se trec la sanctiuni drastice (legate de activitate), scapi usor de lenesi ( sa nu folosesc cuvinte mai urate).

Parerea mea ca trebuie sa le dea mai multe sanse @, la playerii cu lvl mic, daca par seriosi in aplicatii. Cei cu lvl mic au o dorinta foarte mare de joc si sa se afirme, noi astia de level mare ne-am plictisit (nu toti, dar aici ma includ si pe mine sa nu zica dusmanii ca fac pe perfectul =)) ) Trebuie luati si invatati usor, usor. Nu te afecteaza cu nimic ca aplica 5 si din 5 dai 3 afara care nu isi dau interesul, dar stii ca ai 2 buni, si dupa ce ii dai pe aia afara iei altii si tot asa. Nu stiu, sper sa nu va plictisesc, dar eu cred ca asa este logic.

+++++ ca am fi si noi 30 + la waruri. Nu prea ma incred in vorba aia "putini si buni" Ca daca sunt 2 pe turf si ai nimerit intre 6... ajungi la vorba "fuga e sanatoasa".

Edited by rTs Aragaz

Se pare ca a trebuit sa fac acest pas,sa las liderul.Nu mai avea rost sa-l tin,n-am mai intrat de pe 09.12.2013 si nu cred ca as mai fi intrat curand,nu avea rost voi sa fiti la waruri fara lider,imi pare rau dar e mai bine asa.Mi-a facut placere sa stau in 69 Pier Mobs 10 luni din care 3 ca lider si nu m-am plictisit,asa ca voi ramane rank 5 doar ca voi face cerere de inactivitate pana-mi rezolv problemele.Nu cumva sa va dati demisie,ramanti uniti orice ar fi,sper sa fi fost un lider cumsecade,de treaba,glumet,intelegator si sper sa nu fi suparat pe nimeni,nu uitati sa radeti pe /f in timpul warului chiar daca pierdeti,ne vedem peste vreo 2-3 saptamani,va pupa Atom,o sa-mi fie dor de voi >:D<<'>

Se pare ca a trebuit sa fac acest pas,sa las liderul.Nu mai avea rost sa-l tin,n-am mai intrat de pe 09.12.2013 si nu cred ca as mai fi intrat curand,nu avea rost voi sa fiti la waruri fara lider,imi pare rau dar e mai bine asa.Mi-a facut placere sa stau in 69 Pier Mobs 10 luni din care 3 ca lider si nu m-am plictisit,asa ca voi ramane rank 5 doar ca voi face cerere de inactivitate pana-mi rezolv problemele.Nu cumva sa va dati demisie,ramanti uniti orice ar fi,sper sa fi fost un lider cumsecade,de treaba,glumet,intelegator si sper sa nu fi suparat pe nimeni,nu uitati sa radeti pe /f in timpul warului chiar daca pierdeti,ne vedem peste vreo 2-3 saptamani,va pupa Atom,o sa-mi fie dor de voi >:D<<'>

iei cucu baaa :( te asteaptam :( nub

are 6 luni:| asa a zis kelton..adica snrobert a zis ca asa a zis kelton :-??

Edited by South DoKy

Sincer ai fost cel mai bun lider care a existat vreodata, d-aia am si stat la tine, pentru ca am vazut ca ti-a pasat mai mult de noi decat de biste turfuri amarate. Vreau sa-ti spun mult succes si sper sa revii.

@,Daca primesti /uninvite pe motiv de moduri interzise ai interdictie 2 saptamani.

PM kelton, am 6 luni.

@,Pentru mine ai fost cel mai bun si intelegator lider pe care l-am avut , poate ca uneori puteai sa fi actionat si mai bine , dar totusi suntem oameni.Imi pare rau ca a venit acest moment si ca s-a intamplat asa..dar asa e viata uneori sunt si momente mai neplacute.Multumim pentru tot ce ai realizat aici , 10 luni , si te asteptam sa revi cand iti rezolvi problemele.Te pupa Sound :*

Edited by South SoundKiller

Imi pare rau ca nu vei mai fi liderul nostru. Nu o sa-ti zic ca ai fost cel mai bun lider (ma refer la experienta). dar o sa-ti spun ca ai fost liderul care mi-a permis cele mai multe tampenii :)). Iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat in toata perioada cat mi-ai fost lider si poate daca nu erai tu si nabu de @@E u G e n 9 0 (fratele meu >:D<<'>) eu nu mai eram acum, aici. Te stiu de cand eram doar un nab incepator tot intr-o mafie (portocalie) si faceam cu tine materiale.

Daca nu cer prea mult, imi poti lasa pe PM-ul vechi un id de mess/skype/facebook :D ?

Edited by rTs Aragaz

69 Pier Mobs, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cat mai multe realizari atat in viata reala cat si pe joc.

Atom, problemele intalnite in viata de zi cu zi sunt mult mai importante decat problemele care le-ai creat tu aici pe joc, nu iti mai face impresii gresite cum ca ai fi fost un lider cumsecade, deeoarece chiar ai fost! Avand in vedere ca timpul din viata de zi cu zi este foarte pretios, mult succes in realitate omule, pentru ca aici pe joc indiferent de rank, sau de culoare numelui, vei fi declarat un 69 Pier Mobs, respectabil.

Dragi membri, 69 Pier Mobs va urez inca odata sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si belsug. Va doresc mult succes in ce "Ne propunem", SF = 69 Pier Mobs .

ELMagico intodeauna cu sufletul vechilor, noilor, membrii. Pe scurt 69 Pier Mobs pentru totdeauna, placere, daruire, nervi, prietenie.

Edited by ELMagico01

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic