Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

69 Pier Mobs, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cat mai multe realizari atat in viata reala cat si pe joc.

Atom, problemele intalnite in viata de zi cu zi sunt mult mai importante decat problemele care le-ai creat tu aici pe joc, nu iti mai face impresii gresite cum ca ai fi fost un lider cumsecade, deeoarece chiar ai fost! Avand in vedere ca timpul din viata de zi cu zi este foarte pretios, mult succes in realitate omule, pentru ca aici pe joc indiferent de rank, sau de culoare numelui, vei fi declarat un 69 Pier Mobs, respectabil.

Dragi membri, 69 Pier Mobs va urez inca odata sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si belsug. Va doresc mult succes in ce "Ne propunem", SF = 69 Pier Mobs .

ELMagico intodeauna cu sufletul vechilor, noilor, membrii. Pe scurt 69 Pier Mobs pentru totdeauna, placere, daruire, nervi, prietenie.

tu...tu esti genial omule :D:)))

Sarbatori fericite si tie!

Se pare ca a trebuit sa fac acest pas,sa las liderul.Nu mai avea rost sa-l tin,n-am mai intrat de pe 09.12.2013 si nu cred ca as mai fi intrat curand,nu avea rost voi sa fiti la waruri fara lider,imi pare rau dar e mai bine asa.Mi-a facut placere sa stau in 69 Pier Mobs 10 luni din care 3 ca lider si nu m-am plictisit,asa ca voi ramane rank 5 doar ca voi face cerere de inactivitate pana-mi rezolv problemele.Nu cumva sa va dati demisie,ramanti uniti orice ar fi,sper sa fi fost un lider cumsecade,de treaba,glumet,intelegator si sper sa nu fi suparat pe nimeni,nu uitati sa radeti pe /f in timpul warului chiar daca pierdeti,ne vedem peste vreo 2-3 saptamani,va pupa Atom,o sa-mi fie dor de voi >:D<<'>

Bafta multa, ne auzim cand revii. Te pup, ai grija de tine.

Sper ca noul lider sa se aleaga din interioru factiunii, ar fii cel mai ok.

69 Pier Mobs, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cat mai multe realizari atat in viata reala cat si pe joc.

Atom, problemele intalnite in viata de zi cu zi sunt mult mai importante decat problemele care le-ai creat tu aici pe joc, nu iti mai face impresii gresite cum ca ai fi fost un lider cumsecade, deeoarece chiar ai fost! Avand in vedere ca timpul din viata de zi cu zi este foarte pretios, mult succes in realitate omule, pentru ca aici pe joc indiferent de rank, sau de culoare numelui, vei fi declarat un 69 Pier Mobs, respectabil.

Dragi membri, 69 Pier Mobs va urez inca odata sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si belsug. Va doresc mult succes in ce "Ne propunem", SF = 69 Pier Mobs .

ELMagico intodeauna cu sufletul vechilor, noilor, membrii. Pe scurt 69 Pier Mobs pentru totdeauna, placere, daruire, nervi, prietenie.

La fel si tie. >:D<<'> Te asteptam inapoi in 69.

Imi pare rau ca nu vei mai fi liderul nostru. Nu o sa-ti zic ca ai fost cel mai bun lider (ma refer la experienta). dar o sa-ti spun ca ai fost liderul care mi-a permis cele mai multe tampenii :)). Iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat in toata perioada cat mi-ai fost lider si poate daca nu erai tu si nabu de @@E u G e n 9 0 (fratele meu >:D<<'>)

Locul tau e aici, ti-am mai zis. >:D<<'>

# Noapte buna, am iesit si eu.

Multumim, sarbatori fericite si sa ai parte de aceleasi lucruri minunate !

Uhm...hopa,n-am mai trecut de ceva timp pe-aici şi observ am pierdut din vedere anumite lucruri.

@, Indiferent de alegerea pe care ai făcut-o sau o vei face, vreau ştii vei rămâne liderul meu preferat şi unul dintre cei mai de treaba băieţi,pe care i-am întâlnit în cadrul acestei comunităţi,mult succes în tot ceea ce-ţi propui,şi bucur totuşi nu ne abandonezi definitiv,din câte am înţeles...vei rămâne în continuare alături de noi(rank 5),lucru care bucură. Nu ştiu ce- mai putea -ţi spun :-?? ,cred ţi-au spus colegii mei tot ce era de spus. Sper doar următorul nostru lider fie măcar pe jumătate aşa cum ai fost tu cu noi toţi,înţelegător,glumeţ,prietenos,şi încă mai sper funcţia de lider -i fie acordată lui Doky sau oricărui alt membru al familiei noastre . Încă o dată,ai grijă de ţine,ne auzim când îţi rezolvi problemele(curând,sper),te pup ! :*

În altă ordine de idei....Şi sper citiţi,chiar dacă pt. unii poate părea oarecum "teoria chibritului ars". (Am scris cu diacritice chiar, ca toată lumea înţeleagă ceea ce am vrut eu exprim). :P

Apăi,eu n-am urez "sărbători fericite",ştiu sună anormal şi nefiresc spun asta în această perioadă a anului,dar părerea mea despre aceste "sărbători" e nu e de fapt nicio sărbătoare. Oamenii cânta,petrec,beau,mănâncă,dansează,consumă în exces...lucruri şi activităţi care se întâmplă zi de zi,nu e nimic deosebit,nimic neobişnuit...poate doar faptul toate aceste întâmplări au loc consecutiv într-o zi numită de unii "specială"(25 dec. şi implicit 31 dec.) În opinia mea, nu e nimic special,extraordinar,ieşit din comun. De ce? Am scris în rândurile de mai sus.

Sunt de părere fiecare secundă/oră/zi poate fi specială, dacă ştim trăim viaţa la intensitate maximă, facem tot ce ne trece prin cap fără a ne pasă de nimeni şi nimic, nu avem limite(căci limita nu este cerul,ci universul şi ce e dincolo de el), preţuim fiecare clipă şi trecem prin viaţă învăţând,iubind,zâmbind (Learn,Love,Laugh) ! Din nefericire,însă, aceste lucruri sunt de cele mai multe ori nerealizabile pentru unii,motivele nu pot fi enumerate aici,din lipsa de timp şi spaţiu.

Şi pentru nu vrea abat de la subiectul pe care l-am adus în discuţie iniţial,şi anume "sărbători",am revin asupra acestuia... Acum, tot vine Crăciunul,oamenii îşi pun dorinţe,unele bizare chiar,dăruiesc lucruri materiale şi primesc în schimb zâmbete şi mulţumiri. Ok,toate bune şi frumoase,însă ceea ce e intrigant e faptul această "sărbătoare" spirituală a devenit una de natură materială--> o afacere (la fel şi biserica).
Vai,e Crăciunul ! Bem,mâncăm,ajungem la urgenţe pt. consum excesiv,mare chestie.. /:) Dar, aşa e românu',merge pe principiul : SARMALE. Greşit !

În ţările occidentale, Crăciunul are o semnificaţie aparte,de aceea ar fi absolut extraordinar,dacă noi toţi am putea EVADA din cotidian pt. a explora diferite orizonturi,ţări,oraşe. Şi atunci fi cu adevărat fericită,ca în ziua de Crăciun, aflu fie în Elveţia,fie în Bahamas,la soare(RELAXAREEE). <3
Dacă ar fi aşa,sărbătorile ar fi cu siguranţă evenimente memorabile,cel puţin pentru mine,nu ştiu ce va place vouă... :o3
Eu,fiind "fană" a verii ,poate sunt uşor subiectivă,de aceea nu încânta prea tare ideea de eveniment festiv --> sărbătoare --> iarnă..

Aşadar,nu-mi rămâne decât va urez multă sănătate,fericire şi noroc! Acestea fiind 3 lucruri esenţiale în viaţă,şi totodată cheia spre SUCCES,după părerea mea.
În concluzie,fiecare zi poate deveni o SĂRBĂTOARE,atâta timp cât suntem FERICIŢI ! <3
Deci... Zâmbeşte azi... Mâine s-ar putea fii ştirb ! X_X
=))

PS: Scuzaţi eventualele greşeli gramaticale.

pup pe toţi ! :*

Buna ziua ! Astept cu nerabdare sa vad cine va fi noul lider si ce efect va avea acest lucru asupra gang-ului nostru. Eu unu' sper la un viitor mai bun, in care 69 sa fie in top-uri.. la fel cum a fost odata cu Explosive lider.

Ma rog, ramane de vazut.

V-am pupat. :*

PS: Ella, tot poeata ai ramas.

LE: Ca tot stam doua saptamani degeaba, eu ma gandeam la niste activitati intre gang-uri si de ce nu, chiar cu factiunile pasnice. (war-uri 4fun, event-uri)

Voi aveti ceva propuneri ?

Edited by E u G e n 9 0

Aşa am fost întotdeauna, @@E u G e n 9 0, şi aşa voi rămâne, în vecii vecilor, AMIN.^:)^^'>

Iar ca nu par "ciudata" familiei :)) ,uhm...o spun şi eu sărbători fericite,tot ce va doriţi,sănătate,fericire bla,bla şi la mulţi ani ! :*

>:D<<'>

Buna ziua ! Astept cu nerabdare sa vad cine va fi noul lider si ce efect va avea acest lucru asupra gang-ului nostru. Eu unu' sper la un viitor mai bun, in care 69 sa fie in top-uri.. la fel cum a fost odata cu Explosive lider.

Ma rog, ramane de vazut.

V-am pupat. :*

PS: Ella, tot poeata ai ramas.

LE: Ca tot stam doua saptamani degeaba, eu ma gandeam la niste activitati intre gang-uri si de ce nu, chiar cu factiunile pasnice. (war-uri 4fun, event-uri)

Voi aveti ceva propuneri ?

ba cucule, asta ti-am zis eu, si tu ai zis : "si?" :)) . NU E BINE. :)) si ti-am zis si de war 4fun verdant, am dovezi P@ :))

@,Doky,ai emotii?eu cand eram in faza ta,aveam ceva fluturasi prin stomac chiar daca stiam ca voi lua lider :>

Tăceţi odată ! :-@Ştim cu toţii eu voi fi cea care va lua lider. <3 Şi o schimb numele gang-ului din 69 Pier Mobs în 69 Pier Girls. 8->:)>-

În fine,lăsând gluma deoparte,încă aşteptăm revii... şefu' ! >:D<<'>

@,Doky,ai emotii?eu cand eram in faza ta,aveam ceva fluturasi prin stomac chiar daca stiam ca voi lua lider :>

băi șef, sincer să-ți "zâc" , am șiva emoții brie dar nu prea sunt in game acum, mai mult pe esc ca am de lucru X_X:*

ba cucule, asta ti-am zis eu, si tu ai zis : "si?" :)) . NU E BINE. :)) si ti-am zis si de war 4fun verdant, am dovezi P@ :))

Doky, tu ai zis sa reluam antrenamentele saptamanale si am zis ca nu vin la ele. Acus' intru in chat log si iti arat. :-W

Da letzgo,ce sa zic,noi l-am pus pe haos sa va confiste armele la waruri daca a fost asa,si tot noi l-am pus sa va faca post,da,e adevarat,pacat doar ca si el a fost candva in 69 Pier Mobs si a fost un membru devodatat,crede-ma,tot ce a facut,a facut fara sa nu-i spuna nimeni nimic,a facut ca asa a vrut el,crezi ca i-as fi zis eu sau altcineva din 69 Pier Mobs sa va dea confiscate si sa va faca posturi? pentru ce,pentru turfuri? ce sa zic,de asta mor eu acum ca n-am tot Sf,peste 6 luni am avut tot Sf si voi va chiunuiati cu Hq-ul.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic