Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@SexyElena, imi cer scuze eu pentru Robert, nu trebuia sa-ti zica "FĂ", trebuia sa-ti zica "BA" ca doar esti un baietel care joaca cu un cont ce are numele si nick-u de fata. In locu vostru mi-ar fi rusine sa ma dau fata, baietei cu () ce sunteti.

@@SexyElena, imi cer scuze eu pentru Robert, nu trebuia sa-ti zica "FĂ", trebuia sa-ti zica "BA" ca doar esti un baietel care joaca cu un cont ce are numele si nick-u de fata. In locu vostru mi-ar fi rusine sa ma dau fata, baietei cu () ce sunteti.

0_0 =))))))))))) Da-te " FAAA " din potecaaaaaaaa =))))))

http://www.youtube.com/watch?v=Gt_KFQJXO3s

1:36 - 1:56 , dedicatie pentru " @SexyElena, " Baiatu'

Vezi ca ti-am dat + la reclamatie, mandreste-te cu el ;) Iti da V@L0Ar3

Edited by rTs RoberT

0_0 =))))))))))) Da-te " FAAA " din potecaaaaaaaa =))))))

http://www.youtube.com/watch?v=Gt_KFQJXO3s

1:36 - 1:56 , dedicatie pentru " @SexyElena, " Baiatu'

Vezi ca ti-am dat + la reclamatie, mandreste-te cu el ;) Iti da V@L0Ar3

Hahahahaha, iti dadeam + daca nu il dadeam lu nabu de Eugen.

@, cand ma prinzi la prune, sa imi ceri kinderele :-

Edited by rTs Aragaz

Ntz,ntz,ntz [-( , Robert si Aragaz ce rai sunteti cu fetita, cu acea FAptura gingasa. :o3 Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea voastra. =D>

Noapte buna, 69,maine la war-uri iar o facem lata. =]]] Vorbim mai tarziu... >:D<<'>

Ntz,ntz,ntz [-( , Robert si Aragaz ce rai sunteti cu fetita, cu acea FAptura gingasa. :o3 Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea voastra. =D>

Noapte buna, 69,maine la war-uri iar o facem lata. =]]] Vorbim mai tarziu... >:D<<'>

Ella, acea faptura nu e fetita, e un baietel cu cont de fata :))))))))))) poate ma insel, dar 95 % nu cred :))))

Ella, acea faptura nu e fetita, e un baietel cu cont de fata :))))))))))) poate ma insel, dar 95 % nu cred :))))

'Neata ! Banuiam Aragaz,eram doar ironica. ^_^

'Neata ! Banuiam Aragaz,eram doar ironica. ^_^

Buna dimineata si tie :*

Bafta baieti, am plecat la scoala si apoi la reunirea Petrolului, vorbim diseara la war-uri.

Buna dimineata si tie :*

Bafta baieti, am plecat la scoala si apoi la reunirea Petrolului, vorbim diseara la war-uri.

Ok,pa pa :*

@, cand ma prinzi la prune, sa imi ceri kinderele :-

N-auzi ba ? =)) Cica noi le-am umplut topicul de reclamatii, cand de fapt e fix invers. =)) Puteam sa fac N video-uri cu material de post, dar am zis sa-i las in suferinta lor.

Lui Biscuite nu mai zic, la ce limbaj de ofticat are. Posturi pentru limbaj ( " ofticatu' dracu' " ), parasire turf, suicide. Ca sa fie treaba buna, il mai vad si pe Krog cum face DB cu Tec9.

Dar, mi-e prieten nabu' si asta spune tot. Pwp la el. :*

Ella, mi-ai placut ieri. Asa de competitiva si nervoasa pe Avispa. Le-ai fi dat kill la toti.

Asa da, imi place. :))

Maxim ! =))

Edited by E u G e n 9 0

Heh,da @@E u G e n 9 0, , eu le-as fi dat kill la toti,dar cand sunt pe turf altfel stau lucrurile. :))

=))))) @, ,ea se joaca sa:mp pe lumea cealalta,in caz ca nu ati inteles... :))

Edited by rTs Ella F o X

Eu cred ca s-a reincarnat =)))))) sau probabil e sosia fetei, uite, mai avea o poza cu ea, sa para mai credul =)))))) .

E plina lumea de baietei care s-au jucat cu barbie cand erau mici deoarece n-aveau alte jucarii.

Zew... ce sa mai.. http://imgur.com/Iiqe9Jk

@, @, @, @, Uitati ce-am gasit euuuuu ! =)))

Am vrut sa arunc ceva la gunoi, cand ce sa vad... =))))))))))))

ICogluq.jpg

o792dg1.jpg

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PYRO SHOOOOOOOOOWWWWWW BA :X:x:x:

Edited by rTs Aragaz

Maa,nu stiu ce sa mai zic... =)))) No comment.

Am iesit , noapte buna all ! :*

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic