Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, E na, hai ca incepem sa ne dezmortim, maine trebuie sa le aparam si sa mai luam inca 2-3 si e perfect.

Daca ne mentinem asa, si ascultati toti, in maxim 1 luna o sa fim sus de tot.

@, E na, hai ca incepem sa ne dezmortim, maine trebuie sa le aparam si sa mai luam inca 2-3 si e perfect.

Daca ne mentinem asa, si ascultati toti, in maxim 1 luna o sa fim sus de tot.

Poate maine nu furi.. ca na tot inevitabil e..

Noapte buna,nabs !

"GG" pentru turf-urile de azi.(ieri...ma rog)

Am fugit la somn,vorbim maine. >:D<<'>

Neata aLL.

Ieri am castigat 2 turfuri. Astazi trebuie sa le si aparam, pe langa asta, poate mai luam 1-2. Asa ca: http://forum.b-zone.ro/topic/123706-69-pier-mobs-anunturi-importante-announcements-important/page-4

Vreau sa fim peste 25.

Ne vedem diseara, bafta !

Neata aLL.

Ieri am castigat 2 turfuri. Astazi trebuie sa le si aparam, pe langa asta, poate mai luam 1-2. Asa ca: http://forum.b-zone.ro/topic/123706-69-pier-mobs-anunturi-importante-announcements-important/page-4

Vreau sa fim peste 25.

Ne vedem diseara, bafta !

Daca nu-mi mai furi killurile poate iau si eu un best :(( va pup jeooos ne vedem in game cand ajund acasa .

Buna all ! Acum am venit si eu de la liceu.

Lasati ma ca vine vacantaaaa,mai e putin. <3 :X

Imi pare rau, data viitoare trag mai bine.

sa_mp_056.png

Uita-te la evidenta, e teroare. -5, altu -4, altu -3, altii -3, vai vai, gandeste-te cat ai facut tu, + 16-4 de la mine si 13-4 de la atom. si tot pierdut

Uita-te la evidenta, e teroare. -5, altu -4, altu -3, altii -3, vai vai, gandeste-te cat ai facut tu, + 16-4 de la mine si 13-4 de la atom. si tot pierdut

Nu e problema ca ai -5 , -6 atata timp cat faci peste 11-12 killuri, e mai naspa cand ai 1-6, 1-7. Sa bagi regula cu cine are -2 in HQ mi se pare prostie, de exemplu azi am avut 1-4 si am terminat 19-5, ideea poti sa revii. M-am gandit eu la niste chestii, o sa vorbim la sedinta.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic