Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! Bine v-am găsit, sper să ne înţelegem.

Sal nab, bine ai venit. Ne poti spune si noua cum ai luat tu helper ?:>

Ce fac baietii? :)

Fratele mee, ce faci men?

Tu cu mine, eu cu tine, amandoi.

Vezi ca toate lumea se uita la noi.

Hai aire sa dam magie ca Thee pe chelie.

Sa facem albastru pe felieeeee.

hnE3PiO.png

Welcome back nab, mi-a fost dor de tine :** PWPPWPPP

Salut, bine v-am gasit, sper sa ii rupem pe el loco. Incarcati-va bateriile, plecam la razboi :)).

Bine ai venit.

Per total, sa fiti on la war si va iubesc, ne vedem in game.

Si eu o am pe aia, ma rog, faptul ca zici tu ca e de "b0$$" e destul de mult pentru o simpla tinta.

Revenind, m-am chinuit 30 minute sa fac pc-ul sa mearga, apoi nu imi intra in san andreas...Ma bucur ca am reusit, sper sa fac un scor bun la war-ul cu TTB :)).

Baieti, azi am avut un moment de slabiciune si mi-am pus demisia. Cam urat din partea mea, dar, dupa ce m-am gandit mai bine si dupa ce m-ati motivat sa nu plec am decis sa raman alaturi de voi si la bine si la rau. De acum incolo suntem frati si trebuie sa ne chinuim din rasputeri sa fim uniti si activi pentru a le face fata dusmanilor. Va zic eu sigur, va veni si vremea noastra, vremea cand vom fi cei mai buni. :*

Baieti, azi am avut un moment de slabiciune si mi-am pus demisia. Cam urat din partea mea, dar, dupa ce m-am gandit mai bine si dupa ce m-ati motivat sa nu plec am decis sa raman alaturi de voi si la bine si la rau. De acum incolo suntem frati si trebuie sa ne chinuim din rasputeri sa fim uniti si activi pentru a le face fata dusmanilor. Va zic eu sigur, va veni si vremea noastra, vremea cand vom fi cei mai buni. :*

Foarte bine ai facut, sa stii ca asta nu va fi singurul hop peste pe care trebuie sa treci. De acum incolo gandeste de 2 ori inainte sa faci un lucru. Sa stii si tu ca de acuma daca iti depui demisia aceasta iti va fi acceptata indeferent ca o retragi sau nu. In final ma bucur ca ramai cu noi, si sper sa facem treaba buna.

Neata baietii ! Azi atacam de 2 ori :X si avem o aparare din partea Vietnamese Boys, dar pana vin ei din LS nu ne bat. Bafta la war !

Edited by GRobertt

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic