Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@James Bond, Salutare magicienii mei, am mai intrat si eu pe aici pe la voi la un an de la ultima mea prezenta aici. Felicitari James ca inca esti lider, hmm imi aduc aminte si acuma momentele critice ale noastre. Nu stiu cine mai e dintre cei vechi aici, dar ascultati de james ca stie ce face.

Sper sa va aduceti aminte de aceste echipe si sa le respectati pe toata durata sederii in 69 Pier Mobs.

Au fost create 6 echipe de war, dupa cum urmeaza:

Echipa Racheta: ( +5 +10 )

Robert

Razvan14

Krog

Interventia(BGS): (+50 +80 )

CIresel

Ninjalau

Toushiro

Valentino

Echipa Kamikaze: (+0 3-4 Kamikaze/war)

Sabzeroo

Adolfe

Mezen

Tinitou

Echipa #DauMagie: ( BEST BEST BEST )

Drew

Just.xeS

MyAir

Spawn

CrazyStunt

i7.

Echipa paleta: ( -5 -20 )

Mezen007

PadE

C0ws

Mihaita

Echipa Shlomy(AFK): ( AFK / Nu mai am tigari / Brb, revin )

Atom

Ellafox

Fabi

Datch.

Sunteti rugati sa va gasiti cate o frecventa fiecare, pe durata warurilor!

No report, am tot dreptul sa scriu aici, pentru cei care nu stiu cine sunt, verificati topicul de legende.

Salutare baieti. Eu sunt noul vostru coleg, maxim16 (puteti sa-mi spuneti Max sau Maxim). Sper sa ne intelegem bine si sa castigam cat mai multe turfuri. :)

EDIT: SHAF DE PAGINA!!!!

Rank 4+ sper sa dati macar un attack pentru maine. Daca nu incercam nu avem cum sa reusim.

Edited by maxim16

OFF TOPIC: @, zicea LVPD-ul... :))

ON TOPIC: Nu cred ca rezolvam ceva cu attack-ul de azi. Avispa are HQ Verdant, care sunt vreo 30+ in factiune, HQ greu de luat, pe deasupra ca e si in alt oras...

Noi fiind cam tot atatia, numai ca mai aproape de ei, nu cred ca avem sanse pe HQ, ce sa mai zic pe Bike Rent. :))

Pacat ca la war va ia 10 secunde sa vedeti un "M4 69" si inca 20 de secunde sa scrieti "/sellgun 69 m4 1"... Trist. :|

Pe deasupra ca in talibaneza "back" si respectiv "da ba azi m4 azi" inseamna "da si mie 3$" si respectiv "pastreaza-ti materialele ca e scumpe"...

Nu ascultati de lider, va duceti rambo, faceti -20 in conditii normale de war (nu spawn-kill) si dupa spuneti ca ati avut lag (ca aveti net prin sarma, ca jucati pe aparatul de pacanele pe care il numiti PC)

Pai daca aveti lag intr-un joc de acum 10+ ani de ce nu va jucati Super Mario? ;)

@,Eu nu am vorbit la discutii wa cane :))

Sincer mie imi place fara war-uri nu am stres daca pot sa nu intra...

Edited by Raw

Intervin, salut! Hai sa n e gandim ca trebuie sa fim nulti la war, sa nu avem asa des 8 Fw. :/

Salutare, 69 Pier Mobs! Cei drept si eu am primit FW pentru neprezentarea la war din 01.05.2015. Asta e, am preferat sa stau la o bere, un gratar de cat sa fiu la war. Fiecare om are dreptul sa aleaga, cei drept a fost vina mea ca nu am facut invoire, asta este nu este nici primul nici ultimul FW. Sa traiesc!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic