Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata lumeeee !!

Ce faceti?

Eu acum m-am trezit !!

Ne auzim in game !!

Sa veniti deseara la war !!!

Edited by Raw VIP

@, Neata baros acum am venit de la antrenament, venim cum sa nu :*

Sper ca la semnatura ta, apar si eu printre "multi altii"", nu? :))

Edit: @@GF Maxim16, raspunde la PM

Edited by Necomercial

De luni ne schimbam total. Bagati bine la cap ce scriu eu aici.

Culcandu-ne pe ureche ca ii vom bate pe El Loco Cartel asa usor la ei pe HQ fiindca sunt ei slabi si altele uitati ce se intampla.

Cum am mai auzit si pe la X si Y ( nu dau nume ) : " Se duce SniPeRS cu ala si cu ala si da ei clear in locu ala si e win war-ul , deci sa nu ne facem griji ca avem oameni sa ridice gang-ul " .

Nu va culcati pe ureche ca noi suntem Avispa Rifa si 10 membri de la noi sa faca cat 30 de la ei cum se vede si in videoclip-ul asta :

Intrati la war-uri daca vreti sa facem ceva si sa numai fim iar ca astazi 15 din 37 sau cati suntem in factiune..

Turf-uri vrem cu toti , dar tre sa tragem cu totii nu doar 10 membri...

Astazi Avispa Rifa era sa ne bata pe SFPD , dupa ce au luat wipe toata factiunea ? Trebuia nici o runda sa nu ne ia dar...

Oricum o sa luam SF-ul intr-o zi pana sa devin eu rank 5 aici ca mai mult no sa devin mai mult ca sigur..

Deci inca odata , intrati la war-uri sa facem ceva. Una ne este cand 30 trag in 10 ca noi si alta e cand 30 tragem in 20 ca ei.

Concluzie: Intrati la war hai azi sa spunem ca e vineri ati pleacat ba la bairam etc etc.

Dar daca si luni o sa avem aceiasi prezenta schimbam foaia nu se poate asa.

Platiti-va amenzile sa nu va dau FW. Mai multe detalii in topicul cu sanctiuni.

Ba, nu tie rusine oleaca? Vezi ca nu ne tragem de urechi, ce dracu ba...nu tie rusine?... Se schimba de sapt viitoare orele de war? :))

De luni ne schimbam total. Bagati bine la cap ce scriu eu aici.

Culcandu-ne pe ureche ca ii vom bate pe El Loco Cartel asa usor la ei pe HQ fiindca sunt ei slabi si altele uitati ce se intampla.

Cum am mai auzit si pe la X si Y ( nu dau nume ) : " Se duce SniPeRS cu ala si cu ala si da ei clear in locu ala si e win war-ul , deci sa nu ne facem griji ca avem oameni sa ridice gang-ul " .

Nu va culcati pe ureche ca noi suntem Avispa Rifa si 10 membri de la noi sa faca cat 30 de la ei cum se vede si in videoclip-ul asta :

Intrati la war-uri daca vreti sa facem ceva si sa numai fim iar ca astazi 15 din 37 sau cati suntem in factiune..

Turf-uri vrem cu toti , dar tre sa tragem cu totii nu doar 10 membri...

Astazi Avispa Rifa era sa ne bata pe SFPD , dupa ce au luat wipe toata factiunea ? Trebuia nici o runda sa nu ne ia dar...

Oricum o sa luam SF-ul intr-o zi pana sa devin eu rank 5 aici ca mai mult no sa devin mai mult ca sigur..

Deci inca odata , intrati la war-uri sa facem ceva. Una ne este cand 30 trag in 10 ca noi si alta e cand 30 tragem in 20 ca ei.

Ca sa vada toata factiunea mesaj-ul si sa bage la cap cum trebuie.

Bagati bine la cap ca asta e B-Zone 2015 si turf-urile sunt baza.

Lasati respectul fatza de lume de o parte si bazativa pe teritorii.

De respect se ocupa factiunile pasnice si de lege se ocupa departamentele. Noi tre sa ne bazam numai si numai pe putere.

Eu nu am relatii cu astia buni dupa sv ca intotdeauna a trebuit sa fiu unul dintre soldatii la marile legendele dupa server.. Cand am fost de partea lui Askhanar in Avispa Rifa si cand m-am lasat atunci vreo 7 - 8 luni de zile am vrut sa ma duc dupa el in Green Street Bloods dar m-a chemat BeeTee inapoi in Avispa Rifa si am ascultato pe ea si au aparut unele probleme de la uni ca de ce am ascultato pe ea si altele si acum cand am demisionat din Avispa Rifa m-am mai certat cu inca cativa ca de ce 69 Pier Mobs , ca vrei sa te intorci impotriva noastra dupa atata timp petrecut si alte chestii din astea si de aia nu imi place mie niciodata sa plec dintr-o mafie si sa intru in alta din acelasi oras.

Ascultasem pe Asqwe inainte in Verdant Family cum a facut Zaku dupa Orochimaru ( o cam dam in Naruto dar e cel mai simplu mod in a explica =)) )

Check this video de la 5:43 pana la 8:22

https://www.youtube.com/watch?v=tJROmT1Qwjs

Omorasem 1 , 2 dar deja trecusem la jumatate din server :)) Ma facusem foarte rau atunci precum spune si topicul asta :

http://forum.b-zone.ro/topic/99754-verdant-family-asasini-assassins/page-9

Am tinuto asa luni de zile de cand s-a dat wipe verdant-ului de pe la pag 7 sau 8 ...

Dupa nu stiu cate luni de zile am plecat dupa Askhanar ca Asqwe a renuntat la lider cum a plecat Sasuke dupa Orochimaru ( iar o dam in anime ca nush din ce mod sa explic cel mai usor =)) )

Dupa ce m-am lasat in perioada aia si m-am reapucat de b-zone iar am intrat in Avispa Rifa ca ma chemase BeeTee cum am mai scris si mai sus.

Am devenit bun cu timpul ca nah... Si la ora actuala sunt tot la fel cum am fost acolo , dar nu pentru multa vreme.

Am de scris despre mine la cate nam facut =)) Dar naa , no sa ma apuc sa scriu acum romane despre mine.

Planul meu actual pe B-Zone este de a omora de doua ori mai multi playeri decat am omorat in topicul ala.

Vreau sa depasesc 100.000 de crime comise.

Neata baieti ma bucur aveam 2 turfuri, imi pare rau pentru invoire, voi incerca pe viitor sa nu se mai repete ;)

Neata baieti ma bucur aveam 2 turfuri, imi pare rau pentru invoire, voi incerca pe viitor sa nu se mai repete ;)

Se vede ca ai fost in taxi :))

PLATITI-VA AMENZILE CA DACA NU DUPA VA TREZITI CU FW. Detalii aici si aici

Nu vreau sa platesc.

Hai ca am plecat si eu pe afara. Ne auzim mai incolo.

@, Ce vrei sa spui ba? De ce se vede ca am fost Taxi?

Ba vezi ca ala nu imi raspunde la mesaje ( sti tu despre cine zic ) .

Il mai dau si maine mesaj daca e sa vedem noi care e adevaru daca a zis sau nu asa.

Cum vine asta ? Deci eu m-am dus dupa el acolo , i-am dat msj si nu rasp si tot eu sunt ala fricos ?

Pai nu v-ati gasit nab-ul de care sa va luati. Vin eu in Bucuresti si de nu va iau pe amandoi la suturi.

Am vorbit cu maxim sa terminam cearta si termin cu cearta , dar tot vreau sa te bat. Vin si dupa tine la Unirii pe acolo ca e nevoie.

Tu ce ai ? Meriti sa scapi nebatut ? Stai ca iti dau eu si tie.

Poti sa ai si 10 ani de lupte ca vin eu acuma si de nu te bat de rup ficatu-n tine.

Buna, ce faceti ? Felicitari pentru war-ul de aseara, incheiem saptamana cu 2 teritorii, se putea si mai bine. De luni sper sa avem numai 4/4 war-uri, puteti da atack si in LS, pentru mine nu conteaza :)). Welcome celor noi, si mai ales, nabei. Welcome Yonela, sa fii cuminte pe aici. Hai pup, noapte buna.

Maxim, maine de dimineata la 10 plec in tabara, intelege-ma si pe mine, ce ar trebuii sa fac? Dupa ce am platit, mi.am luat tot ce trebuia, sa nu ma mai duc? te rog intelege.ma, nu am cum sa lipsesc.

Bai cumetre, in cine rupi tu ficatu bai fricosule.

Dupa ce ca nu raspunzi la telefon/sms tot tu esti smecher? Bai baiatule, tie nu ti-e rusine sa te dai asa smecher pe un joc? Raspunde la telefon/sms si vino cumetre in Cangrasi. Vreau sa vad cum ma iei la suturi si rupi ficatu-n mine smechere. Ai uitat ca data trecuta n-ai venit cumetre? Lasa tonu' mai jos ca esti un cacacios care se da smecher pe net.

Ti-ai si gasit cand sa vii dupa mine.. Cand numai am eu chirie de o luna in Bucuresti ? Dar ma reintorc in ziua cand tre sa dau restantele si ne vedem sigur. Gasesti 50 de apeluri de la mine pana raspunzi la ele.

Dar atunci cand eram Avispa si am zis sa ne intalnim in Ghencea care nu a raspuns ?

Ai zis sa ne vedem la magazinul Cora la ora 4:00 , eu la 3:30 am fost acolo. Tu de ce nu ai raspuns la mesaje ? Ti-am trimis vreo 2 mesaje daca ne mai vedem. Asta nici nu am cum sa neg ca a fost altfel si nici tu nu ai.

Atunci crezusem ca nu avusesi tu chef sa ne vedem si am zis sa trec cu vederea. Dar cand aud de la X si Y ca le-ai spus tu ca mi-a fost mie frica sa vin si ca nu stiu ce , pai am schimbat foaia. Vreau sa ne mai intalnim odata , dar de data asta ne anuntam nu cum ai facut tu in seara asta sa vi dupa mine si eu numai sunt in Bucuresti de o luna aproape..

Puteai gasi alt motiv sa ii zici lu X si Y nu ca " A pai i-a fost frica , nu raspundea la telefon ca nu stiu ce " .

Daca eram eu vreun psihopat dupa ziua aia de ce nu m-am apucat sa ma duc pe server sa spun : " A pai l-am batut de nu a mai stiut de el , a venit politia sa ne desparta si salvarea , m-a luat pe mine la sectie ca nu stiu ce " .

E ia zi ? La ce ma apucam eu sa scriu chestiile alea de mai sus daca nici una nu era adevarata ? Sa ma aflu in treaba cu o minciuna ?

Stai tu linistit acolo ca nu sunt ala pe care tu ti-l imaginezi.

Chiar daca ma bati , fara ochi umflati si botu la fel nu scapi

Daca reusesti sa ma bagi in spital , te trag si pe tine dupa mine. Nu iti face iluzii ca sunt vreunu sa stau ca statuia si tu sa dai in mine.

Ghinionul tau ca numai sunt in Bucuresti de ceva vreme dar vin prin septembrie - octombrie sa dau niste restante la facultate si vin si pe la tine. Cand iti spun ca vin in locatia respectiva , nu te mint.

Ai numarul meu de telefon in realitate , maine vezi ca te sun sau iti dau mesaj. Vezi ca mai ai vreo 2 necitite de astazi , raspunde la ele..

Vorbim maine ce , cum si unde.

EDIT : @ Da man ai dreptate sa nu ma iau de omu pe care nu il cunosc in realitate dar el sa se ia de mine ? Pai ce eu sunt mai prost sau nu am inteles ?

Si cand e vorba de bataie ma duc de unu singur. Nu am de ce sa ma duc cu tot cu OASTE si sa raman impacat cu ideea ca nu am ce ii face lui X .

Edited by SniPeRS

@Snipers nu va mai certati ma.. Buna dimineata, ce fac nabii ? Maine 4/4 wars sper :X. Hai va pup, ne auzim pe /f, cand mi se descarca GTA iar, ca mi-a trebuit sa schimb Windows-ul :(( .

Edited by Daniella

@@Daniella, Daniela nu ai ce sa-i ceri asa e el terminat nu v-a intelege niciodata ca asta e un joc for fun si nu sa-ti faci rivali in viata reala ;) te pwp nabo :* <3 Ne auzim pe /f vreau sa ne cunoastem mai bine :))))

@Snipers nu va mai certati ma.. Buna dimineata, ce fac nabii ? Maine 4/4 wars sper :X. Hai va pup, ne auzim pe /f, cand mi se descarca GTA iar, ca mi-a trebuit sa schimb Windows-ul :(( .

@@Daniella, Daniela nu ai ce sa-i ceri asa e el terminat nu v-a intelege niciodata ca asta e un joc for fun si nu sa-ti faci rivali in viata reala ;) te pwp nabo :* <3 Ne auzim pe /f vreau sa ne cunoastem mai bine :))))

Ba, nu-mi fura gagica, ca te tai :D

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic