Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Daniella, Daniela nu ai ce sa-i ceri asa e el terminat nu v-a intelege niciodata ca asta e un joc for fun si nu sa-ti faci rivali in viata reala ;) te pwp nabo :* <3 Ne auzim pe /f vreau sa ne cunoastem mai bine :))))

Joc ca joc dar nu tre sa ma iei tu pe mine de prost cum ai tu chef.

Ti-am spus ca atunci cand ma intorc in Bucuresti vin dupa tine la Unirii.

Tu sa scapi nebatut sau ce ca nu am inteles ? Pai tu ce ai ?

Stai asa ca ti-l arat pe SniPeRS din realitate ca pe asta din game l-ai vazut destul.

Ai dreptate ca nu voi intelege niciodata un om care isi bate joc de mine pe game dar nu vrei sa iti bati joc de mine si fatza in fatza ?

Ne auzim prin septembrie - octombrie.

Lasami un PM daca vrei numaru meu de telefon in realitate. Tinem legatura nu e asta problema daca pleaca vreunu din factiune.

@Necomercial il ai pe Maxim tu :)), @Ipost inca astept sa mi se decarce GTA-ul :-W..

Il parasesc pentru tine :))

Stai asa ca ti-l arat pe SniPeRS din realitate ca pe asta din game l-ai vazut destul.

Ai dreptate ca nu voi intelege niciodata un om care isi bate joc de mine pe game dar nu vrei sa iti bati joc de mine si fatza in fatza ?

Lasami un PM daca vrei numaru meu de telefon in realitate. Tinem legatura nu e asta problema daca pleaca vreunu din factiune.

Ba omule, nu fac haz de necaz, nu te pune la minte cu toti prostii de pe un joc virtual (nu era vorba de ipost sau de robert.), da-i dracu, iti faci atatia nervi cu ei, mai bine ii lasi in pace, le dai ignore, dracu, etc.... Te zbati atata...

Ba omule tu ai probleme mintale, crezi ca intereseaza pe cineva ce faci tu?Scrii romane degeaba, esti un papa lapte.

@Necomercial, nuuu.. Sa nu-l parasesti, ca dupa poate ma da afara, si asa, membru ca mine, unde mai gaseste el :)).

Nu te da afara, astept FB tau pe PM, ms.

Valeu, war de la 13 la 15...cand sunt la fac si am examen =)))

Ba, rank 4, dati attack repede - se va putea da attack între orele 15:30 și 22:00 în ziua dinaintea warului.

Nu te da afara, astept FB tau pe PM, ms.

Valeu, war de la 13 la 15...cand sunt la fac si am examen =)))

Ba, rank 4, dati attack repede - se va putea da attack între orele 15:30 și 22:00 în ziua dinaintea warului.

E bug la attack. Zice "invalid time interval". Am crezut ca prind si eu 2x attack =))

@ Pai si la ce te bagi tu in vorba daca nu intereseaza pe nimeni :)) ?

Apropo , tu care mai esti ? Ca nam auzit in viata mea de tine dar vad ca tu ai auzit de mine.

@@Daniella Lasai. Sunt curios pana unde o sa tina prostia asta :)) Oricum cu iPost am vorbit la telefon si am rezolvat.. Am inteles ca omu ca are nu stiu ce campionate la lupte si daca loveste pe cineva in realitate face ancheta politia si il descalifica din campionat si tot felu de legi care nicaieri nu sunt ca la noi ... Dar in fine , am terminat orice cearta cu el.

Pe mine poate sa ma sune oricine , n-am treaba :))

@ Ne auzim pe /f sa imi zici si mie ce te invata la luptele alea. Am avut ceva cu tine acu o zi sau 2 cate au trecut ca ai cam exagerat putin pe /f si uite cum exagerez si eu , apelez mereu la bataie.

Dar oricum , nu permite orice la toata lumea. Indiferent ca e prieten sau dusman , ardel.

Toti care suntem pe strada in Romania , ca suntem golani , ca suntem vagabonti , ca suntem interlopi , cu totii induram abuzurile autoritatilor.

Eu unul BIP asa in ele de legi.

V-a dat peste nas amandurora =)) Gg daniela :*

Vad ca deja apar invoirile. La 12:00 inchid topicu. Cine nu a facut sa ii fie de bine. Daca mai apar multe nu le voi accepta.

Multi ati fost la war, am terminat o proba, mai am una maine :D

In prima faza reactionasem urat, dar mi-am adus aminte ce a zis mama. Pup :*.

@@GF Maxim16, maine ma duc mai devreme de cat sunt programat pentru prezentarea licentei si poate ajung si la wars :)) macar la def :D

Hai sictir pufos la restu.

edit1 : 3333 post-uri :))

Edited by Necomercial

Hai ca am plecat si eu pe afara.

@@Daniella Acuma esti in gruparea de asasini. Daca mai te supara vreun civil sau omoara il treci pe Black List si imi spui mie ca mergem si il batem.

Atat ii trebuie si la ala.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic