Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

ce parere aveti despe noul update la waruri ? mie sincer mi se pare o prostie faza cu 10 secunde, macar de te lasa sa stai 1-2 minute in masina, pana gasesti pozitionare

Allen e vinovat, ia-te de el, el i-a zis lui kelton si kelton a fost de acord =))) Oricum e perfect, abia nu mai luati FW pe rupte din cauza la ELC

Bafta tuturor, mult noroc in viata..nu uitat, e doar un joc. Lasati nervii, jucati 4fun..

Allen- grija ce faci, sa te vad sublider intr-o zi :D

Va saluta Padr3, mi-a facut placere sa muncesc cu voi! Sanatate!

Pentru inceput, as vrea sa salut toti membrii care apartin acestui gang, deci....Salutari tututor!

Probabil va intrebati de ce postez eu aici, ei bine, azi, cand am intrat si eu pe RPG dupa multa vreme am observat cum gangul meu de suflet incepe sa castige turfs dupa 2 ani de zile de tacere, liniste si pauza. Sunt foarte fericit sa vad asta si vreau sa-i multumesc lui maxim in primul rand. De asemenea, imi place sa vad cum oameni vechi ai comunitatii, experti in "ale gangurilor" sunt aici, uniti si incearca sa lupte: Raw, JustaSir, Spawn, Anca, Cristi, Coffe, Necomercial, Minyo, Lost8, Robertoo, Tepan, Cog, balon, Cosmin(man,ma ajuti cu forumul?). Eu, din pacate nu pot juca samp datorita unei placi video arse si datorita baniilor ( nu am ca sa-mi iau placa :)), dar in toamna voi revenii cu placere fix aici deoarece voi avea mult timp de joc. Vreau ca atunci, daca cumva ( doamne fereste) mafia cade, sa creem din nou un grup bun, mai aduc si eu niste prieteni, pentru a cucerii orasul si nu numai. Imi amintesc cu drag cand eram sublider aici si mergeam in 15 oameni la waruri si cu toate astea tot mai castigam turfs. Au fost momente frumoase si multe. Pe final, sper sa continuati asa, atat sa castigati orasul cat si sa-l mentineti. Succes baieti, va las un cadou mai jos :D. Multumesc pentru timpul acordat :*.

Click pe link: Ps: sunt si cateva din PIMPS, nu bagati in seama :D

http://imgur.com/a/wnV5M

Pentru inceput, as vrea sa salut toti membrii care apartin acestui gang, deci....Salutari tututor!

Probabil va intrebati de ce postez eu aici, ei bine, azi, cand am intrat si eu pe RPG dupa multa vreme am observat cum gangul meu de suflet incepe sa castige turfs dupa 2 ani de zile de tacere, liniste si pauza. Sunt foarte fericit sa vad asta si vreau sa-i multumesc lui maxim in primul rand. De asemenea, imi place sa vad cum oameni vechi ai comunitatii, experti in "ale gangurilor" sunt aici, uniti si incearca sa lupte: Raw, JustaSir, Spawn, Anca, Cristi, Coffe, Necomercial, Minyo, Lost8, Robertoo, Tepan, Cog, balon, Cosmin(man,ma ajuti cu forumul?). Eu, din pacate nu pot juca samp datorita unei placi video arse si datorita baniilor ( nu am ca sa-mi iau placa :)), dar in toamna voi revenii cu placere fix aici deoarece voi avea mult timp de joc. Vreau ca atunci, daca cumva ( doamne fereste) mafia cade, sa creem din nou un grup bun, mai aduc si eu niste prieteni, pentru a cucerii orasul si nu numai. Imi amintesc cu drag cand eram sublider aici si mergeam in 15 oameni la waruri si cu toate astea tot mai castigam turfs. Au fost momente frumoase si multe. Pe final, sper sa continuati asa, atat sa castigati orasul cat si sa-l mentineti. Succes baieti, va las un cadou mai jos :D. Multumesc pentru timpul acordat :*.

Click pe link: Ps: sunt si cateva din PIMPS, nu bagati in seama :D

http://imgur.com/a/wnV5M

Daca eu am fost considerat expert, e clar : ))))

@, Ooo, DoKy, salut prietene. Mai traiesti?;d De cand voiam sa vorbesc cu tine si nu stiam cum. Da, am zis sa intru aici inapoi, mi-a fost dor de vremurile din trecut. Cu nabu de dolar lider, atom, tu sub. Off, ce vremuri frumoase...

A, da. Salut, eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine.

@ Cat timp eu sunt asasin pe B-Zone tre sa am grija sa moara jumatate din server in urma mea .

Crimele in serie e lucrul la care ma pricep eu cel mai bine pe server :))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic