Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@SniPeRS, nab mai esti doamne. Daca vrei sa iti cresti masa musculara ocupa-te cu ce ai de facut, iar apoi mananca (peste aproximativ 20 minute), e mai efectiv ;)

Ne vedem maine la war-uri, am pregatit totul pentru logo cu "SF devine albastru pe data de ..." alea, alea, astept doar sa fac un SS la harta si sa pun data cuceririi :))

La ce te gandesti si tu ... (varamea)

Bafta la war-uri, am plecat sa f*t la piscina, bye.

Acesta este ultimul meu post in acest topic deci:

Mi-a placut sa jucam impreuna si sa cucerim si sa ii capacim pe ELC si Avispa, am scapat si de codati, liderul ELC a luat ban =)) ne-am descurcat binisor. Am organizat ce era de organizat, a fost foarte fain si o sa imi fie foarte dor de acest Gang, ma astept sa duceti ce am inceput impreuna la bunsfarsit. Cuceriti SF-ul, nu ii lasati pe nabii de ELC ori Avispa sa va depaseasca. Maxim, sper sa ma ierti ca plec inainte sa imi termin treaba dar nu pot sta sa iau 3/3 din cauza Chinezilor din gang, eu ti-am zis sa nu ii bagi...

Pe de alta parte sper ca o sa ramanem prieteni si o sa comunicam in continuare. Am castigat aproape tot SF impreuna deci sper sa nu-l pierdeti si aduce-ti gangul unde ii este locul in /top. Salutare nabi si nu ma uitati :)).

RUSINE WAAA RUSINEE PENTRU WAR-URILE CU EL LOCO CARTEL !!!!

Nu vreti sa mai ascultati deloc , BAA DELOC !! Si ca sa vedeti cat de om sunt eu nu o sa imi pun demisia pt 1 FW

Eu am luat astazi un FW pt ca am fost afk sa schimb melodia...

@@GF Maxim16 Uite man la timestamp sa vezi...

143rpwc.jpg

DLjLBOz.jpg

Ba raw esti belea chiar daca pe turf imi faci 100 de mii de draci ca furi! Oricum dupa ce luam SF eu ma simt implinit asta imi doresc de cand am intrat in mafie, a fost prima mea mafie, aici vreau sa imbatranesc! Inca il respect pe MyAir pentru sansa care mi-a acordat-o vara trecut si ca mi-a aratat cat de frumoasa e factiunea asta! Dupa vreau sa ii multumesc lui Allen pentru ca m-a invatat sa trag vara trecuta, acum ca mi-am luat PC in iarna am putut sa ma perfectionez, dar mereu este loc de mai bine! Eu nu vreau sa pleci allen! Vreau sa stai aici pana iti vezi visul ca mine SF ALBASTRU MEREU! Si vreau sa ii multumesc si lui Maxim pentru ca mi-a iertat toate copilariile si panaramele facute si ca mi-a dat sansa sa ma reintorc in aceasta factiune! 69 NU SE DESTRAMA CI DEVENIM MAI PUTERNICI! SF ALBASTRU MEREU! Bafta mai departe celor care pleaca! Imi pare rau ca se termina asea allen... dar asta e.. poate te vei intoarce cand voi fi eu lider :D bafta mai departe :( :( :( :( :(

Sa nu castigati voi maine sa vedeti ce va fac eu voua.

De nu va tai ouale la toti din factiune sa numai calariti nici o femeie.

Direct in fatza voastra vi le strivesc , pateu vi le fac.

Sa va saturati sa mai pierdeti alta data.

Edited by SniPeRS

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic