Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noapte buna.. Ma bag si eu la somn.

Maine sa fiti cat mai multi la war-uri ca iar pierdem...

Eu nush ce tot aveti si voi si aia in cap.. Ce v-oti face atatea post-uri unu altuia nu pot intelege.. Va faceti singuri si isi fac numai dusmani prin toate reclamatiile astea..

Doamne.. Era mai bine cand aveam pact cu ei de anti post.

Edited by SniPeRS

Felicitari pentru war-uri. Sunteti o adevarata rusine pentru factiune.

A-ti trecut la teste boi si a-ti ajuns la war-uri vaci.

Lasa ca de acuma incolo ma duc si eu sa fac - . Pai ce numai voi sa faceti ? Eu ce am ?

Edited by SniPeRS

Iauzal si pe asta.. Doamne de ce baga maxim teroristi din Al Qaeda la war-uri nush..

O mafie se numeste mafie cand are turf-uri cat mai multe , nu ne intereseaza deloc respectul.

Bine ca iesiti toti acuma , frumos din partea voastra.

Asa ceva nu am mai vazut in viata mea.

@, Ai rank 3, si in loc sa zici si tu ''#SFALBASTRU'', tu esti mai negativist ca aia care au plecat ca am pierdut cateva turfuri, si din cauza celor ca tine au plecat multi... deoarece spuneati ''toti, gata, pierdem SF-u nu mai are rost''... Si normal ca mai aveam si noi cate un copil care s-a speriat si si-a pus demisia de teama ca nu o sa fie in cea mai tare mafie... Si sa stiti, ca nu numai turfurile fac o mafie.

@, Ai rank 3, si in loc sa zici si tu ''#SFALBASTRU'', tu esti mai negativist ca aia care au plecat ca am pierdut cateva turfuri, si din cauza celor ca tine au plecat multi... deoarece spuneati ''toti, gata, pierdem SF-u nu mai are rost''... Si normal ca mai aveam si noi cate un copil care s-a speriat si si-a pus demisia de teama ca nu o sa fie in cea mai tare mafie... Si sa stiti, ca nu numai turfurile fac o mafie.

Tu iti dai seama cat de mult imi pasa mie de turfuri? Cum zicea si eu, si maxim si altii, le iei, le pierzi. De ce sa zic #SFAlBASTRU? Nu vezi ca suntem 28 in factiune si ELC sunt 40 in factiune? Va bat astia la war de nu stiti ce e cu voi la cati membrii sunt.

Ma doare fix in "cuc" de turfuri. Joci ca sa te distrezi dracu.

@, ELC ma? aia cu 40 de membrii, cu turf langa HQ, au reusit abea sa ne bata cu 8-7 pe un turf la 2 pasi de ei, pentru ca dragii nostrii colegi la ultima runda s-au dus rambo, in loc sa stea unde trebuia, ca altfel era win.

Edited by mR ExPreSSo

@, ELC ma? aia cu 40 de membrii, cu turf langa HQ, au reusit abea sa ne bata cu 8-7 pe un turf la 2 pasi de ei, pentru ca dragii nostrii colegi la ultima runda s-au dus rambo, in loc sa stea unde trebuia, ca altfel era win.

Daca maine rezistati vs ei la 2 war-uri, iti dau duminica 10k cand ma intorc de la tara. Oricum saptamana asta, o sa ramaneti cu mai putine turfuri daca nu mai vin jucatori la noi. Si oricum, m-ai vazut ca fac urat pe /f sau ca injur ca un disperat ca pierd un turf? De admini, nu mai zica nica....stiti voi.

ELC, astept +-uri pentru ce-am zis, merci :))

L-am gasit pe Raw.

https://www.youtube.com/watch?v=ZnjajOIyBMA

Ne auzim duminica, mai vorbim.

Turf-urile ne fac mafia cat mai tare.

Puterea ne intereseaza , respectul e o pierdere de vreme.

Prin respect suntem tratati ca o factiune pasnica , asa ceva nu se accepta.

Cu respectul vom ajunge sa fim numiti instructori la fel ca Tsar cum le spune toata lumea.

Lagul de la internet scz..

Edited by SniPeRS

Ba maine tre sa castigam neaparat.

A spus maxim ca ne pune picior de lemn daca pierdem

Nu vreti sa intelegeti ca noi nu suntem Old Avispa sa castigam rundele cu 70+ runda de runda la ei pe HQ si fiecare membru sa aibe +20 ....

Astazi voi a-ti iesit 6-7 din factiune.. Domne ma , nu se poate asa ceva.

De unde si vorba " turf-urile vin si pleaca " dar cand ia Avispa orasu la aia tre sa dureze 1 an asta..

La noi nu , cum il luam si pierdem jumatate am si demisionat.

Vreau sa fac cat mai multe vizualizari.

Edited by SniPeRS

• olofmeister. changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • Jackus unpinned this topic