Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@SniPeRS, Am observat si eu astazi asta. Da cam asa ceva... Nu stiu de ce.

Mda...

• Jucătorii care sunt AFK (ESC) şi rămân fără HP (viaţă) vor deveni invizibili până ce vor reveni în joc.

O sa ne putem noi ocupa de Black List cand o sa aibe scripterul chef.

Ba deci maine avem 2 defend-uri importante ( defapt toate erau importante dar voi nimic )

Maine daca pierdem cu SP deci sincer va iau la suturi. Alte mod-uri de a va incuraja chiar nu exista , ganditi-va ca a-ti fi in armata..

Tre sa va zic intr-un fel cat mai prietenos dar de asemenea si cat mai urat sa nu va suparati nici unul.

Ba sunteti in mafie ma oamenilor , credeti ca aici e pasnica ? Gata cu vremurile cand Avispa conducea 2 orase si noi intram o zi ca sa ne dea liderul un pumn in gura si sa ne promoveze la rang-ul de Enforcer...

Ba fratilor.. Acuma am intrat in razboi cu ELC si Avispa si teritoriile fac totul pentru o mafie. Fara teritorii ajungem ca Tsar.

Sunteti in mafie , numai te trimite lideru cu taxiu sau sa vinzi licente , aici iti da raspunsu : " Ia-ti armele la tine si dute si mori pe front pentru teritoriul ala " ( bine in cazul nostru sa faceti kill-uri nu neaparat sa muriti )

Ce conteaza mai mult la o mafie decat puterea ?

Sa o luam logic cu razboaiele din Iraq .. Aia pentru ce se omoara ? Asa de nebuni ca le vine lor ? Nu se bat pentru ceva anume ?

Ca doar nu s-o fi intalnit generalul american cu generalu de la armata din Iraq si sa ii spuna asta : Ba generale american , hai sa ne apucam sa ne omoram si ala sa ii raspunda " Pai de ce ma ? " si cel iraqian sau cum se scrie sa ii raspunda inapoi : " De nesanatosi ce suntem , mai aduna si vreo cateva mii de oameni sa fie bine " la care alalalt sa ii raspunda " in 2 zile incepem " .

In fine daca or fi purtat o asemenea discutie , de unde vine si numele site-ului ala " Trilulilu " , am impresia ca au fost cam trilulilu ( intelegeti voi la ce ma refer ) =))

In fine ma , nush cum de am adus eu vorba de Iraq aici in discutie ( din partea mea sa se arunce si cu bombe atomice din avion legate de gat direct in capul cuiva ) , nush ce or fi vorbit si aia .

Deci maine prezenta cat mai mare la war-uri si fara invoiri de genul : " Ba mi-a vomitat ficatul si tre sa il schimb " , " Ba tre sa imi fac test-ul de diabet ca am mancat prea multa sare " sau alte chestii de genul .

Este ora 4:30 si la 4:00 am ajuns acasa... Ma bag si eu la somn acuma ca daca nu ma culc , maine sigur tre sa dorm ca o vaca...

Hai noapte buna rechinilor. Maine daca nu va ascuteti dintii vi scot cu patentu. Sa va saturati sa mai pierdeti turf-uri.

Edited by SniPeRS

Numai din aia de rank 1 si cativa de rank 2 au aparut pe lista aia.

Rusine member list

Greșeala mea, e un ss pierdut printre alte ss-uri, cine s-o mai gândit sa facă poze și pentru ceilalți. :)))

Salut ! Sunt eu Randy ! Am o intrebare daca stai mai putin de 600 de sec pe turf ce patesti ?

Unii dintr-3 colegi mi-au spus ca FW alti Amenda !

Care este adevarul ?

@, Daca ai sub 600 secunde la 1 war esti considerat absent la acel war. O sa iti explic mai usor printr-un exemplu. Azi avem 3 war-uri. La 1 din ele ai sub 600 secunde. Pentru asat vei primi o amenda de 500$ doar daca la restul war-urilor ai peste 600 sec. Daca ai la 2 war-uri sub 600 sec iei AV. La 3 war-uri din 3 pe acea zi iei FW. Un war cu mai putin de 600 sec -> absent la acel war.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic