Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baietii, m-am reintors cu forte proaspete, maine vreau sa fim cat mai multi la war, daca se poate cel putin 20, ar fi super ok. Sper sa spargem gheata.

Ne auzim mai pe seara, weekend fain, bafta.

Baieti maine va astept in numar cat mai mare la war-uri. Dupa cum a spus si Paul trebuie sa fim multi on pentru a putea apara / lua teritorii. S-ar putea ca maine sa nu ajung la wars deoarece am treaba in oras de dimineata si nu stiu la cat ajung. Daca nu voi fi on ascultati de Raw si PauLyNNho deoarece ei fac parte din conducere si stiu ce e de facut. Va reamintesc ca si ei pot da sanctiuni pentru rambo, limbaj, neascultare ordine, etc. Aveti grija ce faceti in caz ca nu-s on.

Baieti maine va astept in numar cat mai mare la war-uri. Dupa cum a spus si Paul trebuie sa fim multi on pentru a putea apara / lua teritorii. S-ar putea ca maine sa nu ajung la wars deoarece am treaba in oras de dimineata si nu stiu la cat ajung. Daca nu voi fi on ascultati de Raw si PauLyNNho deoarece ei fac parte din conducere si stiu ce e de facut. Va reamintesc ca si ei pot da sanctiuni pentru rambo, limbaj, neascultare ordine, etc. Aveti grija ce faceti in caz ca nu-s on.

Oricum tot o sa dau f la o masina, plec singur si iau worst :D

Felicitari pentru warul CASTIGAT de azi si maine ne vom descurca mai bine, trebuie sa stam uniti si sa fim mai curajosi, sa ii atacam sa intram in ei, la 1v1 sunt pamant de flori. Au noroc ca sunt mai multi si ne seaca cu m4.

Pentru cine nu stie sunt Catalin1994, sa nu dati report :))) .

Si pentru fanii el COCO care mi-au dat report, am fost luat la teste si sunt curat ca un fund de bebelush. $@L P@ !

@, Ei sunt multi si ''nubi'' ca sa nu folosesc cuvantul jingnitor, palete majoritatea dintre ei, in rest cam un sfert din factiune sunt codati... care din pacate nu au fost banati inca si continua sa le utilizeze ca niste fetite care nu stiu sa joace pe barba lor! Waru de azi nu era de pierdut pentru ei, tinand cont de cati membrii sunt ei in factiune, dovada ca multi dintre ei sunt palete.

Astai ma!! 3/4 castigate puteam si 4/4 dar e bine si asa ! ToT asa.

Da..vad ca a dat si attack avispa pe hq lor. Sper sa-i bata pe ELC :))

Maine avem wars de la 1:30 la 3. Mai chemati prieteni, ne multumim si cu defendurile nu? :)))

Felicitari pentru warurile de azi, le-am demostrat la ELC ca nu numarul membriilor fac o mafie, daca ai membrii buni in ea se poate face orice. Chiar daca nu am luat 4/4 am reusit sa luam cateva runde bune pe teritoriul de langa HQ-ul lor, tinet-o tot asa si mai chemati prieteni deoarece ne pot ajuta, ELC sunt pasnici, numai ca au si ei cativa codati si sunt in numar mare la membrii care ii ajuta la influenta,

#SFALBASTRU

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic