Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

No coment :))

frDN6y9.png

PS: Asta e buna de semnatura :))

EDIT:

In cadrul zilei de astazi vor avea loc proba 7 si 8 din cadrum B-Olympics. Deoarece e mult de explicat in game si multi m-ati intrebat in ce consta cele 2 probe o sa va las aici link de la fiecare si o sa inchid topicul pana dupa war-uri.

Proba 7: http://forum.b-zone.ro/topic/287714-b-olympics-summer-2015-proba-7-the-last-stand/

Proba 8: http://forum.b-zone.ro/topic/287715-b-olympics-summer-2015-proba-8-mirrors-edge/

Edited by GF Maxim16

@, Bafta paul! Ai fost tu nab dar mi-ai fost prieten de cand erai Paramedics. Succes mai departe! :*

@, Bafta si tie Spawn(ina), te pwpa [Cr(istina) dulce. Tu credeai ca m-am suparat pe tine ba nab? Esti nab rau, ne injuram pe Austin..paa!! :* :* :*

@, Nu am apucat sa te cunosc prea bine, dar pari un tip de treaba, bafta boss! ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neata baieti, ia uite si al 2 lea meu post ca helper, sunt foarte fericit sa am acesta sigla in stanga sis a ajut inceptorii.

Ne auzim pe [/c]. P.S: daca nu va raspund, nu, nu mi-am luat fite, am spam mare, am [/f], [/c], [/hc] si uneori [/hl]. Merci de intelegere!

Neata baieti. Va prezint putina magie data la paintball azi-noapte :)

Bonus: http://imgur.com/a/3kaYp#0

Aaa, inca ceva. Azi la ora 15:00 e proba 9 din cadrul olimpiadei. Va rog sa fiti on cat mai multi pentru a ne putea prezenta. :)

Dau 5k la cei care nu vin. Acel moment cand faci skill la drugs si vezi asta pe chat http://imgur.com/YkuoI5M

Imi dai PM cu "in ce factiune te duci" ca vine si je.

Neata.

Bă, peste o oră iau unban, m-am gândit să aplic FBI, dar, Assasin a deschis aplicaţiile ieri, mda. Merg în PD/H.A., dacă mă primeşte şi dacă nu, probabil aplic la Mayor, încerc norocu`. EDIT: Am 10 fp ba

Edited by rTn Spawn

Frumos din partea voastra. Mergeti la pescuit, la piscina, la prieteni chiar in intervalul war-urilor. Ma intreb ce obraz gros puteti avea. Cum se face ca de 4 luni cat sunt in mafia asta am lipsit o singura zi de la war-uri si aia pentru ca a trebui sa merg la liceu sa-mi iau carnetul. Pe voi va doare in 14 de war-uri. Vreti ca mafia sa creasca si sa avem turfuri dar nu sunteti activi la war. Va cer prea mult? 2 ore pe zi. Atat. Vad ca nu se poate. Am zis sa va mai dau o sansa si am dat si attack si vad ca degeaba. Daca intarzii putin nu inseamna ca nu intru. Am intrat la 12:58 pentru ca am avut treaba. Trebuia sa stati on si sa ma asteptati nu sa dati /q. Daca vreti sa va bateti joc foarte bine. Eu renunt. M-am saturat de copii rasfatati care nu stiu decat sa sufere si vor rank-up. M-am saturat sa vad 20/34 on. M-am saturat sa va bateti joc de war-uri. M-am saturat sa castigam intr-o zi 4/4 si a doua zi pierdem tot pentru ca suntem 15 on. M-am saturat de tot. Succes!

Imi pare foarte rau Maxim ca o sa faci asta ,dar ai si tu dreptate,aplicatii in mafie si nu aveti timp de war-uri ,vreti doar rank ,daca nu vreti sa ne distram stand la war,duceti-va taxi si intrati cand puteti .Macar 2 ore pe zii va cer, nu e mult.Sper ca ai fost multumuit de mine,am facut si scouri bune la war si ti-am adus si membrii ,si o sa mai aduc,dar imi pare rau ca a fost in zadar .

Edited by kk2k drpoc

@@GF Maxim16, Chiar imi pare rau ca pleci, stiu ca nu pleci numai din cauza noastra, dar ai si tu partea ta de dreptate in privinta cu unii membrii... Bafta in continuare, ai fost un leader de nota 11, Felicitari!

Edited by mR ExPreSSo

@@GF Maxim16, Chiar imi pare rau ca pleci, stiu ca nu pleci numai din cauza noastra, dar ai si tu partea ta de dreptate in privinta cu unii membrii... Bafta in continuare, ai fost un leader de nota 11, Felicitari!

Nu pleaca acuma, cred ca pe 30 sau pe 31 ( daca n-are 2 luni ca leader, primeste 300/60 fp) ...

@, Nu stiu cand pleaca, am auzit ca vrea sa plece, dar eu l-am felicitat de acuma ca este un leader bun, si ascultator, iti acorda atentie la ce ii spui, asa ar trebui sa fie toti leaderii.

@@NeaCamataru, Multi te acuza de AIM, dar nu stiu ca gloantele la deagle o mai iau stramb... Asta am vazut si eu...

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic