Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, jucam cs =)) sa prinzi singur 2x attack atunci si cand alti 6-7 incearca, asta inseamna sa fi mafiot!

@, o sa-ti dau maine de o sa-ti sara fulgii, pentru ca te-ai dus la gagici lider, omg :)))

Edited by Sheikh

@@F4L Balon, tu esti prima iubire. Oricum pierdem azi 3/3 pentru ca vreau sa iau 3x worst:D

Edit: Ba Balon, s-ar putea sa nu ajung la 19:15 la mini sedinta aia / sau oricare care a mai fost in mafii, sa le zica faza cu armele, statul in spate, etc.

Edited by Necomercial

Salut baieti , din acest weekend suntem colegi si sper sa ne intelegem bine , sa facem treaba si in cele din urma sa coloram SF dupa culoarea gangului ;) , nu e o chestiune de ,,daca,, ci o chestiune ce tine de timp , aproximez eu maxim 2 saptamani daca r4+ isi fac treaba si prind atacuri.

@, Ai si tu topic de discutii , nu mai posta in al nostru.

@@mR ExPreSSo, Giallo / Nuesti - invoiti primu war...(sa-i sanctionez daca n-au fost la celelalte war-uri) / Japo ca mi-a cerut voie pe skype

Si astept evidenta war-uri. BA VOI ASTIA, DACA AM avut 5-1 cu AVISPA ASTA NU INSEAMNA CA PUTETI IESI. STATI PANA FACEM 8 RUNDE PENTRU NOI. NU E VA RUSINE OLEACA? LASA CA SCAP EU DE VOI SI FAC LOC PENTRU ALTII. Sincer, nici nu meritati in seara asta sa dam attack, dar o sa dea altii pentru voi.

Edited by Necomercial

Nuesti a fost pe telefon cu noi la toate warurile nu a putut intra. Deci invoiestel pana la ultimu.

Multi stati in hq aiurea.

LIDER/Sublider/rank 4 daca vi se pare ca puteti iesi nu mai ziceti pe /f " VEDETI CA EU IES" ca ies naibi toti. Sti cum e un om in - nu e mult dar 1+1+1+1+1+1+1 cum gandesc toti ajungem ca azi.

Edited by F4L Balon

Ar trebui ca la antrenamente, lucru ce nu am prins inca, sa facem si niste rute de mers pe turf, sau macar cu vreo jumatate de ora inainte de war sa ne explicati ce si cum...nu avem indicatii, cum a fost si la mutiplele incercari de a cuceri SFPD...indicatie: TOTI PE POD... ei ne inconjurau mereu, cum se face asta? sau ieri la atacul pe Palisades, cum se face ca din 69 Pier Mobs on turf 20+ - 20 Avispa Rifa, am ajuns la 69 Pier Mobs on turf 9 - 29 Avispa Rifa?.... bagati in noi tactica daca vreti rezultate bune.

Edited by MLo

Cei care aveti de platit amenda, sa le platiti. Avem timp pana maine la ora 14:00. Cine nu plateste, ARE FW.

Cine nu stie cine are de platit amenda, check membrii si sanctiuni sau evident war. Ne vedem diseara la war.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic