Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Martea si joia de la ora 15:00.

Bafta baieti si fete ([69]Denisa), pot spune ca mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi in acest gang si sper sa ne mai intalnim :) .

Apai stii ce faceam cu saracii politai, sa nu te astepti la indulgenta din partea noastra. Anyway, bafta mai departe si mare pacat ca ai plecat :-<.

Edited by BOSS Rasta69

Salut 69, acesta este ultimul meu post aici. Mi-a facut mare placere sa fac parte din echipa 69 si candva ma voi intoarce. Multumesc tuturor si mult succes pe mai departe, pa Atom,DoomToretto sunteti cei mai tari si sper sa faceti o treaba buna aici !BAFTA TUTUROR.

Asa cum si ceilalti si-au luat adio de la colegi,o voi face si eu chiar daca nu am stat atat de mult timp alaturi de voi.Explosive multumesc pentru sansa acordata,nu te voi uita si nu voi uita nici ceea ce mai invatat.Rasta,esti ca un sublider,si de la tine am avut multe de invatat si in final Doom,Atom,si [69]Denis,m-ati primit cu placere in mafie si eu m-am simtit bine pana a intrat Doky.TresTii chiar daca nu m-ai cam suportat am invatat ca nu-i bine sa fac spam pe /f si sa vorbesc cu ofticatii,salut baieti cu siguranta ne vom mai vedea

Edited by FrutyFresh

Asa.... se pare ca se destrama totul aici... cred ca nu imi mai gasesc nici eu rostul :| s-a dus prima "generatie" :(

Nu trebuie sa te gandesti ca nu mai e nimeni din.. "prima generatie", nu e asta capat de lume. Practic, si eu sunt din prima generatie (numai ca aveam FP si nu puteam aplica in momentul alegerii lui Explosive ca lider), la fel si TresTiii (de pe m4ke). In fine, mesajele de genul chiar nu-si au rostul, dar fiecare face ce vrea.

Bafta celor care au plecat.. Pacat ca ai plecay Hofy.. o sa-ti para rau..

Nici nu stii cata dreptate ai.

Asa cum si ceilalti si-au luat adio de la colegi,o voi face si eu chiar daca nu am stat atat de mult timp alaturi de voi.Explosive multumesc pentru sansa acordata,nu te voi uita si nu voi uita nici ceea ce mai invatat.Rasta,esti ca un sublider,si de la tine am avut multe de invatat si in final Doom,Atom,si [69]Denis,m-ati primit cu placere in mafie si eu m-am simtit bine pana a intrat Doky.TresTii chiar daca nu m-ai cam suportat am invatat ca nu-i bine sa fac spam pe /f si sa vorbesc cu ofticatii,salut baieti cu siguranta ne vom mai vedea

Asta-i ceva la care nimeni nu cred ca se astepta. Tot ce a trebuit sa-ti fie explicat, ti-a fost explicat astazi, din pacate este vina ta pentru toate cele cauzate. Data viitoare nu mai actiona in graba si copilareste astfel, in urmatoarea ta factiune, iti va fi mai bine.

Edited by BOSS Rasta69

Salut 69, acesta este ultimul meu post aici. Mi-a facut mare placere sa fac parte din echipa 69 si candva ma voi intoarce. Multumesc tuturor si mult succes pe mai departe, pa Atom,DoomToretto sunteti cei mai tari si sper sa faceti o treaba buna aici !BAFTA TUTUROR.

pa nab

back de afara, ma pun sa dorm. maine merg la verificare pentru inscrieri. ne hauzim la hwar . baftalos!

Mergi la liceu? :>

Nick:MinimaLLL

Level:24

Rank:3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):3 luni +

De ce doresti sa pleci din gang?:A fost frumos,dar de cand e tresti sublider mi se pare o caterinca 69 Pier Mobs

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani:Nu este cazul.

Alte precizari?:Explosive,sa sti ca eu nu las viata reala pt mafia ta ca sa primesc r4.

De fapt nu ti-a convenit ca a adaugat aceste rapoarte, rapoarte prin care se poate vedea prezenta si implicarea noastra la war-uri. E ceva.. concret.

Citiți noul regulament general și terminați cu spamul în acest topic.

Pentru raporatele gen cele de arms/scoruri la war mai poate fi ceva sanctionabil, avand in vedere ca in anuntul tau doresti aceleasi sanctiuni peste tot?

Edited by BOSS Rasta69

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic