Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

9.5.. chiar ai cantat bine...

Tot asta-i piesa de rezistență. Eu am dat-o primul :))

Nu pot sa zic ca-s un fan inrait, deoarece as minti, dar imi plac piesele voastre. Cantati foarte bine, aveti voce, iar legat de edit / sincronizare, este okey.

Eu zic ca daca ati face un efort si ati crea niste versuri bune, despre viata, versuri care sa merite ascultate, pe care sa le inregistrati intr-un studio, v-ati ridica mult.

E adevarat, e ceva deranj cu chestia asta si costa destul de mult, dar merita. :)

Pana mea, e distracție asta, nu pentru afirmare cum se scapă toți pe ei. N-am nevoie de așa ceva, gen Românii au talent și alte bălării :))

Oricum, prefer metaforele, nu să cânt despre toate chestiile uzuale întâlnite la toată lumea. Ăsta-i plusul de originalitate.

^^aici tot eu cânt primul, fiecare ne facem strofe personale, doar că la al 3-lea eu i-am scris partiția. (că tot voiai versuri despre viață)

Edited by ParKeTzaL

Pana mea, e distracție asta, nu pentru afirma cum se scapă toți pe ei. N-am nevoie de așa ceva, gen Românii au talent și alte bălării :))

Oricum, prefer metaforele, nu să cânt despre toate chestiile uzuale întâlnite la toată lumea. Ăsta-i plusul de originalitate.

^^aici tot eu cânt primul, fiecare ne facem strofe personale, doar că la al 3-lea eu i-am scris partiția. (că tot voiai versuri despre viață)

Nota 10 pt

Pana mea, e distracție asta, nu pentru afirma cum se scapă toți pe ei. N-am nevoie de așa ceva, gen Românii au talent și alte bălării :))

Nota 10 pt asta.

Cum are navvaro.

Las Venturas

Police Departament

--------------------------------

Officer: bYaLeX, cum are si navarro si robenho

Poftim.

NGSzbnW.png

http://i.imgur.com/NGSzbnW.png

Salutare ofiteri,

Vad ca nu va plictisiti :D, spor la posturi !

Cum să ne plictisim ? :)) Hai alătură-te distracției :)) Suntem cel mai activ departament, atât pe forum cât și în game :))

# Dar până una alta, v-am lăsat..plec puțin la un tovarăș că am che de table :))

^And for Adi and Fatlum, a big kiss :* Enjoy your starting week and don`t be sad because we are talking 80 % in romanian. I understand you...me I`m staying everyday at nWo discussion topic to talk in english with members from there, because all are foreign, and we have also a /wt frequency (Adi knows because he is with us).

Bye bye. Take care of you today.

Poftim.

NGSzbnW.png

http://i.imgur.com/NGSzbnW.png

Ms :* dau un +

Salutare ofiteri,

Vad ca nu va plictisiti :D, spor la posturi !

Salut șăfu :)).

Normal ca ne plictisim, oare tu nu ?

Acuma cand mam abitionat sa le iau la astia permisele :))

Pe FB au anuntat ca se deschide in seara asta deci mai asteptati baietii. Am intrat pe svr la ala care ne-au floodat . Admini nu sunt in strae sa dea un ban. Injuram pe /n si faceam reclama jumate de ora am dat si /report sa imi dea ban si nimic :)) Si totusi au 450/450 playeri 0_0

Pe FB au anuntat ca se deschide in seara asta deci mai asteptati baietii. Am intrat pe svr la ala care ne-au floodat . Admini nu sunt in strae sa dea un ban. Injuram pe /n si faceam reclama jumate de ora am dat si /report sa imi dea ban si nimic :)) Si totusi au 450/450 playeri 0_0

Stai linistit, sa gasesc eu akma un program bun de flood.

Am 16gb ram, in maxim 30 minz le pic serveru.

Stai linistit, sa gasesc eu akma un program bun de flood.

Am 16gb ram, in maxim 30 minz le pic serveru.

Poti sa ai tu si 69 GB RAM. Tu crezi ca astia lucreaza cu programe de pe net? :))

Asa te vreau. Fii rau !!! :))

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR DE PLICTISEALA BAAAA

NUSH CE SA MAI FAC :@:@

Hai intra pe serverul de movie faci ce vrei acolo :))

N-au putut sa atace serveru` de movie si sa le lase pe celelalte... ;))

Eu ma duc sa tai niste lemne. V-am pupat !

Spor la treaba, pe serveru de movie nu prea intra multi de asta.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic