Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va salut din ora de istorie. Am jucat in pauza gropita cu un coleg pe bani in samp :)) aveam pe + 7 miioane :)) inca 2 ore si ajung acasa...

Salutare la toată lumea. Azi am fost inactiv, am văruit, am făcut curățenie, etc și îmi mut biroul în altă cameră :)) Diseară voi fi și eu prin game..îmi mai trebuie 11 puncte să am raportu țapăn !

O zi bună tuturor.

Eu am postat raportu pentru ca peste 20-30 mite plec afara, la ora 21:00 maduc la football si maine o sa ma duc la lucru cu tata.... deci maine o sa fie offline pana la ora 18:00-19:00.... Mai vorbim maine seara.. Bafta baieti aveti grija de voie :)

Eu am postat raportu pentru ca peste 20-30 mite plec afara, la ora 21:00 maduc la football si maine o sa ma duc la lucru cu tata.... deci maine o sa fie offline pana la ora 18:00-19:00.... Mai vorbim maine seara.. Bafta baieti aveti grija de voie :)

Sa iti ajute Dumnezeu in ziua de maine dar si in cea de azi.

Hai noroc. Mamă ce activitate pe aici azi :)) Intru și eu puțin în joc, că azi am fost ocupat cu văruitul, etc. Sper să-mi fac punctele ca să postez raportul din timp.

V-am pupat :*

Hai noroc. Mamă ce activitate pe aici azi :)) Intru și eu puțin în joc, că azi am fost ocupat cu văruitul, etc. Sper să-mi fac punctele ca să postez raportul din timp.

V-am pupat :*

Mare greutate cu varuitu :))

Buna seara ! Mi-am terminat niste afaceri in game, acum fac o pauza si dupa ma bag la raport, sortare, alea alea :)) Ne auzim in joc.

Am cam iesit si eu..deja mi-e satul! Am avut cea mai nasoala zi din 2013. M-am certat cu cei mai buni prieteni, mi-au iesit toate pe dos. Ce sa fac? Ascult Mafia ca si in tineretea mea si merg mai departe. Hai, una si la gara!

Am cam iesit si eu..deja mi-e satul! Am avut cea mai nasoala zi din 2013. M-am certat cu cei mai buni prieteni, mi-au iesit toate pe dos. Ce sa fac? Ascult Mafia ca si in tineretea mea si merg mai departe. Hai, una si la gara!

Știu cum e.. se mai întâmplă.

Nici nu mai știu ce să fac ... m-am plictisit .. nici de samp n-am chef...

Știu cum e.. se mai întâmplă.

Nici nu mai știu ce să fac ... m-am plictisit .. nici de samp n-am chef...

Jucam maine vreo 5 - 6 ore tenis, iti revine chefu de toate dupa :)).

Noapte buna, ne auzim maine dimineata.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic