Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Jucam maine vreo 5 - 6 ore tenis, iti revine chefu de toate dupa :)).

Noapte buna, ne auzim maine dimineata.

Da..jucăm..da mai târziu.

Neața everybody...

Da..jucăm..da mai târziu.

Neața everybody...

Pe la 4-5, cand se mai racoreste.

Neata, am inceput in forta azi :)) M-am trezit la 9, treburi prin curte... ne auzim dupa ora 13.

Salut LVPD, intru si eu mai pe seara am probleme grave cu netu pica din minut in minut...

Salut !

Cred ca imi postez si eu raportul acum, sa nu uit sa-l postez mai tarziu.

De ce ar fi el posthunter?

Aaa.. acum ti-am vazut avataru.

Eh, stiu eu ceva! :))

Ce ar fi sa ne facem un clan anti-posthunteri? Post Destroyers, sau veniti si voi cu nume....

Salutare baieti back de afara ce faceti ? :D eu acuma am venit acasa... am fost putin afara cu prieteni / prietena.... Ne vedem in game

Ce naiba sa fac, munca toata ziua. Taie lemne, aseaza-le in magazie, cara bucati de marmura, aseaza-le, cara nisipu', nu mai pot :)) Sunt rupt de oboseala, mai stau pana la fix, cel tarziu si jumate si ma culc.

Hai ca am trecut si peste asta :))

Mi-am instalat Photoshop CS6 si mi-am reluat activitatea. E greu pana ma obisnuiesc cu CS6, am lucrat in CS3 dupa care mi-a pierit cheful. Noapte buna! Ne auzim maine la sedinta!

Nick'ul tau: K0rS

Nick'ul celui reclamat: ParKeTzaL

Descriere: Eram in lv am mers 5 metri pe contrasens si cica am parcat neregulamentar recunosc dupa cineva m-a somat sa ma opresc na-m oprit imi da wanted apoi imi zice daca ma predau am da ma ma predau ma duce in LS ma aresteaza apoi din jail intra si imi ia permisu nu mi se pare corect sa imi mai ia permisu dupa ce mi-a dat deja wanted pt ca na-m oprit

Martori: SS

Dovezi (Screnshot / Video): http://www.imagetoo....s/samp00beb.png

Na, poftim cultură :)) Nici măcar n-a scris greșit. Îl sun imediat să-i zic să-mi facă post aici la LVPD, să fac mișto de el puțin la reclamație :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic