Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Clar ... bagă și denominarea :X ... În loc de 35.000 $ amendă, va fi 350 $ =)) mult mai realistic :X abia aștept :X

Parcă am trece de la lei vechi la RON :))

Eu chiar ca nu mai pot de nervi. Ma las de tot si toate.

De ce ? Cine te-o supărat ? ....

// cred că îmi pun demisia în seara asta...

Edited by nWo Detective ParKeTzaL

Neatza baieti, ce mai faceti ? :D Eu acuma mi-am luat Infernus si NRG-500 de la dealer :))

Si eu, Turismo, Sandking si NRG :)) boss :))

Neata. Ce fac bajetii ?

Si aici ia sfarist cariera mea de politist. M-am simtit excelent alaturi de voi, am avut momente pe care nu le voi uita usor.

Prin acest post doresc sa va multumesc pentru cele 36 de zile minunate si pentru increderea avuta.

O zi buna.

V-am pupat. Mi-am pus și eu demisia. Sper că n-am deranjat pe nimeni 1 lună cât am stat pe aici. Sper să ținem legătura și dacă aveți nevoie de puncte, săriți pe mine cu amenzi că vă ajut cu mare drag. N-am să început să sufăr să fac posturi la reclamații și astea (indiferent dacă o să văd vreo greșală). Aveți grijă de voi, și mult noroc spre rank 3 (că toată lumea așteaptă Infernus-ul).

Altceva, nu știu ce să vă mai zic...distracție plăcută și vacanță de vară minunată. Profitați din plin de aceste 2 elemente cheie.

Ciuss >:D<<'>

V-am pupat. Mi-am pus și eu demisia. Sper că n-am deranjat pe nimeni 1 lună cât am stat pe aici. Sper să ținem legătura și dacă aveți nevoie de puncte, săriți pe mine cu amenzi că vă ajut cu mare drag. N-am să început să sufăr să fac posturi la reclamații și astea (indiferent dacă o să văd vreo greșală). Aveți grijă de voi, și mult noroc spre rank 3 (că toată lumea așteaptă Infernus-ul).

Altceva, nu știu ce să vă mai zic...distracție plăcută și vacanță de vară minunată. Profitați din plin de aceste 2 elemente cheie.

Ciuss class=

Ma bucur ca am fost coleg cu tine o bucata buna de vreme. Sper ca in viitor sa fim din nou colegi intr-o factiune, indiferent care este aceea :)) Mult succes la examene si vacanta placuta!

Rubby -> Mult succes in continuare! Sper sa ne mai auzim din cand in cand :D

Noapte buna LVPD! Maine dimineata dau teza la romana. Wish me luck!

Ultimul meu post aici, la Discutii LVPD. Vreau sa-mi cer scuze, tututor membrilor din factiune, daca v-am gresit / suparat cu ceva, nu a fost cu intentie.

Un motiv al demiterii, a fost si Parket, ca inainte sa intram am facut un pact amandoi, a 2a mai e si chestia cu ajutatul playerilor 1-9... mi se pare stupida, pentru ce mai sunt facuti helperii / primarul ? /:) In fine, treaca mearga. Va doresc tot binele din urma, Inferno, iti multumesc enorm ca m-ai acceptat si m-ai inteles pe parcursul sederii mele aici, Blackthief, nu credeam ca esti asa de treaba.

Va salut pe toti, cu stima, Officer RubbY.

Buna seara ofiteri.

Ultimul meu post aici, la Discutii LVPD. Vreau sa-mi cer scuze, tututor membrilor din factiune, daca v-am gresit / suparat cu ceva, nu a fost cu intentie.

Un motiv al demiterii, a fost si Parket, ca inainte sa intram am facut un pact amandoi, a 2a mai e si chestia cu ajutatul playerilor 1-9... mi se pare stupida, pentru ce mai sunt facuti helperii / primarul ? /:) In fine, treaca mearga. Va doresc tot binele din urma, Inferno, iti multumesc enorm ca m-ai acceptat si m-ai inteles pe parcursul sederii mele aici, Blackthief, nu credeam ca esti asa de treaba.

Va salut pe toti, cu stima, Officer RubbY.

Ciuss class=<' />

Si aici ia sfarist cariera mea de politist. M-am simtit excelent alaturi de voi, am avut momente pe care nu le voi uita usor.

Prin acest post doresc sa va multumesc pentru cele 36 de zile minunate si pentru increderea avuta.

O zi buna.

Mai baieti, imi pare rau ca iesiti, ati fost niste membri foarte buni, mi-a facut placere sa fim colegi. Dar ce pot sa va zic, multa bafta in continuare si sa aveti succes pe toate planurile, atat in game cat si in real life. Parket, sa sti ca ai dreptate, si te inteleg. Cand ai de gand sa te reapuci, te asteptam. Si nu numai, Rubby, Howard, si pe voi va astept cu drag inapoi.

** ATENTIE! Totusi, as vrea sa le urez welcome celor noi. De asemenea, odata cu acest welcome, va zic urmaotarele: ATENTIE! **

-Aveti un raport obligatoriu in prima saptamana ( cea care vine, 13.05-19.05, nu cea in curs )

-Primul antrenament si prima sedinta sunt obligatorii.

-Trenbuie sa cititi toate topicurile din sectiunea LVPD pentru a evita intrebarile stupide.

-Legat de noile reguli, atat pentru cei noi, cat si pentru restul, va voi explica pe indelete la sedinta tot ce trebuie. Pana atunci, faceti cum credeti.

-Si un mic sfat, inainte sa actionati, ganditi de 2 ori. In primele 2 saptamani de teste, orice greseala conteaza. Pentru a scapa cu bine, ganditi de 2 ori cand scrieti o amenda/dati un arrest/etc. Graba strica treaba!

Cam atat cred ca este nevoie sa stiti, va urez o sedere cat mai lunga.

Noapte buna LVPD!

Edited by Destroyer01

Welcome celor noi!

Bafta in continuare, Rubby, Howard, Parketzal!!!

Noapte buna LVPD!

Sa ai si tu o noapte buna! Sa ai vise placute, numai cu ingerasi si zane :)):-J :-J

:-J

Welcome celor noi!

Bafta in continuare, Rubby, Howard, Parketzal!!!

Sa ai si tu o noapte buna! Sa ai vise placute, numai cu ingerasi si zane :)):-J :-J

:-J

Mersi, Sper sa ne intelegem bine

Noapte buna, ne auzim maine !

Bine v-am gasit ! Cu siguranta o sa ne intelegem bine.

Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa va cunosc (Rubby,Howard si Parketzal).

Vorbim maine, eu m-am bagat la somn !

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic