Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mare plictiseala, acum fac niste moduri cu Sebi_Jr .......si le testam. Oricum bafta la rapoarte.

@@zGabi, E un pic exagerata chestia aia, pana la rank 3 ai putea face 1000 de acceptpoints, totusi e cam mult. Lasa asa cum e, nu toata lumea tre' sa fie avocat pe server. Sa se faca gunoieri, soferi da kamion, fermieri, etc

Noapte buna LVPD! Nu uitati, maine la 14:00 antrenament, iar de la 15:00 sedinta.

Welcome ygrec printre noi! :)

Salut , welcome celor noi .

Am fost aseara la un majorat ....am fost calumea :)) a fost un om acolo care a zis ca ne imbata pe mine si inca 4 prieteni dar nu a reusit =)) a incercat cu vin apoi cu wisky dar degeaba :)) . hai ca ne auzim in game .

Edited by South Edward Nisan

Salut , welcome celor noi .

Am fost aseara la un majorat ....am fost calumea :)) a fost un om acolo care a zis ca ne imbata pe mine si inca 4 prieteni dar nu a reusit =)) a incercat cu vin apoi cu wisky dar degeaba :)) . hai ca ne auzim in game .

de unde cred ca ai stat sub masa:))))))))))). Asa ma dau si eu mare si a doua zi imi zice gagicamea ca a tras de mine juma de ora pana la taxiu si ca am vomitat pe ia...=)))))

Welcome NaTE, sper sa ne intelegem bine si de data asta :))

Cei noi, nu uitati: primul raport/sedinta/antrenament obligatorii, daca aveti nelamuriri nu ezitati sa intrebati pe /r sau cum e mai nou la moda prin /sms sau /call :))

Sper sa stati cat mai mult timp in LVPD alaturi de noi.

Noapte buna tuturor!

de unde cred ca ai stat sub masa:))))))))))). Asa ma dau si eu mare si a doua zi imi zice gagicamea ca a tras de mine juma de ora pana la taxiu si ca am vomitat pe ia... =)))))

Nu fra ca eu am dansat si mi-am revenit repede ca si pe mn ma luase de cap =)).....asta e secretu dupa ce bei mult sa dansezi ca sa nu te imbeti ;)

Sunt demis?? Ca nu ma mai vad in lista cu membri. Daca trebuie inferno uploadez pozele pe alt site ca sa vezi raportu. Am fost plecat si acum am vazut. Chiar nu vreau sa ma dai afara. Astept un raspuns cat de rapid posibil.

Sunt demis?? Ca nu ma mai vad in lista cu membri. Daca trebuie inferno uploadez pozele pe alt site ca sa vezi raportu. Am fost plecat si acum am vazut. Chiar nu vreau sa ma dai afara. Astept un raspuns cat de rapid posibil.

Nu prea l-am vazut pe inferno sa intre pe aici, trebuie sa ii dai un PM sa discuti cu el.

Daca aveai curiozitatea sa intri pe User Panel vedeai ca esti inca in LVPD. Sau daca intrai macar in-game. Ai deja 3 zile de inactivitate, daca nu intri in-game oricum e posibil sa fii demis deoarece ai 3 zile de inactivitate. Intra in-game, reuploadeaza raportul pe imgur sau picasaweb, apoi mai vedem.

Nu e mare paguba:*

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic