Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ma bucur ca nu m-ati uitat :)) S-au schimbat multe pe aici chiar si regulile ......... cu jail, mute....rank 3 in nu stiu ce factiuni ca sa intri prin departamente...deci acu intelegeti motivul pentru care nu mai joc :)) Misto rau. Salutari din partea mea. Dati report ca am postat aici, hai hai stiu ca asta vreti :)) Oricum, am gasit si alte servere misto unde nu prea e pus accent pe pupincurism. Din lista enumerata mai sus lipseste Rubby. Mi-aduc aminte ca a zis Inferno ca suntem la pachet :)) Ce sa va mai zic...am "dat" tot ce aveam pe cont, daca intelegeti ce vreau sa zic :)) si mai intru asa din cand in cand sa mai injur lumea ca asa mi-e felul. Sunt destui cu care inca mai tin legatura pe facebook si pe mess (de pe server in general), cum ar fi exibo, pitiku, aragorn si multi multi altii cu care mai fac caterinca pe skype. Oricum, vremurile bune nu se uita niciodata.Aveti grija de voi, dar puneti altceva pe primul plan......nu spargeti zeci sute de lei/euro pt jocu asta si distrati-va. Succes la scoala facultate si toate astea ca vom / veti avea nevoie...romania e in decadere vizibila. Care vrea id-ul meu, era pe la profil. Ne auzim pe acolo. Nu ma asteptam sa fiu trecut in lista de mai sus, credeam ca m-ati uitat.

V-am pupat >:D<<'>

Am scris cu roz =)) ......................

Cum sa te uitam lambriu,pacat ca nu ai mai ramas o vreme sa mai radem si noi pentru asta ai report de la mine =)) . Ne mai auzim pe mess ca parca aveam id-u tau. Bafta si numai bine.

Stimaţi colegi:

În cadrul şedinţei din data de 3 Noiembrie 2013 am căzut la comun acord cu următorul lucru: În fiecare zi, de luni până duminică începând cu orele 20:00 se vor organiza echipaje de patrulare în oraşul Las Venturas. Acest lucru va fi organizat deocamdată de mine, iar după ce vă obişnuiţi cu acest program voi lăsa şi alte persoane să organizeze. Trataţi această activitate ca atare! Nu încercaţi să lipsiţi, iar dacă lipsiţi sper să aveţi un motiv bine-întemeiat. Nu uitaţi că Rank-up şi Clear FW sunt influenţate de activitatea voastra în cadrul facţiunii. Pentru a vă stimula un pic, jucătorul care va strânge cel mai mare număr de puncte sau licenţe confiscate va primi un BONUS!

Nu luaţi această chestie în glumă!

Edited by South Wisler

Buna dimineata! Am revenit si eu din "vacanta",si ce urata a mai fost...

Felicitari celor care au luat rank-up !

P.s.: Vai...da ce-avem noi aici?E plin de aimeri care-mi fac acum basici http://i.imgur.com/Qtu5ev2.jpg :)) .

Salut, de ce a fost ma urata vacanta, se presupune ca in vacanta te relaxezi:))0

@,mi s-a luat curentu cand sa postez cerere de inactivitate.Apoi am fost nevoit sa plec si la tara(fara net),sper ca ma intelegi acum =)) .

@, stiu,dar imi place sa il tachinez :)) .

Searaaaaa!Am venit si eu de la ore.

Edited by zGabi

Stimaţi colegi:

În cadrul şedinţei din data de 3 Noiembrie 2013 am căzut la comun acord cu următorul lucru: În fiecare zi, de luni până duminică începând cu orele 20:00 se vor organiza echipaje de patrulare în oraşul Las Venturas. Acest lucru va fi organizat deocamdată de mine, iar după ce vă obişnuiţi cu acest program voi lăsa şi alte persoane să organizeze. Trataţi această activitate ca atare! Nu încercaţi să lipsiţi, iar dacă lipsiţi sper să aveţi un motiv bine-întemeiat. Nu uitaţi că Rank-up şi Clear FW sunt influenţate de activitatea voastra în cadrul facţiunii. Pentru a vă stimula un pic, jucătorul care va strânge cel mai mare număr de puncte sau licenţe confiscate va primi un BONUS!

Stimaţi colegi:

Foarte buna decizia dar cred ca ar fi mult mai ok daca cei ce sunt pe sleep sunt invoiti de la aceasta activitate. In TAXI LV cei care nu munceau in orele obligatorie erau nevoiti sa stea pe sleep.

Buna ziua dragi colegi! Felicitari tuturor celor ce au luat rank-up! Sa aveti o duminica frumoasa ( ce a mai ramas din ea ) si o saptamana perfecta!

Salut, multumesc frumos tata am rank 2:)). Acum am skin smecher cu casca alea alea. Felicitari si tie.

Salutare ofiţeri! Nu uitaţi chestiile discutate ieri le şedinţă:

• ROADS -> Minim 5 licenÅ£e suspendate la fiecare raport, fără poze cu page-up.
  • SWAT -> Minim 100 de puncte la unul din două rapoarte, dacă aveÅ£i două rapoarte sub 100 de puncte veÅ£i fi trecuÅ£i la echipa ROADS.
  • De asemenea, cei care îşi vor lăsa maÅŸinile jos în garaj vor fi sancÅ£ionaÅ£i cu AV dacă nu vor da TOWCAR când li s-a spus.
  • De luni până vineri, de la orele 20:00 la orele 21:00 continuă activitatea începută săptămâna trecută cu echipajele de patrulare.
  • Nu abuzaÅ£i de noul pistol din dotare aiurea, dacă vi se face post riscaÅ£i diferite sancÅ£iuni pentru tazer aiurea.
  • Åži nu în ultimul rând, respectaÅ£i-vă colegii cu Rank mai mare decât voi! Au mai multă experienţă ca voi în facÅ£iune ÅŸi trebuie trataÅ£i corespunzător.

Succes la raport şi o săptămână cu cât mai multe puncte! Dacă aveţi întrebări nu ezitaţi să întrebaţi!

Asa cum am anuntat si ieri si la sedinta se va face urmatoare modificare la rapoartele echipei rutiere:

Important: Fiecare raport ROADS trebuie sa contina cel putin 5 licente confiscate.

Desemenea echipa SWAT sa fie azi on la ora 20:00 pentru a lua parte la activitatea organizata de Csmn13.

Membrii swat care nu dau dovada de implicare si activitate vor fi mutati la roads.

- Urmatorii 10 sa-mi dati quote ca sa vada toti mesajul.

Asa cum am anuntat si ieri si la sedinta se va face urmatoare modificare la rapoartele echipei rutiere:

Important: Fiecare raport ROADS trebuie sa contina cel putin 5 licente confiscate.

Desemenea echipa SWAT sa fie azi on la ora 20:00 pentru a lua parte la activitatea organizata de Csmn13.

Membrii swat care nu dau dovada de implicare si activitate vor fi mutati la roads.

Zis si facut :D

Buna seara.

O mica poveste: King_Damian si King_Andrei sunt doi polistii de valoare.Ei au urmarit un suspect care a incalcat limita de viteza, acesta fiind cu infernus, nu putea fi prins foarte usor. Ajunsi pe langa Chiliad,King_Damiansi King_Andrei au oprit sa faca o poza superba.

9uapmBU.jpg

Dupa ce au facut poza, au plecat dupa suspect.Suspectu pe nume JonnY, s-a intors la noi, asteptand sa ii acordam amenda, deoarece nu mai avea benzina.

V-am spus povestea asa, si va asteptam cu un like si share pe FACEBOOK!: https://www.facebook...&type=1

Edited by KingDamian

+1

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic