Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

pBzVKNx.png

Luni, 30.06.2014, ora 17:00, vom filma traileru pentru prezentarea factiunii. Toti cei ce doresc sa ajute la filmari sunt rugati sa fie prezenti pe serverul de Movie.

Cei care doriti sa participati va rog sa anuntati prezenta in acest topic.

Ii rog pe urmatorii care posteaza in acest topic sa dea un Quote.

@South Black Thief

Am vazut ca am gresit quote-ul abea dupa ce am postat, ar fi fost prea jalnic sa fac dublu post.

Eu ies, ma doare capul urat de tot, ne auzim maine, noapte buna !

Neata , acuma am venit de la gratarel !!!

A cam batut vantu da a mers :))

Eo am dat quate , am zis eo pe la ora aia ies afara !!!

Ne auzim prin game !!

Se pare ca aici se termina munca mea in lvpd... Din cauza ca nu am gasit un program cu care sa pot filma in joc nu mai pot sa fac raport' de la permise. Am incercat bandicam fraps action recorder dar tot nu merge... Marog Bafta la toti , o vara cat mai placuta! Imediat ma duc sa-mi dau si demisia !Va pupa Star'

@,

Ba frate esti cu capul??? NU STI SA CERI UN PROGRAM DE FILMAT? Iti dau eu daca vrei Fraps FULL ( filmeaza cat vrei tu nu 30 de secunde ) OMFG.

@,

Ba frate esti cu capul??? NU STI SA CERI UN PROGRAM DE FILMAT? Iti dau eu daca vrei Fraps FULL ( filmeaza cat vrei tu nu 30 de secunde ) OMFG.

Ba nub nu e de secunde.. E cand incep sa filmez intru in GTA si filmeaza asa http://youtu.be/hhnnIUnm_Ns

Ati facut acel video de prezentare al factiunii asa cum ati promis? Inca il astept.

Felicitari lui Metaphour pentru titlul de Officer of the month! A primit 50.000$, +1 raport si rank-up. Asta ca o motivatie sa fiti si voi mai activi (unii).

Edited by South Black Thief

Ati facut acel video de prezentare al factiunii asa cum ati promis? Inca il astept.

Felicitari lui Metaphour pentru titlul de Officer of the month! A primit 50.000$ si rank-up. Asta ca o motivatie sa fiti si voi mai activi (unii).

Multumesc inca o data sefu :D

Salut baieti, ce mai faceti ? Eu am facut contestatie la romana (Evaluare Nationala) si in loc sa-mi dea de la 8,45 mi-a scazut la 7,75... A fost panarama mare in toata tara , hai ca ne auzim in game daca nu ma duc pe afara.

Neata ! Acum m-am trezit si eu.

Naspa de tine Zack..mai bine nu faceai, ca mereu se dau note mai mici chiar daca nu au motiv, gasesc ei unul.

Joe, I'm sorry for your loss, I'm sure your father was a nice man. We'll see you in 2 weeks !

Ne auzim in game.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic