Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut, ce faceti ba ? Eu acum am ajuns acasa..am fost la festivitate si apoi am stat pe afara... (in plm am stricat 50 de lei in shaorma si alte prostii)

No, nu stiu daca pot sa mai dau prin game recent, ca daca tot a inceput anul trebuie sa trag tare acuma, ca nu vreau ca anul trecut sa iau primele note 6, 5, 6, 7 :))

Bafta ba !

Black am azi timp sa iti traduc tot regulamentul.

Hai salut, ce faceti ba ? Eu acum am ajuns acasa..am fost la festivitate si apoi am stat pe afara... (in plm am stricat 50 de lei in shaorma si alte prostii)

No, nu stiu daca pot sa mai dau prin game recent, ca daca tot a inceput anul trebuie sa trag tare acuma, ca nu vreau ca anul trecut sa iau primele note 6, 5, 6, 7 :))

Bafta ba !

Black am azi timp sa iti traduc tot regulamentul.

Ma scuzati am gresit

Edited by ThL Slatina BoSs

Neata.. Omg au trecut doar 2 ore din 7 si deja m-am plictisit de scoala.. :(.. Mai ies si la 3 :(...

Voi nu aveti ore? :))

Avem cum sa nu avem? eu intru la 1:30 si ies la 20:00 :((, voi ce mai faceti? Merge treaba? eu am 22 amenzi, 4 permise, 8 neconformari ;d.

Salutări! Mici modificări la intervalul meu. Au apărut niște cursuri, și voi juca de la ora 9:00 - 12:00 și 20:30 - 00:00. Mici modificări. Vă pwp

Se pare ca data asta nu am fost pregatit asa cum trebuia.Daca intrebati.Nu , nu am dat testul pe skype.L-am invatat.Multumesc Black pentru sansa.Promit ca data viitoare voi veni pregatit.Daca va mai.exista o data.viitoare.Eu aper sa fie asa.Imi cers scuze.de crash dar iar mi-a picat netul si acum.sunt pe telefon.Bafta.Mi-a placut sederea aici si sper ca ne vom putea revedea.:(

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic