Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@GoAnTzA, Mdea mai geseste si omu acuma nu or sa mai faca acelasi greseli sper :))

Ce faceti ?

Eu acuma am ajuns acasa !!!

Ne auzim !!

Salut, facem bine ca sa nu facem rau :))

Eu acum mi-am dat seama ca FBI nu a participat la waru de aseara, asa era normal Pd Vs Fbi,ng si RDT...

@,Au luat tocana fara fbi =))

=]] Nici RDT nu sa implicat foarte mult, cred ca am vazut maxim 5, si din care 3 aveau desync :)) doar NG ce veaneau cate 10, si nu stateau mai mult de 10 secunde :))

Edited by PaNNiK

Sa vada lumea ca sunt VALUARE si fara tecuri:)))))) clear by K0rS, sa vada lumea ca dau TERRROARE, sa vada lumea ca am TALENT

https://www.youtube.com/watch?v=d6JAgy6QRJA&feature=youtu.be

NB all

Edited by AIM K0rS

Ba frate am gasit azi un S4 mini arata impecabil mai mult de o luna nu cred ca are, pe strada l-am gasit (in oras) cum sa fac sa nu ma localizeze ala?Ce trebuie sa fac?

Ba frate am gasit azi un S4 mini arata impecabil mai mult de o luna nu cred ca are, pe strada l-am gasit (in oras) cum sa fac sa nu ma localizeze ala?Ce trebuie sa fac?

=)))))))))))))

Scoate cartela din el, si resofteaza-l, pana ii faci resoft tine-l inchis, poate fi depistat oricum am impresia.

Neata colegii

BlackThief de cand pana cand suntem invoiti de la raport daca indeplinim cerintele tale ?

Fanu activ mai esti pe forum xD

Am plecat la servici ne auzim diseara, bafta all o zi buna !

Buna dimineata LVPD

Nu am mai intrat de mult pe aici vad ca s-au luat niste masuri in privinta posturiilor,hmm

Ce faceti? :D

@, Mi-a zis si un tovaras de-al meu care e in Spania (si se ocupa cu telefoane, calculatoarea astea e foarte bun in domeniu e gen hacker) ca se fura si iphone-uri si nu le mai gaseste nimeni care iphone-ul are securitatea mult mai buna decat samsungurile astea Gaxy S rahat.Mi-a zis omu ca daca nu are la setari acolo la conturile mele un cont samsung cu nume alea nu are cum sa ma gaseasca ( si m-am uitat acolo si nu are) :)))))

AA si apropo mai zi-mi o data cum se resetarea aia sa-l aduc la setarile din fabrica?

Edited by AIM K0rS

@, Mi-a zis si un tovaras de-al meu care e in Spania (si se ocupa cu telefoane, calculatoarea astea e foarte bun in domeniu e gen hacker) ca se fura si iphone-uri si nu le mai gaseste nimeni care iphone-ul are securitatea mult mai buna decat samsungurile astea Gaxy S rahat.Mi-a zis omu ca daca nu are la setari acolo la conturile mele un cont samsung cu nume alea nu are cum sa ma gaseasca ( si m-am uitat acolo si nu are) :)))))

AA si apropo mai zi-mi o data cum se resetarea aia sa-l aduc la setarile din fabrica?

Eu am iPhone de exemplu si ca sa-l localizez trebuie o aplicatie find my iphone, daca nu o am nu am sanse, la samsung nu am idee cum e. Eu daca vreau sa-l dau la setarile din fabrica am ceva acolo "reset all content and settings"

@, Si la Samsung galaxy e o aplicatie care poti gasi telefonu, dar cine e prost sa fure/gaseasca telefonu si sa lase aplicatia e si normal ca l-a gasi/furat i-a si sters aplicatia cel putin cineva care se pricepe cat de cat.Eu i-am resetat toate setarile la S4 mini si automat s-au sters si toate aplicatiile deci nu vad cum mai poate localiza ala.Si sa sti ca iPhone-ul are securitatea mult mai buna decat la samsung gasesti mult mai repede iPhone-ul decat samsung.Se fura si iPhone-uri si nu la mai gaseste nimeni dar samsung galaxy S rahat

Edited by AIM K0rS

@,Uite ceva frumos.

Sodomizare By Raw si Madalin12.

+1.

V-am invatat si pe voi sa faceti sodomizari ma :)) ? Cer drepturi de autor.

#S3F.D3.P@G1N@.1N.T0P1CUL.V0STRU

Edited by BlackHawk97

@, Cine te-a autorizat sa postezi aici ma? Nu sti ca se plateste suprataxa pentru fiecare post? Eh, acum stii. Data viitoare vin si va pun cadastru pe HQ si iau toate artefactele voastre (hydra si hunter).

@, Cine te-a autorizat sa postezi aici ma? Nu sti ca se plateste suprataxa pentru fiecare post? Eh, acum stii. Data viitoare vin si va pun cadastru pe HQ si iau toate artefactele voastre (hydra si hunter).

Ba eu sunt cu tine si tot stiu ca NG ne-ar da magie.

via iPhone

@, Baga repede 10 flotari !

Noapte buna mai copii,ne auzim maine cand o sa fim cu totii in vacanta :>, ah ce bine suna cuvantul asta VACANTA ... @, nu mai visa cu ochii deschisi.

@, Daca tot ne laudam ...

via Il3Osv3.jpg

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic