Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu a fost de la un mod @@Peiu S4F am avut contu spart, oricum o sa imi reinstalez eu windowsu sa fiu mai sigur si aia e,astept pana maine sa vad daca iau unban,daca nu ,am sa cumpar gold sa scot banu , ma cac pe ei 50 de lei .. Si tu ai grija la copii astia retardati care umbla numai cu asa ceva ...

@@South Bone, Tocmai daia spun că a fost reclamă şi cu server rusesc şi daia zic că poate de la vreun mod. Şterge-ţi windowsu cum ai zis că faci aşa e cel mai bine :).

@, de tine am uitat scuze. Îmi pare rău şi pentru tine :( ai grijă ce faci dacă ai zis că nu te laşi şi continui te aştept NG :).

Gata v-am pupat să nu mă trezesc cu warn.

@@South Bone, Sfatul meu prietenesc ar fi sa stergi windows-ul si sa nu mai bagi toate modurile de pe site-uri cu terminatie .ru ca uite unde se ajunge

ATENTIE FOARTE MARE PENTRU RESTU !!!! SA FORMATATI PC-URILE DACA AVETI HUDURI,TEXTURI,EXE,ASI,.CS DE LA RUSI CA AJUNGETI CA Bone. PE LANGA CA VA SPARG CONTU DE SAMP SI MAI RAMANETI SI FATA Facebook si ce mai aveti voi prin PC mai pe scurt ( date importante)

Ma scuzati ca am postat aici doar vreau sa va atrag atentia

Am vazut ca ai zis mai sus ca ip de RDS nu e de RDS e de Rusia

Edited by Mikee aka SkeZZ

@@DzMohe,Eu nu am facut reclama, am facut o gluma adica nici gluma nu e aia . Ander a facut o gluma si l-am intrebat daca e ruda cu inferno si mi-a dat ban inferno pentru insulte admin. Hai sa o luam babeste, daca eu sunt admin de lvl 3 si intra de exemplu un var in acea factiune si unu il intreaba "esti var cu Raw?" eu ii dau ban nu? Doar cum isi permite el sa intrebe asa ceva. Fapta e consumata dar sa stiti.

Edited by Raw

@, termina cu smiorcaielile, cand o sa zic eu la altii ca esti un 'traumatizat' n-ai decat sa zici si tu de mine. Btw, in sectiunea asta posteaza doar membrii LVPD.

GRIJA MARE LA CE MODURI LUATI ! unele dintre ele contin keylogers, programe care va fura parolele.

@@Inferno27, Smiorcaieli?? Serios ? :))))) . Bai sa iti zic cum a fost tu ai inteles gresit si nu am cum sa demonstrez doar cu ajutorul lui ander si helper, ander facuse o gluma iar nu stiu daca ai observat gluma sau ai vazut doar ce ai vrut tu . Cand cineva mai facea o gluma seaca pe /r Scriam acea fraza "fata de om traumatizat" fata mea e traumatizata din cauza glumei aceluia. Ander facuse o gluma gen ca eu o sa am matiz bla bla , nu e problema lui ce masina am. Si am zis fraza aceia care tu ai crezut ca e pentru tine si dupa stiind si tu ca faci glume seci doar nu rade nimeni la ele l-am intrebat daca e ruda cu tine. Dar degeaba stau eu aici sa iti explic tie ca fapta e consumata.

Edited by Raw

@, Nu vreau sa mai vad ca faci post-uri cu subiectul asta, nu vreau sa postezi aiurea, te rog frumos, te repesct pentru tot, dar nu vreau sa se mai faca post-uri aici aiurea mai ales pe acest subiect, nu isi mai are rostul si nu vreau sa vad cearta. Sper ca m-am facut inteles si sa nu mai fie nevoie sa intervin.

@,Voce ai dar daca faci si tu o melodie nu fa dasta de tristete sau dragoste sau ce naiba e :)))

Fa #LEAPSA daca ai inspiratie sa scri atatea versuri.Samanta o ai in tine sper sa ajungi ca Vlad Dobrescu, Deliric, Cedry2k , Dragonu ,Chimie sti tu ce zic ;)

I-auzi ce voce am eu https://www.youtube.com/watch?v=fspIcJ7m1ao =)))

Edited by Raw

@,Voce ai dar daca faci si tu o melodie nu fa dasta de tristete sau dragoste sau ce naiba e :)))

Fa #LEAPSA daca ai inspiratie sa scri atatea versuri.Samanta o ai in tine sper sa ajungi ca Vlad Dobrescu, Deliric, Cedry2k , Dragonu ,Chimie sti tu ce zic ;)

I-auzi ce voce am eu https://www.youtube.com/watch?v=fspIcJ7m1ao=)))

Lasa ca o sa facem si #leapsa;))

App ai o voce de privighetoare ???

EDIT: am greait nu voce de priveghetoare de cuc:)) #lasacucunpace:)))

Edited by A d d i s o N

@, Nu mai fa doua posturi la rand, mai ales la intervale de timp asa mici. daca trece un admin 4 pe aici, iti iei warn. Dai edit data viitoare sau asteapta sa posteze altul.

I-auzi ce voce am eu https://www.youtube.com/watch?v=fspIcJ7m1ao =)))

O sa-mi fie dor de manelele tale dupa /r :(

@, Pai daca sunteti baieti cuminti si nu dati report am sa va bag aici =))

@,Ms ms #Lasa-mi cucu-n pace :)))

Auzi aici melodie, sper sa ajungi ca asta :))

Ce faceti ma?..n-am mai intrat pe aici de mult . Eu abea am venit de la cursuri,ascult muzica si ma joc un pic

Bun venit celor noi sper sa faceti treaba buna :))) ;) ! ne auzim in game , bafta all

Edited by ScorpioNNNN

Welcome celor noi intrati, raportul vostru de saptamana asta e obligatoriu, cititi bine toate topicurile si informati-va corect in privinta cu toate.

Daca aveti nelamuriri in privinta cu ceva puteti intreba pe /r sau chiar si aici.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic