Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@mafff, îmi pare rău.. poate reușești să faci ceva și să revii. Te așteptăm cu mare drag. :*

Nu am stat noi prea mult de vorbă, dar am stat, asta contează. :)) Succes mai departe. Pup la tine. :*

Neața polițiștilor. Ce faceți? Vă urez un weekend plăcut. Deja sunteți obosiți după o săptămână de liceu/școală/facultate, să vă distrați. Pwpek. :*

Edited by HG Georgeeee

Acestea sunt regulile ce vor trebui respectate la war-ul din aceasta seara! Daca aveti nelamuriri astept PM sau sa ma contactati in joc!

1. Locul de respawn va fi SAFE-ZONE - in acea zona multi colora nimeni nu are voie sa omoare/ sa fie omorat. Prima abatere AV / a 2a abatere FW

2. /heal este interzis inafara acelei zone - prima abatare AV / a 2a abatere FW

3. Orice arma este permisa

4. LVPD va avea skin de rank 1 ( cel cu camasa albastra ) - LSPD va avea skin de rank2 roads ( motociclistul )

5. Accesul pe platforma este strict interzis. War-ul va avea loc doar intre ruinele avioanelor!

http://imgur.com/4MWOED6

Nu stiu care Paul Walker junior a facut chestia asta da' vreau sa-l salut si sa-l intreb cum a reusit performanta aceasta.

A fost frumos war-ul.Pacat ca pentru cativa n-a insemnat decat "Ai PM la lider".

E un bug, daca stai in fata gratiei cand se inchide, te baga in perete. Nu ai cum sa scoti masina de acolo, doar daca dai /report sau /fvr Edited by BogdaN27 CN

Salutari tuturor! In primul rand vreau sa va urez o saptamana cat mai buna tuturor si un sfarsit de semestru fara probleme fiind ca majoritatea inca sunteti la scoala! In al 2 lea rand vreau sa va spun ca sunt total dezamagit de comportamentul unora si de modul in care s-a desfasurat antrenamentul de ieri, 24.01.2016. Am desemnat membri de rank4 sa organizeze acesta antrenament pentru a se obisnui insa o parte din voi nu ati inteles si ati profitat. Ar fi pacat ca urmatoarele antrenamente sa fie ture de HQ sau plimbari LS-LV pe alt cu m4 in mana... Aveti grija pe viitor!

Nu vreau sa va omor cu raportul insa e mai bine asa. La rank1 esti newbie si ai 60puncte. Deja de la rank2 esti mai avansat. La rank3 ai deja infernus si indeplinirea raportului devine o placere si o formalitate! Acest sistem de puncte va intra in vigoare din data 01.02.2016!

Nu vreau sa va omor cu raportul insa e mai bine asa. La rank1 esti newbie si ai 60puncte. Deja de la rank2 esti mai avansat. La rank3 ai deja infernus si indeplinirea raportului devine o placere si o formalitate! Acest sistem de puncte va intra in vigoare din data 01.02.2016!

Va intra doar la acest departament sau s'a discutat sa fie la toate.?

@, bafta mai departe, fra !

Chiar daca la inceput ai facut o gluma si eu ca nabu' am luat-o in serios si m-am suparat sa stii ca esti baiat de zahar.

Mult succes mai departe si te asteptam inapoi oricand. :*

Îi respect pe toți și după cum am precizat în cererea de demisie, sper că n-am supărat pe cineva vreodată.

Mult succes la toți băieții adevărați din facțiune (adică toți) și aveți grijă de voi!

Urmați-mi sfatul - autodepășiți-vă și încercați să deveniți în viață ceea ce vă face fericiți și totodată bine. Vă salut!

PS - Nu mă mai voi reapuca vreodată de SA:MP.

Va intra doar la acest departament sau s'a discutat sa fie la toate.?

Toate departamentele vor avea raportul marit!

Îi respect pe toți și după cum am precizat în cererea de demisie, sper că n-am supărat pe cineva vreodată.

Mult succes la toți băieții adevărați din facțiune (adică toți) și aveți grijă de voi!

Urmați-mi sfatul - autodepășiți-vă și încercați să deveniți în viață ceea ce vă face fericiți și totodată bine. Vă salut!

PS - Nu mă mai voi reapuca vreodată de SA:MP.

Mult succes George. Esti un baiat super cu care am putut discuta. Mi-a facut placere sa te am ca membru si ca am putut impartasi de ale vietii sa zic asa:)). Stiu ca iti propusesei sa pleci in Anglia si ma bucur ca ai reusit! Mult succes si oricand doresti ne putem auzi pe forum printr-un PM!

George_goldone-bafta frate, succes pe mai departe, daca mai intri pe forum lasi si tu un PM.

Mohe- sincer imi pare rau ca iesi, nu prea am stat noi de vorba, dar din câte am discutat, am tras concluzia ca esti un player serios si deschis fata de ceilalți, poate ne mai intalnim pe joc, sa mergi si tu vreo 3 ore cu bicla ??

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic