Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

ANUNȚ

Nu mai îmi dați PM-uri cu subiectul "salut/pm/ce faci/??????/ceva". Aceste PM-uri le voi șterge, iar în cazul în care vreți să-mi atrageți atenția în legătură cu ceva sau să vă învoiți, să fiți sănătoși.

Nu mai îmi dați nici PM-uri care în conținut au doar o poză/un video și îmi spuneți "ia ceva?/astept fw pt el". Când îmi dați PM pentru un coleg, îmi spuneți și de ce l-ați dat. Dacă nu faceți asta, PM-ul va fi ignorat și sters.

*Dacă îmi dați PM-uri aiurea intenționat, veți primi și Ignore PM de la mine drept răsplată.

**Dacă vă învoiți la raport într-un PM cu subiectul "salut" să nu aveți pretenția să fiți învoiți.

Ba nu aveti ce face sa va duceti la scoala ,faceti ca mine o dati cu slanina si o maninca caine =]]]]

@@Erox, salut si bine te-am gasit :)

Bine ai venit, rau ai nimerit. O sa te punem la ture de LV pana te saturi.

Nu ma supar, atat timp cat fac turele cu masina :)

Eh, csf si io, astazi nu am fost la scoala, m-am simtit cam rau, cred ca de la activitatea de ieri seara. :/

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic