Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

What's more easy Roads or Swat

Depend... If you like action, you can try. For me, Swat is more ez than Roads. But in Roads I was doing more more money :) I recommend you Swat per total.

Edited by Erox

@, you must post longer posts here, check the first page of the topic for rules.

@, vai tu, scoala, sala, ocupatule :))

@@Xander Man, la SWAT e mai ez ca de obicei ii iei pe astia de la arms / drugs, nu pe astia cu Infernus care dau /q. E mai ok la SWAT, parerea mea.

De abia la rank 3 cand ai infernus si NRG se merita roads. Dar totusi imi e teama ca la rank 4 nu o sa mai pot intra SWAT si o sa ma uit la no-drepti ca pisica-n calendar :))

Edited by Xander Man

Hai noroc, n-am mai postat de mult p-aici.

Ce mai faceți? Bine, sănătoși?

Aruncați o privire aici: https://forum.b-zone.ro/topic/239639-lv-police-department-sugestii-suggestions/?p=5373481.

Dacă vă place și vreți să adăugam asta, +1 și ms. Sunt curios cam câți sunteți de acord cu propunerea.

Stay tuned.

Bafta la baietii grei si care au stiut sa fie cum trebuie am apreciat si o sa-i apreciez in continuare pe cei care stiu sa râdă.

Ma cam plictiseam si am zis sa ma distrez si eu putin. Sper sa va distrati si voi cand o sa vedeti ce faceam defapt.

@@IONUT FERMEKATORUL99, frumos asa, eram de mult pe tine si am vrut sa vad pana la ce nivel poti duce aceasta distractie a ta si am ajuns la concluzia ca ai ajuns aproape de limita aia maxima, ma gandeam ca esti mai destept si tu si faci dm cu hydra, mna...

Vad ca dumnezoo nu doarme, te-a banat "sclavul" de azi, daca stii cum zic.

"Sclavul" iti ureaza succes in real-life in cazul in care te-a facut sa te lasi :-H:-H

fOIvF82.jpg

Edited by xEpical S4F

Tot sclav ramai, o asemenea chestie nu ma determina sa ma las, am avut si mai grele pe jocul asta la unele mi-a parut rau dar dupa mi-am dat seama ca defapt ma distram, dm cu hydra nu stiu de unde ai vazut tu. Poate am facut dar doar pentru a ma distra, regulile sunt facute pentru a fi incalcate, saracu de tine editezi fiecare reply nu stii ce sa mai zici, nu-ti port pica pentru ca nu te cunosc asta e se mai intampa si necazuri.

@@IONUT FERMEKATORUL99

1.Daca nu ma cunosti de ce ma faci sclav?

2.Am pus un singur reply :| Cum poti zice ca am dat edit la fiecare daca am pus doar unu(si cu asta al doilea)

3."dm cu hydra nu stiu de unde ai vazut tu" - trebuia sa faci dm cu Hydra, te distrai mai tare.

4.Ce ai facut tu se cheama prostie, daca stiai cum sa te distrezi, nu te prindeam asa usor :))

Nici eu n-am nimic cu tine, da' sa ma suni cand o sa-ti placa sa te faca lumea sclav fara sa gresesti cu nimic, bafta ionut. ceau LVPD. Last comment.

ANUNÈš / ANNOUNCEMENT

Au fost adăugate două reguli:

6.33. Dacă un jucător cu droguri refuză să coboare dintr-un vehicul, acesta poate primi wanted 2 pentru neconformare ordin, urmând ca drogurile să fie confiscate în garajul unui departament. Dacă suspectul refuză să coboare, se va folosi [/eject] și după [/confiscate].

6.34. Este interzis să dați [/uncuff] unui suspect cu excepția situației de la 6.33.

A fost eliminată o regulă:

6.32. Dacă mașina cu care transportați un suspect spre jail a explodat, nu aveți voie să dați uncuff suspectului. În cazul în care muriți în urma exploziei, puteți anunța pe /d că ID-ul X a rămas cu [/cuff] în zona Y sau să folosiți [/report] ca un admin să-i dea uncuff.

ENGLISH:

2 new rules have been added:

6.33. If a player with drugs refuses to get down from a vehicle, he could receive wanted 2 for disobeying orders and after that, the drugs will be confiscated in a PD Garage. If the suspect refuses to get down, it will use [/eject] and [/confiscate].

6.34. Is forbidden to [/uncuff] a suspect, excepting the 6.33 situation.

Mention: 6.32. wasn't translated in English Version.

--------------------------

Topic închis 24 de ore pentru spam-ul care este aici. Data viitoare veți fi sancționați in-game.

Edited by uV TheoNeuer

@@IONUT FERMEKATORUL99, Bafta mai departe... Pacat de modul in care ai iesit (trebuia sa incerci si cu hunter :X:)) )

da' sa ma suni cand o sa-ti placa sa te faca lumea sclav fara sa gresesti cu nimic
ce ai zis tu aici ma face sa ma gandesc ca lumea te face sclav si ca iti place...

@@Ciccio, misto video=))

Evidenta pe 10-16 octombrie a fost postata: https://forum.b-zone.ro/topic/123910-lv-police-department-raport-de-activitate-activity-report/?view=getlastpost

Ba baieti mii dor de voi :((:((

Mie nu imi este dor datorita faptului ca nu am apucat sa te cunosc ca membru. Dar esti ok, te cunosc de stii tu unde si stii doar ca nu am uitat de tine, nu?

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic